Novinky z natáčení 6.řády GoT
Natáčení se kvapem blíží a mi bychom si tu mohli udělat někde prostor, kde můžeme sledovat cast, případně později trailery apod. Pokud se někde objeví informace například o nejmenovaném Jonovi, jestli žije, je mrtev, bude oživen nebo spálen, použijte prosím spoiler. Asi spíš jenom pro pocit, protože až ta informace prosákne, tak o tom budou vědět stejně úplně všichni. Ale platí to i o dalších potenciálních spoilerech :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Edit: Jsem spíš zvědavý než rozhněvaný, ale chápu že ses ozval zrovna ty, @Gepeto taky jsem si na tebe jako jednoho z plivačů jedu vzpomněl :) takže ještě jednou nechci se tu s nikým dohadovat, místo toho raději půjdu třeba střílet hrdličky vzduchovkou, spíš mě zajímají důvody proč sledujete... Když to stojí tak moc za hovno :)
Mňa proste stále udivuje, že to niekoho udivuje. Tiež mi príde zbytočné o tom, aká je to sračka, bez iniciatívy z iného zdroja, neustále spamovať, ale je to (akokoľvek divný) príspevok do diskusie (a Tyrion krem iného dáva aj novinky, ktoré našiel) a nemám pocit, že by nejaké dieťa v Afrike prišlo kvôli takýmto diskusiám o jedlo, takže mi t netrhá žily. Takých ľudí, čo sa nad tým pozastavujú radím do skupiny ľudí, čo sa na stránkach o náboženskom humore sťažujú o prekročení hraníc, na stránkach s čiernym humorom sťažujú, že humor bol moc čierny alebo na stránkach s jasne detinským humorom sťažujú, ako sa na tom môžu zasmiať iba deti. Je to zbytočné asi rovným dielom, takže ako sa podivuješ ty, aj ja sa podivujem. Stále mi ani jedno z toho netrhá žily, len je to rovnako zbytočné. Just sayin'. Svjím spôsobom je aj to, čo vravím teraz zbytočné.
A jinak dík Tyrionovi za ty novinky, tohle vlákno jsem sice založil, ale nějak nemám v poslední době čas na cokoliv kromě čtení a hejtování hejtrů :D ;)
1) je to dobrá komedie. Sice nechtěně, ale člověk se fakt zasměje tomu co ti dva idioti zase vymysleli.
2) můžu trollit lidi co nečetli knížky.
3) :oops: Ty víš co je, nebo spíš byl vzhledem k finále poslední série ten třetí důvod :twisted:
By mne zajímalo, jak to všechno do těch 10 dílu chtějí narvat a jak bude ta linka s řekotočím vypadat, jestli třeba malíček nevyužije opět svoji schopnost teleportace (sle todle bych tipoval na týbor lanisterů)
@sfik Ale já jsem seriál až nezdravě do páté sezóny hájil. A nedává moc smysl, přestat koukat na seriál, protože jedna série byla na nic a zbývající se mi líbily. ;-) Navíc ne všechno bylo úplně na nic. Jenom Dorne, Sever a každá Stannisová scéna v páté sérii. Jinak Tyrionova cesta, KP a Meeren (s vyjímkou krmení mazlíčků) celkem ušli, Braavoská linie výborná (potěšil Jacquenův návrat). Ale ten kvalitativní propad, nezvpomínám se kdy jsem naposledy přešel takhle rychle z úžasu ke znechucení. A to mám čtvrtou sérii moc rád, hlavně Oberyna se šarmantním přízvukem. Proto mne také vytáčí, neboť tohle bylo výsměch nejen knihám (což by mi bylo celkem jedno), hlavně ale předchozím sériím. A než to George konečně dopíše.... Prostě shodneme se, že se neshodneme. :-D
EDIT.: Inu jen jsem odpovídal na otázku a myslím si, že není úplně od věci úžas nad stupňem retardace, který zřejmě drtivé většině přijde neznámo proč normální. A náhodou na Von Sydowa s McShanem na tyhle borce se těším více než na výplatu. :twisted: Určitě to není větší trollování, než to že se někdo udivuje nad tím, že se někdo udivuje nad stupiditou. ;-) Pokud by si chtěl těm všem masochistickým plivačům zavřít pusu, možná by nebylo od věci přijít s jinou argumentací než s neustálým omýláním, že všichni kdo mají námitky jsou hateři. Já jsem fanatickým příznivcem obou trilogií Star Wars a Pána Prstenů s Hobitem a když někdo přijde s nějakou námitkou, tak se ji snažím vyvrátit přímou odpovědí na konkrétní věc, ne označovaním daného nespokojence za hatera. A co se týče těch důvodů, když opomeneme třeba můj příklad, že se mi některé věci líbily, ale brojím proti těm ostatním, tak by si měl úvést d) některé se baví vykecávat :D A kritika je myslím součástí diskuze o čemkoliv. Když se bavíme o počítači, všechny zřejmě bude zajímat, zda mu fungují všechny součástky. Pozusování je součástí lidské povahy, co je svět světem.
Zajímavé, herečka Sibel Kekilli (Shae) byla viděna na natáčení 6. série. Na twitteru se objevily fotky, kdy se dlouho baví s Varysem za dohledu Benioffa. Co myslíte?
Stoprocetně to bude sen nebo flashback, přece jen teď vstupujeme do fáze, kdy těhle věci bude mnohem víc. Teda aspoň doufám, že to tak bude. A abych si pro spokojenost kolegy sfika pořádně odplivnul :-D ,že přeživší Shae nebude náhrada za Tyrionovo setkání v knize s Tyshou. Ono chovat nenávist vůči tomu, že postava přežije škrcení je celkem snadné :twisted: Ale dost podvádění - bude to sen nebo flashback. TOhle by bylo moc i na ně :D
Edit: Podle mého se bude jednat o flashback (třeba Varysův), že to byl on kdo nastrčil Shae do Tywinovi postele.. A tím vlastně tak trochu popohnal Tyriona k tomu co udělal.. Každopádně zase mi přijde, že Varys byl poměrně překvapen, když se ptal Tyriona, co že to udělal po zabití Tywina, měl takový wtf face.
To že by ona na place bylo jenom šidítko pro fanoušky, jak tvrdí @hodor_the_king se mi jeví taky jako pravděpodobné, ale jak daleko s tímhle jsou schopni scénáristi zajít jest otázkou.
Tak ona moc nabídek lukrativních mít nebude, domněnka o roli volavky na zmatení nepřátel se jeví přavděpodobně. Nejpravděpodobnější je Tyrionův depresivní sen, celý Tanec měl vize jak zabíjí znovu Tywina, jak zabíjí Cersei nebo Jaimeho, také se mu zdálo o Tyshe. Kam chodí všechny děvky? Tohle to nejspíš bude, že v tom snu bude i Varys mi přijde zcela přirozené.
http://www.thefandomcorner.com/jon-snow-alive-leaked-photo/
http://watchersonthewall.com/the-season-6-return-of-a-character-confirmed/
Černá ryba je zpátky.
Napadá mne jen jedno slovo filler.
Rozdělili to prostě blbě a teď se snaží některé věci "dohnat"...