Zlato v hrdle

upraveno 26. února 2013 v Film a televize
Spousta z nás sleduje filmy a seriály (Hru o trůny nevyjímaje) v originále. Jaký je váš oblíbený herec nebo herečka čistě podle zabarvení hlasu? Působí na vás někdo tak, že se vám zježí chloupky na zátylku a padáte do mdlob? Kdo má podle vás nejvíc sexy/charismatický hlas? Nebo prostě jen zajímavý, který se vám líbí a neumíte přesně popsat proč?
Pokuste se o to a podělte se o své oblíbené hlasy z obrazovky.
A dejte šanci i Čechům. :-)
2»

Komentáře

• upraveno 27. února 2013
    Ve filmech a seriálech moc hlasy neřeším. Většina herců má příjemný hlas. Zajímavé hlasy už byly zmíněné, Saruman a Snape u mě vedou. :-)

Líbí se mi třeba hlas Jennifer Hale v Mass Effectu, protože je to moje alter ego a zajímavý hlas pomůže se víc vžít do hry. :-)
    Ale připadá mi, že ty hlasy nějak počítačově upravují, protože v reálu má dabérka hlas jiný, obyčejnější.

A z českých u mě vede Trávníček, ale dabingu se vyhýbám, co to jde.
  • upraveno 27. února 2013
    @BenNevis u mě Trávníček taky vede, ale na druhym konci =D
  • Podobně zastřený nakřáplý hlas jako Rose Leslie má z českých hereček ještě Tereza Voříšková.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Další holka nastydlá :)
  • Z českých mě napadá ještě Jiří Schmitzer a taky Hynek Čermák
  • Radovan Lukavský měl dobrý hlas (hojně používaný při čtení básní).
  • @BenNevis :applause: V Krajních Mezích mluvil skvěle.
  • Už tu byl Benedict Cumberbatch? Z jeho hlasu v traileru na Star Trek mi běhá mráz po zádech.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Dreamer Nebyl a rozhodně chyběl!
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Však bude dabovat Šmaka. Muhehe :twisted:

Ještě se mi líbil Bill Nighty v prologu HP7p1
    upraveno 6. března 2013
    A ještě tady chybí Jack Davenport (nominace v kategoriích hlas i přízvuk)
  • @Krisa To se poslouchá hodně dobře ;)
    @Dreamer Že, proto se divím, jak jsem mohla zapomenout. Ještě, že začla 2. série Smash :)
  • Film z dob, kdy český dabing dodával zahraničním filmům jiný rozměr.
    Slyšel jsem Belmonda dabovaného Krampolem i Třískou (obojí skvělé), ale hlasu Miroslava Moravce zkrátka nejde odolat. :-)
    Miluju tenhle film.

• Nějaké nové video se objevilo..Rose L. má pěkný hlas, ale Sophie takový zvláštní..vadí mi, jak dělá takové to eeeh :D
  • Když už tu byl i Shinig Armor- strašně se mi líbí Raritin přízvuk. Já vím, že je to hrané, ale to jek zaobluje R a NG je prostě boží!
    Tu je díl, kde mluví převážně ona (bílá dáma s velkolepou fialovou hřívou) a můj oblíbený hysterický záchvat.
  • upraveno 30. března 2013
    Při sledování 16.řady Survivora jsem si uvědomila, že jeden hráč má neskutčně sexy hlas a tím hráčem je Jonathan Penner :) Ach ach. Odkaz dávat asi nebudu, protože se chci vyvarovat možných spoilerů, tak znalci Survivora vědí, neznalci si ho mohou snadno najít na youtube:)
    upraveno 30. března 2013
    @Melindaaaa Hmm, už jsi se propracovala do 16. série? Pěkná vytrvalost.
  • No, tak vždycky jsem si myslela, že Adam Levine má v písničkách silně upravený hlas. A von je to jeho skutečný hlas! (i když mi přijde, že mu to ze začátku trochu ujelo).
  • Mně zas přišlo, že si občas nerozumí s tempem hudby :-) Ale... má sexy nejen hlas :-D
  • @Montezuma :) Jojo :D Co se týče seriálů a reality show, tak jsem vytrvalá :D Ale Jonathan se objevil už ve 13. :)
  • V Survivoru byl nejlepší ten borec co brečel že mu umřela babička :D
    Jo loutkař Jonny Fairplay. Ale v Mikronésii už stál pěkně za prd.
  • Fairplaye nemám ráda a v Mikronésii stál nejvíc za prd, ale třeba to bylo tím, že ho tam možná CBS dotlačila, protože jinak jeho chování absolutně nechápu...
  • Zopakovala jsem si Repo!. Napodruhé se mi film líbil podstatně méně, Mrtvolkářův (Graverobber) hlas ale zůstává pořád stejně příjemný. :D
  • Se začátkem nové série Borgiů a po (konečně sehnané) Hollow Crown jsem se zaposlouchala do hlasu dříve zmíněného Jeremyho Ironse.
    A aby nebyl jediný už uvedený- hned na první stránce jsem až teď postřehla "Crowleyho" a "příjemné překvapení zhruba ze dvou dílu Firefly" v jedné osobě- Marka Shepparda. :D
    Seznam se rozšiřuje... :D
  • @MissUtahraptor Marka jsem zmiňoval hned na první stránce ;)
  • @Everett_Young Však píšu "hned na první stránce jsem až teď postřehla"... ;D
  • @MissUtahraptor Aha, promiň, to víš, ráno. Jsem tvůj příspěvek přečetl tak na půl (čti všiml jsem si věcí které modře svítili :D ).
  • Po předsezóním recap-dokumentu a jediné větě ve Fan Fiction přihodím ještě Roba Benedicta- božího božího proroka Boha ze Supernatural- s prvotřídním vypravěčským hlasem.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.