Soutěž o audioknihu Hra o trůny - Ice & Fire

upraveno 14. června 2014 v Píseň ledu a ohně
imageSoutěž o audioknihu Hra o trůny - Ice & Fire

Ve spolupráci s Audioteka.cz jsme pro vás připravili soutěž o audioknihu Hra o trůny. Stačí zodpovědět pár záludných otázek ze světa ledu a ohně. Zvítězí 10., 30. a 50. správná odpověď. Vítěze budeme kontaktovat skrze email, který do formuláře také uveďte. Soutěž … celý článek

Read the full story here

13»

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Dúfam, že sa tam objaví aj Tajrión Lejnister, Zanza Štárk a Jánoš Slynt.
  • :roll: nj i Vajserys je dobrej, takže čekám, že Tajryion tam bude taky... teda Chajmeho bych jeětě pochopila, že to berou dle českýho dabingu, i když je to taky divný, ale číst Kersei nebo Vajserys by mě vůbec ani nenapadlo
  • upraveno 20. června 2014
    Je veliká škoda, že když už něco takového vznikne, zkazí to špatnou výslovností :( to je takový problém to ohlídat a vyslovovat dobře?
  • Teprve teď jsem si pustila tu ukázku a na mne je to moc pomalé.
    To je čirá závist, že jsem nevyhrála :twisted:
  • Už ji poslouchám i bez soutěže
  • Montezuma3 napsal(a):

Jak tak projíždím stažený audiobook. Musím říci, že je to velmi kvalitní práce. Doufám, že udělají i ostatní díly. :weirwood:

jj, další díly se chystají
  • celu audioknihu (prva kniha) som stiahol asi pred mesiacom...z tej ukažky sa mi zda, že je to to same..
  • @Depresor ak máš na mysli to čo je na uloz.to tak to je iná verzia. Toto celé číta František Dočkal, tamto sa strieda nejaká partia ľudí
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.