@svoa00: Malíčka šmejd nevystihuje také ani zdaleka. Prostě není to ten typ, co se vám vnutí do baráku, vykecá z jalovice tele, přinutí koupit vysavač a přemluví vás k zavraždění krále, protože "to přece nutně potřebujete"... eh počkat, jo, tohle přesně Malíček je... :o)
@Blackfish On ho mohl dorazit, prostě chtěl z něj vynutit přiznání, protože v tom souboji nechtěl jenom zabít Horu (pokud měl otrávené kopí, tak je Hora mrtvý už jenom díky škrábanci na achylovce), ale především vynutit z něj přiznání, že všechno dělal z příkazu Tywina.. ale dojel na to, to je fakt..
Teda ale musím říct, že Oberynova smrt byla udělána velmi nechutně. Mohli být trošku více zdrženliví... Sám jsem si pokládal otázku, zda je fyzicky možné někomu rozmáčknout hlavu, myslím, že ne.
@wingmaster Tak myslím, že minimálně Hora z knížky na to sílu má (a asi i ten Islanďan, co ho hrál, přeci jen tahal auta na zádech :-D), ale že by ta hlava takhle "vybuchla"? To asi ne... Tohle vypadalo, jako by měl Oberyn místo mozku trhavinu. :-D
@Everett_Young musím s tebou nesouhlasit ohledně Sophie. Podle mě mnohem hezčí než taková Masie a to že je "tuctavá" jak říkáš tak to platí i o Masie a hlavně taky o tý Myrandě a z ní seš taky vypleskanej jak nikdo a přitom není o nic lepší než Sophia nebo nám řekni její "přidanou hodnotu"
Komentáře
Tak to vypadá, že se obavy naplnily, vážně budou dvě bitvy spojený do jedný :roll:
oznacis vetu co chces ukryt a pak zmacnes tu ikonku s otaznikem
Díky. Jojo, četl, ale paměť mě teď trošku vypověděla službu. Přeci jen těch 5000 stran je docela velké sousto. :)