Hra o trůny 4x08 - Hora a Rudá zmije - Ice & Fire
![image](http://www.icefire.cz/wp-content/uploads/2012/10/icefire.png)
Do Krtince dorazí nečekaní návštěvníci. Malíček se bude zodpovídat ze svých činů. Ramsay se pokusí prokázat otci své schopnosti. Rozhodne se o Tyrionově osudu. Scénář: David Benioff & D. B. Weiss; režie: Alex Graves
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
je to proste krasna holka, co ti na to mam rict, nebo co na tom chces rozebirat?
Kdybych to zacal rozebirat, tak stejne napises ze neene tobe se nelibi a ze nemam pravdu:)
Ale to je normalni kazdymu se libi neco jinyho..
me se libi Sophie
:applause:
Mám takový tušení, že ji zahodil v Králově přístavišti, když utekl z bitvy na Černovodě. (v seriálu)
Tak to vypadá, že se obavy naplnily, vážně budou dvě bitvy spojený do jedný :roll:
Me by se to ale hodne libilo...kdyby tam teda bylo hodne mamutu a obru, protoze ser Alliser je jete nikdy nevidel :D :D
@Everett_Young
skromny to chlapec:)
oznacis vetu co chces ukryt a pak zmacnes tu ikonku s otaznikem
dva díly do jednoho nespojí, jsou známa data premiér.
Díky. Jojo, četl, ale paměť mě teď trošku vypověděla službu. Přeci jen těch 5000 stran je docela velké sousto. :)
Hele, přijde mi, že je seriál je proklínaný né až tolik pro jeho čistou kvalitu ale pro svou kvalitu, že je natočený podle oblíbených knih.... jsou mnohem horší seriály, s banální zápletkou a tísíckrát omletým dějem. Ale jelikož je to podle knihy kterou mám rád, proto na tom budu hledat všechny chyby a neodpustím. (a nejde jen o odchýlení od děje knih).