Zlato v hrdle
Spousta z nás sleduje filmy a seriály (Hru o trůny nevyjímaje) v originále. Jaký je váš oblíbený herec nebo herečka čistě podle zabarvení hlasu? Působí na vás někdo tak, že se vám zježí chloupky na zátylku a padáte do mdlob? Kdo má podle vás nejvíc sexy/charismatický hlas? Nebo prostě jen zajímavý, který se vám líbí a neumíte přesně popsat proč?
Pokuste se o to a podělte se o své oblíbené hlasy z obrazovky.
A dejte šanci i Čechům. :-)
Pokuste se o to a podělte se o své oblíbené hlasy z obrazovky.
A dejte šanci i Čechům. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Líbí se mi třeba hlas Jennifer Hale v Mass Effectu, protože je to moje alter ego a zajímavý hlas pomůže se víc vžít do hry. :-)
Ale připadá mi, že ty hlasy nějak počítačově upravují, protože v reálu má dabérka hlas jiný, obyčejnější.
A z českých u mě vede Trávníček, ale dabingu se vyhýbám, co to jde.
Ještě se mi líbil Bill Nighty v prologu HP7p1
Slyšel jsem Belmonda dabovaného Krampolem i Třískou (obojí skvělé), ale hlasu Miroslava Moravce zkrátka nejde odolat. :-)
Miluju tenhle film.
Nějaké nové video se objevilo..Rose L. má pěkný hlas, ale Sophie takový zvláštní..vadí mi, jak dělá takové to eeeh :D
Tu je díl, kde mluví převážně ona (bílá dáma s velkolepou fialovou hřívou) a můj oblíbený hysterický záchvat.
A aby nebyl jediný už uvedený- hned na první stránce jsem až teď postřehla "Crowleyho" a "příjemné překvapení zhruba ze dvou dílu Firefly" v jedné osobě- Marka Shepparda. :D
Seznam se rozšiřuje... :D
božího božího prorokaBoha ze Supernatural- s prvotřídním vypravěčským hlasem.