Soutěž o audioknihu Hra o trůny - Ice & Fire

upraveno 14. června 2014 v Píseň ledu a ohně
imageSoutěž o audioknihu Hra o trůny - Ice & Fire

Ve spolupráci s Audioteka.cz jsme pro vás připravili soutěž o audioknihu Hra o trůny. Stačí zodpovědět pár záludných otázek ze světa ledu a ohně. Zvítězí 10., 30. a 50. správná odpověď. Vítěze budeme kontaktovat skrze email, který do formuláře také uveďte. Soutěž … celý článek

Read the full story here

2

Komentáře

• @Jay Zrovna to vejce mi přišlo nejsnáze dohledatelné.
  • @Maliky a který to bylo (klidně do osobní pošty)?
  • Přátelé, tak do soutěže se zapojilo skoro sto lidí. Takže s vyhlášením opravdu není problém.

Maily tří vítězů posílám audiotéce, budou osloveni jimi, tady je z pochopitelných důvodů zveřejnovat nebudu. Oni se potom jistě pochlubí sami :-)
  • Soutěž je u konce, tak schválně, jak jste odpovídali? Já tedy nejsem úplně přesvědčen o správnosti svých odpovědí...

1. ser Herold Hightower
    2. bledé (krémové) vejce se zlatými žilkami - Viserion
    3. Jaime Lannister

• @baltim Mám uplně stejné odpovědi ;-)
  • upraveno 17. června 2014
    Tak už snad můžu přiznat, že ta druhá otázka byla ode mě. Nedávno jsem podruhé dočetla Hru a samotnou mě to překvapilo, že první nepuklo Drogonovo ale Viserionovo vejce. :-D Tímto se všem omlouvám za nepříjemnosti... spoléhala jsem na to, že budete mít knížku při sobě. ;-)

@baltim Správné odpovědi (až na toho Gerolda :D).
  • upraveno 17. června 2014
    @alek Supr soutěž o super cenu. Ty otázky jsi vymýšlel ty?
    Jinak vítězům gratuluju a doufám, že jsem jedním z nich :twisted:

EDIT: Zapojilo se skoro 100 lidí a kolik bylo správných odpovědí? :-)
  • jj ty by měly být správné., jen s Hightowerem jsem si nebyla 100% jistá a hledání by bylo na rozdíl od hledání vejce na dlouho, ale snad to byl on :-) Každopádně 100 lidí je hodně, to moc šancí není :-)
  • otázky byly super. to vejce mi dalo zabrat ze všeho nejvíc. @sveva :applause:
    No každopádně si tu audioknihu koupím. S výhrou nepočítám, na tyhle věci nemám štěstí :-)
  • Tak kindervejce jsem nakonec tipla správně i bez knih. Tyjo, já mám všechny odpovědi správně. To je snad lepší než vyhrát :-)

Zúčastnilo se skoro 100 lidí.... to nás je tu tolik nebo to bylo i jinde?
  • Za skvělými otázkami stojí @sveva a @Nevada

Správných odpovědí byla cca půlka, takže místo 50. místa jsem vzal poslední správnou došlou do deadlinu. To mi přišlo jako nejvíc fair.
  • No nic, já se přiznám že u vejce jsem si naběhl na hrábě... :o)
  • Wow, tak s tím vejcem bych byla úplně mimo :) Do soutěže jsem se nezapojila, audiobook bych nevyužila, každopádně gratulace vítězi a všem co odpověděli dobře, otázky byly dost těžké.
  • Tak gratulácia víťazom. Ja som v tej 50 ktorá neodpovedala správne. Netrafila so prvú otázku. No nič, nabudúce :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @alek OMG! Takže já byl ten desátý!? :-)
  • To neni mozny! Ja snad poprvy v zivote neco vyhrala! Diky :-D
  • @Montezuma3 @Miya Gratuluju a závidím. :-D

Takže nakonec bude večerní rádio u Monteho doma? :-)
  • upraveno 18. června 2014
    Gratuluju!

@Montezuma3 V kolik, že to bude? V devět?
  • gratulace vítězům :-)
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    upraveno 18. června 2014
    Tak se musím přiznat, že vejce jsem netrefil, předpokládal jsem, že se Dragon vydrápal ven první. Zapeklitá otázka. :D Vítězům samozřejmě gratuluji. ;-)
    @Maliky @brbr
    :roll:
    .
    .
    .
    :-k
    .
    .
    .
    :twisted:
  • Juhuuu :applause:
  • Gratulace vítězům,... jinak nářez. 100 odpovědí bych nečekal ani náhodou...
    Jak tak projíždím stažený audiobook. Musím říci, že je to velmi kvalitní práce. Doufám, že udělají i ostatní díly. :weirwood:
  • @Montezuma3 Co se týče toho, tak to je velmi kvalitní práce. Jediné, co mi vadí je Kersei, Chaime a Šandor. Taky jsem si všiml drobné chybičky v kapitole 81. Která je trochu úsměvná.
  • upraveno 20. června 2014

Jediné, co mi vadí je Kersei, Chaime a Šandor.

To si děláš srandu?!
    Tak hlavně, že si zjistili, jak se maďarsky správně vyslovuje Sándor. =D Asi jim uniklo, že autor je Američan a dílo původně v angličtině. Georgem schválené výslovnosti se dají vygooglit asi tak během pěti vteřin. Kersei a Chaimeho bych v audioknize teda nedala...

• @sveva Čekal jsem nějakou zradu když jsem na ukázce slyšel zřetelné BREN a nějak jsem si vzpomněl na český dabing.
    aaa, jej, tyhle jména jsem nekontroloval. Mno bohužel je to tak.
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Tak to ještě že jsem nevyhrál, Kersei a Chaimeho bych taky asi nerozdýchal. :D
  • tak takovou dvojici nemůže mít posluchač ani rád :wall:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.