Citáty aneb kdo řekl?

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování

Tak dobrá, začnu tedy. Akorát nevím, jak s pravidly. Samozřejmostí je žádné hledání. A asi nejjednodušší je princip, kdo dřív přijde, ten dřív mele. Výherce pak zadává. Co?

Začnu něcím lehčím. Chci samozřejmě vědět nejen, kdo to řekl, ale i komu to řekl. A může být i při jaké příležitosti.

Quote:
"Když se ocitneš v posteli s ošklivou ženou, nejlepší vecí, kterou můžeš udělat, je zavřít oči a v klidu pokračovat."
1178179181183184291

Komentáře

• Stále nikdo.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Toho Joraha ne a ne trefit, co?
  • Nevada napsal(a):

Toho Joraha ne a ne trefit, co?

Nějak tak. :D Tak zadávej.
    Dornové šukají všechno, co má díru mezi nohama. Bez urážky.
    ne
    ne
  • Tipnu Malíčka
    taky ne
  • Niekto z bratrstva ? alebo z Krvavých drancířú ?
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    @Peterko Ty vždycky tipneš takový rozsah, a já pořád dumám, jestli jako čekáš, že ti to někdo uzná, když máš trefit konkrétní postavu. :-D

• Není to ten student z rodu Tyrellů? Takovej ten hajzlík co všechny urážel. Líný Leo se možná jmenoval.
  • :D nie :D .. nečakám .. len kebyže na to povieš áno alebo nie tak nemusím rozmýšľať, či to nepovedal niekto na druhom konci sveta .. Iba sa tým snažím priblížiť k správnej odpovedi ..
    @Chmur ano

@Peterko a nepřijde ti to k ostatním poctivě tipujícím poněkud nefér?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Nevada mě přijde poněkud nefér když tady lidi jen tak náhodně pálí jedno jméno za druhým (bez jakéhokoli opodstatnění proč si to myslí) s myšlenkou že na pokus číslo 59845 se možná konečně trefí.
    Nechci ti brát iluze, ale to je systém tipovací hry. Že někdo pálí jak u Verdunu, aniž by nad tím opravdu přemýšlel, to už je vizitka dotyčného.
  • Možná to tu už bylo. Nevím

Našli jste jeho mrtvolu?
    Našli jsme tisíc mrtvol. Po několika dnech strávených v řece vypadají všechny stejně.

Kdo, komu, o kom?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Nevada napsal(a):

Nechci ti brát iluze, ale to je systém tipovací hry. Že někdo pálí jak u Verdunu, aniž by nad tím opravdu přemýšlel, to už je vizitka dotyčného.

@Nevada To samozřejmě ano, ale hodit sem tři příspěvky za sebou a v každém se ptát na dvě až tři osoby, to mi zkrátka přijde trochu mimo a ne že by se to tu nedělo.
  • @Chmur Opat z kláštěra na Tichém ostrově Brienne o Rhaegarovi? Nebylo to v souvislosti s těmi vyplavenými drahokamy z jeho brnění?
    Everett_Young napsal(a):

Nevada napsal(a):

To samozřejmě ano, ale hodit sem tři příspěvky za sebou a v každém se ptát na dvě až tři osoby, to mi zkrátka přijde trochu mimo a ne že by se to tu nedělo.
    Jo takhle. To samozřejmě ano. To mi přijde stejně blbé jako tipovat skupinu lidí.
  • Tyrion a Varys o Tyrekovi?
    Jeden z Freyů - Jaimemu - o Westerlingovi (bratrovi Jeyne), který bránil Robbova zlovlka? Na křestní jména si teď si nevzpomenu.
  • upraveno 8. ledna 2015
    Jaime, ptal se, jestli našli Bryndena, Černou rybu, ale kdo mu odpovídal, to nevím, asi nějaký příbuzný Frey? :)
  • To že zúžim okruh možnosti priblíži k odpovedi nielen mňa ale aj ostatných, takže nie, nemyslím si že je to nefér .. a tým, že ty povieš že nie, tak aspoň nebude nikto hádať nikoho z nich ..
  • A keď poviem, že či to bol niekto z čiernych bratov a ty mi povieš že áno, neznamená to že som uhádol. Po mne môže prísť niekto iný a povedať potom rovno Edd a uhádnuť .. nieje to tipovanie ale dopracovávanie sa k odpovedi ... teda podľa mňa .. takže ak s tým teda nesúhlasíte tak s niečím takým samozrejme prestanem ..
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    @Peterko Já s tebou souhlasím, mě to taky nepřijde nefér a přesně tohle si myslím i já, že to pomůže prakticky všem. Jen mě v tu chvíli napadlo se tě zeptat, jestli to myslíš tak či onak, chápej. ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.