Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1317318320322323581

Komentáře

• upraveno 1. září 2015
    @Monte Karstark Mě se líbí hned ta vlevo nahoře.. "All Blacks" jak se patří! :) A zase nový učebnice dějepisu!
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Ja by som dal to vpravo hore, iba hviezdy by som dal celé jednou farbou, nech je to jednoduchšie. Najlepšie bielou, aby bolo červeno-modré pole s bielymi objektami.
  • upraveno 4. září 2015
    Asi jsou všichni ostatní blázni a já jsem letadlo, ale jak podle OSN koresponduje tahle zpráva:
    http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/379624-osn-vyzvala-eu-k-prerozdeleni-200-000-zadatelu-o-azyl.html

s touhle?

http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/379634-proc-syrane-neprchaji-do-arabskych-zemi-perskeho-zalivu.html

Eh, nebude to tak, že OSN je už tak směšná organizace, že její názor zajímá už jenom evropská média? Místo řešení konfliktů jim připadá důležitější kritizovat Česko za to, že zaměstnavatele dostatečně neuplácí, aby zaměstnávali Romy, o skočení na merkelovský vagón vynucování charity nemluvě :roll: Problémy třetího světa podle OSN pravděpodobně zmizí, když se ho půlka nastěhuje do Evropy, a jistě se z nich po platbě převaděčům, pořvávání na hlídače hranic a policii a emotivních výstupech pro novináře stanou tolerantní a prospěšní občané nové domoviny poslušní zákona.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Nemáte někdo starší verzi Osadníků z Katanu s dřevěnýma figurkama? Ne tu novou, plastovou.
  • @Thorar Bohužiaľ iba plastovku. Ale je to už kopu rokov naša najobľúbenejšia rodinná hra. :)
  • JayJay
    upraveno 7. září 2015
    @Thorar: Mám (i s rozšířením na města a kupce či ja se to jmenuje), ale nevím, k čemu ti ta informace bude... :o)
    Každopádně mám pocit, že se daly koupit samostatné dřevěné figurky.
    http://www.svet-her.cz/spolecenske-hry/drevene-zetony-a-figurky-cervene/
    Našel jsem odkaz, ale zjevně je už neprodávají...
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Jay jen jsem potřeboval fotku krabice a obsahu:-) ale už je to vyřešené, díky
  • Před časem se tu rozebírala reklama a mnoho lidí psalo o tom, že nechápe, jak mohla Fofola Kofole vůbec nějak pomoci...

http://mam.ihned.cz/c1-64565360-jiri-vlasak-kdyz-jsme-videli-prvni-vysledky-fofoly-byli-jsme-v-soku
  • @sfik: Spíše jsem psal něco v tom smyslu, že něco tak debilního jsem dlouho neviděl. A že jestli něco, tak mě to od koupi odrazuje... Každopádně asi týden po té diskuzi jsem seděl s bandou kamarádů v hospě a dva si tam předávali nějaké prostírání s Křivohubem,... no, tak se to asi někomu líbí, no. :o)
    Každopádně bych si dovolil tvrdit, že ten článek je další marketingový krok - tentokrát sebemarketing dovnitř firmy - podle mě NIKDO nedokáže oddělit vliv léta, vliv konkrétní reklamy, rostoucí rozšířenost značky, atd... takže v době úspěchu bych jako ředitel marketingu na 100% vydal článek na téma "Úspěšné léto je skvělý výsledek úspěšné marketingové strategie".
  • Keď sme načali tú tému doskových hier, poznáte niekto Terra Mysticu? Hrali sme to párkrát s kamošmi v čajovni a mega nás to chytilo.
  • Jo, to znám, docela zábavné, hlavně za trpaslíky nebo nomády.
  • @Everett_Young Trpaslíci sú kus overpowered, mňa to dosť baví za mermaids.
  • @sfik Zajímavé, ještě jsem našel tento článek o pfovi f fofofy... Článek jako takový snad ani netřeba číst (jakkoli je fascinující, že z takové pitomosti jako vlastnictví hnusnýho psa si lze udělat živnost), zajímavá je tam na konci ta anketa - jo, jsem překvapen, že se to tolika lidem líbí, a zjevně to vypadá, že se to i docela dost lidem nelíbí... hmmm, asi je to podobně kontroverzní jako Zeman, ale toho by asi do reklamy na Kofolu nechtěli...
  • @Arutha No, ono je tam pro to jejich tunelování nějaké omezení v pozdějších pravidlech, protože ono to vyznívá jakože můžou udělat tunel a bezplatně postavit dům, ale pak je to myslím omezené tak, že můžou sice ten dům postavit spolu s tím tunelem jako jednu akci, ale stejně ten dům musí zaplatit.
  • @Everett_Young Tak za dom zaplatiť musia tak či tak, ale hlavne proti nim nikto nemá šancu o najväčšie územie, keď sa rozlezú po celej mape.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 8. září 2015
    @Arutha V první verzi pravidel bez korekce právě platit nemuseli. Jinak šanci proti nim mají třeba právě ti nomádi. Když každé kolo změníš jedno území na poušť (pomocí pevnosti), a dáš si ze startu ty tři baráky tak nějak blízko k sobě, tak máš na konci obrovské území.
  • @Everett_Young Za nomádov som ešte nehral, takže posúdiť neviem, ale keď sme hrali tak jeden kamoš bol práve trpaslík, druhý bol witch a ja som hral za mermaids, a oboch nás predbehol o nejakých 50 bodov.
  • @Jay
    asi je to podobně kontroverzní jako Zeman, ale toho by asi do reklamy na Kofolu nechtěli...
    Jo no, ta jeho pěna u huby, to je strašná asociace :D
  • @sfik: Kušuj, TOHLE jsem si fakt představit nechtěl ani v nejčernějším snu.
    Tou větou jsem myslel, že by se lépe uchytil v reklamách jiného typu. Namátkou např. na Virózovicu, ovar, jelita, popelníčky a jiné kuřácké potřeby, či na gumové čluny...
    No, představ si to na Bliboardu: "Dáf fi fofelnífek?" Tfůj Milofek.
  • No hurá, konečně někdo s kdo dokáže být celkem objektivní a kritický o k oběma stranám...

http://www.novinky.cz/kultura/salon/379007-svet-je-jen-jeden-rika-analytik-a-komentator-erik-best.html
  • @Everett_Young Tak pokud Best mluví o českých médiích, tak má rozhodně pravdu, že jiný úhel ve sporu Rusko versus západ neuznávají pohled z obou stran. Naše média vesměs papouškují názory svých západních vzorů, ale příkazem shora to samozřejmě nemají. To platí i pro tu mediální prouprchlickou propagandu. Turecko v EU? Země, která se spíš islamizovala než sekularizovala, okupuje část Kypru a je v krvavém střetu se svojí minoritou... chtěla bych vidět, jak arogantní Lucemburčan a císařovna Evropy překonají odpor evropské veřejnosti a hlavně zemí EU na Balkáně, ale po tom, co předvádějí s kvótami, bych se už ničemu nedivila.
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
    @Everett_Young Ze zacatku zajimavy a vicemene souhlasim, ale ke konci to bylo docela prasteny. Srovnavat Recko s USA... :-?

@sova00 Medialni prouprchlicka propaganda? Ja jsem si niceho takoveho nevsiml, prave naopak.
  • @Vena Tak opak to není už určitě. Jestli myslíš i informování o tom, že dělají hned na Lesbosu (a i tehdy padají slova jako "frustrovaný" nebo "zoufalý") bugr, jakmile není po jejich, tak asi nemusím vysvětlovat, jak moc novináři milují drama.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 13. září 2015
    Podtrhuji Robejška v pátečních Událostech, komentářích. Kromě něj (cca první polovina pořadu) doporučuji ještě arabistu Miloše Mendela (četl jsem od něj knihhu Náboženství v boji o Palestinu), který v pořadu mluví na konci.
    http://www.ceskatelevize.cz/porady/1096898594-udalosti-komentare/215411000370911/
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Tak Irák a Sýrie se mají rozdělit, No nevím situaci v regionu by to ještě zhoršilo
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Problém to bude, dokud tam nebude dostatečně silná (ano, tak nebo tak) místní autorita, která dokáže ty země řídit. Do té doby ta situace řešení nemá, protože i kdyby to tam spravoval někdo zvenku, tak ten udrží pořádek jen dokud tam je (tak jako v Iráku).
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @flanker.27 Gordický uzel :-D
    Rozdělení Iráku by přineslo víc zlého než dobrého. Protože by určitě vznikl nezávislý Kurdistán a to by se Erdoganovi a jeho prodloužené ruce ISILu nelíbilo. Navíc Turecko- kurdský konflikt znovu vypukl, útoky Turecka na pozice Kurdů konečně dokázali, co je Erdogan za svini. NATO a EU dělá obrovskou chybu, když věří Turecku
  • http://echo24.cz/a/w7QuH/kvoty-jsou-na-spadnuti

K zamyšlení. Vůbec bych se nedivila, kdyby ty blbé kvóty fakt prošly. A vůbec bych se nedivila, kdyby je země V4 ignorovaly (ha, jako by byly první, kdo ignoruje nastavená pravidla) i s tím vyděračským omezením dotací. Problém je, že ta rétorika byla tak silná, že kdyby po tom všem Sobotka začal ve stylu "ano, ano, tak se většina shodla, podvolujeme se, stejně na ty přijaté dostaneme prachy", poslal by preference strany i svoje politické body ke dnu. Jako říkám to nerada, protože před deseti lety jsem v ten evropský projekt věřila, ale příští volby nejspíš vyhraje strana, která v programu bude mít vystoupení z Unie (a Babiš v tom rozhodně zábrany mít nebude, však ty sliby se často neplní). Asi nejenom u nás. Unie nedodržuje vlastní pravidla, Unie se chovala v případě Řecka, Ukrajiny i uprchlíků jako amatér a Unie začíná dávat moc otevřeně najevo, že o žádnou rovnost názorů v ní nejde. "Východoevropanům" už Brusel až moc připomíná sovětskou Moskvu. A tentokrát nejde o nějaké pomazánkové máslo nemáslo nebo zkrátka o prachy, ale o vidinu vnuceného demografického ovlivňování země (lidmi, co tu ani být nechtějí), a to je dost za čarou. Asi už nikoho nepřekvapí, že tohle Brusel nevidí a bude zaskočený smrští politických vítězství krajní pravice.
  • Vena napsal(a):

Medialni prouprchlicka propaganda? Ja jsem si niceho takoveho nevsiml, prave naopak.

Zřejmě největší hnus je zatím toto. Nechceš tu uprchlíky? Jsi stejný jako IS. A pěkně to prát do malejch harantů pod tlakem.. :-@
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.