Novinky z natáčení 6.řády GoT

upraveno 4. srpna 2015 v Seriál Hra o trůny
Natáčení se kvapem blíží a mi bychom si tu mohli udělat někde prostor, kde můžeme sledovat cast, případně později trailery apod. Pokud se někde objeví informace například o nejmenovaném Jonovi, jestli žije, je mrtev, bude oživen nebo spálen, použijte prosím spoiler. Asi spíš jenom pro pocit, protože až ta informace prosákne, tak o tom budou vědět stejně úplně všichni. Ale platí to i o dalších potenciálních spoilerech :)
1111214161722

Komentáře

• Ale já se nechci pořád dohadovat a vnucovat vám, že když se vám to TÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK moc nelíbí, že se na to nemáte dívat.. Já to beru ze svého pohledu, že to pořád je nadprůměrný seriál (ano všichni vychvalují Vikingy, ale ta poslední série byla taky přestřelená jak bůhvíco => uvažuji o dalším NEsledování seriálu, tak jako jsem to udělal s LOST, když se z toho stala sračka). Vždyť je tolik krásného kolem nás.. Začíná podzim, listy se zbarví do mnoha odstínů barev, prostě nádhera.. tak proč ztrácet čas u hromady hoven :) Někdy mám pocit že lidi bez pravidelné dávky zanadávání si by nemohli existovat.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    sfik napsal(a):

Ale já se nechci pořád dohadovat a vnucovat vám, že když se vám to TÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK moc nelíbí, že se na to nemáte dívat.. Já to beru ze svého pohledu, že to pořád je nadprůměrný seriál (ano všichni vychvalují Vikingy, ale ta poslední série byla taky přestřelená jak bůhvíco => uvažuji o dalším NEsledování seriálu, tak jako jsem to udělal s LOST, když se z toho stala sračka). Vždyť je tolik krásného kolem nás.. Začíná podzim, listy se zbarví do mnoha odstínů barev, prostě nádhera.. tak proč ztrácet čas u hromady hoven :) Někdy mám pocit že lidi bez pravidelné dávky zanadávání si by nemohli existovat.

Ohňom proti ohňu. Tak tie diskusie nečítaj, nikto ťa nenúti aby si sa dohadoval. Ja mám pocit, že tí, ktorým sa to páči nemôžu existovať bez toho, aby raz za čas nehodili argument typu "Komu sa to nepáči nech zmizne z môjho singularitného poľa"
  • upraveno 5. října 2015
    Ohněm proti ohni by to bylo kdybych se rozčiloval nad tím že hateři seriál sledují, nicméně já jsem naprosto v klidu. Spíš mě to udivuje, nerozumím tomu, nechápu to a chápat nebudu. A promiň - sledovat něco co stojí několik let už za hovno, prostě nedává smysl... NEDÁVÁ... :) Ve skutečnosti je to možná i trochu k smíchu, sledovat tu třeba Tyriona, který hejtuje naprosto všechno co se objeví, každá spekulace je předem sračka... a zavání to trollováním... klidně ať v mém zorném poli existuje, ale jak už jsem psal, nechápu to a chápat nebudu. Spousta lidí už se na seriál kvůli tomu přestala dívat a já jejich důvodům naprosto rozumím. U ostatních mi přijde, že je ten seriál a)baví a jedou na vlně "budeme tvůrce kamenovat, protože to je trendy!" nebo za b) jsou to masochisti nebo za c) dávají průchod jiné frustraci...

Edit: Jsem spíš zvědavý než rozhněvaný, ale chápu že ses ozval zrovna ty, @Gepeto taky jsem si na tebe jako jednoho z plivačů jedu vzpomněl :) takže ještě jednou nechci se tu s nikým dohadovat, místo toho raději půjdu třeba střílet hrdličky vzduchovkou, spíš mě zajímají důvody proč sledujete... Když to stojí tak moc za hovno :)
  • upraveno 5. října 2015
    Já myslím, že kamenování seriálu vůbec není "trendy" právě naopak, všude jinde než na tomto fóru je skoro povinností vychvalovat seriál až do nebes :D letošní Emmy budiž důkazem...jinak taky nechápu proč koukat dál když to člověka štve, já s tím sekla (stejně jako s každým seriálem, který mě nebaví nebo nějakým způsobem vytáčí...RIP Vikingové), ale musím přiznat, že mě teď mnohem více baví sledovat ten flame okolo každá epizody :twisted:
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @sfik "Jednoho z plivačů"? To, že som zvedavý či budú schopní niečo uchopiť a spraviť dobre (pretože keď sa nenechajú uniesť svojím egom, tak už dokázali, že to dokážu) alebo to totálne dokalia ma činí "plivačom" :D

Mňa proste stále udivuje, že to niekoho udivuje. Tiež mi príde zbytočné o tom, aká je to sračka, bez iniciatívy z iného zdroja, neustále spamovať, ale je to (akokoľvek divný) príspevok do diskusie (a Tyrion krem iného dáva aj novinky, ktoré našiel) a nemám pocit, že by nejaké dieťa v Afrike prišlo kvôli takýmto diskusiám o jedlo, takže mi t netrhá žily. Takých ľudí, čo sa nad tým pozastavujú radím do skupiny ľudí, čo sa na stránkach o náboženskom humore sťažujú o prekročení hraníc, na stránkach s čiernym humorom sťažujú, že humor bol moc čierny alebo na stránkach s jasne detinským humorom sťažujú, ako sa na tom môžu zasmiať iba deti. Je to zbytočné asi rovným dielom, takže ako sa podivuješ ty, aj ja sa podivujem. Stále mi ani jedno z toho netrhá žily, len je to rovnako zbytočné. Just sayin'. Svjím spôsobom je aj to, čo vravím teraz zbytočné.
  • @sfik Já s tím chtěl seknout několikrát, ale mé okolí na to kouká zapnu facebook tam to na mne taky leze na každém rohu a prostě kouknu no :( Okolí mne se přinutí stejně na to podívat. Ted mne zas k tomu táhne to, že není kniha a chci vědět co se stane s Daenerys už přes 4 roky čekám, že třeba uvolní její kapitolu a nic :D. Todle mne donutí se podívat a jestli ji tam ukážou až třeba v 3 díle oči budou metat blesky. Nemám rád i otevřené konce s Tance
  • upraveno 5. října 2015
    @Gepeto Abys mi dobře rozuměl, teď mi nejde o to vylejvání se na fóru, od toho to fórum je a i já si občas vyleju srdíčko (viz. sand snakes bitches), ale čemu nerozumím je to neustálé sledování toho seriálu. Jako Dreamer už jsem Vikingy poslal k vodě, protože mi jdou prostě na nervy a než se nervovat a psát o každé epizodě jak mi vadila, tak si najdu jiný program :)

A jinak dík Tyrionovi za ty novinky, tohle vlákno jsem sice založil, ale nějak nemám v poslední době čas na cokoliv kromě čtení a hejtování hejtrů :D ;)
  • @sfik

1) je to dobrá komedie. Sice nechtěně, ale člověk se fakt zasměje tomu co ti dva idioti zase vymysleli.

2) můžu trollit lidi co nečetli knížky.

3) :oops: Ty víš co je, nebo spíš byl vzhledem k finále poslední série ten třetí důvod :twisted:
  • http://www.edna.cz/game-of-thrones/fotky/vratime-se-do-rekotoci/

By mne zajímalo, jak to všechno do těch 10 dílu chtějí narvat a jak bude ta linka s řekotočím vypadat, jestli třeba malíček nevyužije opět svoji schopnost teleportace (sle todle bych tipoval na týbor lanisterů)
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 6. října 2015
    @p1e9t9r2
    p1e9t9r2 napsal(a):

http://www.edna.cz/game-of-thrones/fotky/vratime-se-do-rekotoci/

By mne zajímalo, jak to všechno do těch 10 dílu chtějí narvat a jak bude ta linka s řekotočím vypadat, jestli třeba malíček nevyužije opět svoji schopnost teleportace (sle todle bych tipoval na týbor lanisterů)

Nebo Malíček na Sever vůbec nepojede a zahají tažení proti Freyům v Říčních krajinách, což by napovídalo mojí soukromé teorii, že Boltonům spíš pomůže, popřípadě bude se ucházet o pozici pobočníka nebo regenta :twisted: Tak by mne zajímalo, jak tam všechno narvou, spíše přidají další sezónu.

@sfik
    sfik napsal(a):

Ale já se nechci pořád dohadovat a vnucovat vám, že když se vám to TÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK moc nelíbí, že se na to nemáte dívat.. Já to beru ze svého pohledu, že to pořád je nadprůměrný seriál (ano všichni vychvalují Vikingy, ale ta poslední série byla taky přestřelená jak bůhvíco => uvažuji o dalším NEsledování seriálu, tak jako jsem to udělal s LOST, když se z toho stala sračka). Vždyť je tolik krásného kolem nás.. Začíná podzim, listy se zbarví do mnoha odstínů barev, prostě nádhera.. tak proč ztrácet čas u hromady hoven :) Někdy mám pocit že lidi bez pravidelné dávky zanadávání si by nemohli existovat.

Ale já jsem seriál až nezdravě do páté sezóny hájil. A nedává moc smysl, přestat koukat na seriál, protože jedna série byla na nic a zbývající se mi líbily. ;-) Navíc ne všechno bylo úplně na nic. Jenom Dorne, Sever a každá Stannisová scéna v páté sérii. Jinak Tyrionova cesta, KP a Meeren (s vyjímkou krmení mazlíčků) celkem ušli, Braavoská linie výborná (potěšil Jacquenův návrat). Ale ten kvalitativní propad, nezvpomínám se kdy jsem naposledy přešel takhle rychle z úžasu ke znechucení. A to mám čtvrtou sérii moc rád, hlavně Oberyna se šarmantním přízvukem. Proto mne také vytáčí, neboť tohle bylo výsměch nejen knihám (což by mi bylo celkem jedno), hlavně ale předchozím sériím. A než to George konečně dopíše.... Prostě shodneme se, že se neshodneme. :-D

EDIT.:
    Ohněm proti ohni by to bylo kdybych se rozčiloval nad tím že hateři seriál sledují, nicméně já jsem naprosto v klidu. Spíš mě to udivuje, nerozumím tomu, nechápu to a chápat nebudu. A promiň - sledovat něco co stojí několik let už za hovno, prostě nedává smysl... NEDÁVÁ... Ve skutečnosti je to možná i trochu k smíchu, sledovat tu třeba Tyriona, který hejtuje naprosto všechno co se objeví, každá spekulace je předem sračka... a zavání to trollováním... klidně ať v mém zorném poli existuje, ale jak už jsem psal, nechápu to a chápat nebudu. Spousta lidí už se na seriál kvůli tomu přestala dívat a já jejich důvodům naprosto rozumím. U ostatních mi přijde, že je ten seriál a)baví a jedou na vlně "budeme tvůrce kamenovat, protože to je trendy!" nebo za b) jsou to masochisti nebo za c) dávají průchod jiné frustraci...
    Inu jen jsem odpovídal na otázku a myslím si, že není úplně od věci úžas nad stupňem retardace, který zřejmě drtivé většině přijde neznámo proč normální. A náhodou na Von Sydowa s McShanem na tyhle borce se těším více než na výplatu. :twisted: Určitě to není větší trollování, než to že se někdo udivuje nad tím, že se někdo udivuje nad stupiditou. ;-) Pokud by si chtěl těm všem masochistickým plivačům zavřít pusu, možná by nebylo od věci přijít s jinou argumentací než s neustálým omýláním, že všichni kdo mají námitky jsou hateři. Já jsem fanatickým příznivcem obou trilogií Star Wars a Pána Prstenů s Hobitem a když někdo přijde s nějakou námitkou, tak se ji snažím vyvrátit přímou odpovědí na konkrétní věc, ne označovaním daného nespokojence za hatera. A co se týče těch důvodů, když opomeneme třeba můj příklad, že se mi některé věci líbily, ale brojím proti těm ostatním, tak by si měl úvést d) některé se baví vykecávat :D A kritika je myslím součástí diskuze o čemkoliv. Když se bavíme o počítači, všechny zřejmě bude zajímat, zda mu fungují všechny součástky. Pozusování je součástí lidské povahy, co je svět světem.
    http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news/game-of-thrones-season-6-spoilers-another-dead-character-has-been-spotted-on-set-a6681161.html

Zajímavé, herečka Sibel Kekilli (Shae) byla viděna na natáčení 6. série. Na twitteru se objevily fotky, kdy se dlouho baví s Varysem za dohledu Benioffa. Co myslíte?
  • @Tyrion Lannister Jako to ji taky oživí z mrtvých? Vždit ji uškrtil tyrion
  • Nemohl by to být nějaký varysův flashback, který by třeba vysvětlil, jak se dostala z lodi k tyrionově soudu? A nemohla je tam prostě jenom "navštívit" (dobře, to asi ne....)?
    @hodor_the_king
    hodor_the_king napsal(a):

Nemohl by to být nějaký varysův flashback, který by třeba vysvětlil, jak se dostala z lodi k tyrionově soudu? A nemohla je tam prostě jenom "navštívit" (dobře, to asi ne....)?

Stoprocetně to bude sen nebo flashback, přece jen teď vstupujeme do fáze, kdy těhle věci bude mnohem víc. Teda aspoň doufám, že to tak bude. A abych si pro spokojenost kolegy sfika pořádně odplivnul :-D ,že přeživší Shae nebude náhrada za Tyrionovo setkání v knize s Tyshou. Ono chovat nenávist vůči tomu, že postava přežije škrcení je celkem snadné :twisted: Ale dost podvádění - bude to sen nebo flashback. TOhle by bylo moc i na ně :D
  • @Tyrion Lannister tak že by přežila škrcení samozřejmě tvrdit ani nezkouším :-D . Ale pokud už byl viděn rory mccan, nemohli si prostě k němu "pozvat" dalších pár už mrtvých postav, aby se všechny spekulace nesoustředily jen na něj? (Já bych to tak třeba udělala, ale nevím, jak moc je to reálné, že by se tam kvůli tomu někomu chtělo....)
  • Třeba může hrát dvojče Shae které se bude chtít pomstít Tyrionovi... A nebo zjistíme že Tysha vypadá stejně jako Shae a proto jí Tyrion tak miloval =D :twisted:
  • upraveno 7. října 2015
    Třeba natáčí ve Španělsku nějaký péčko a už jí nebavilo chlastat od rána do večera sangríi a rozhodla se navštívit kámoše :D

Edit: Podle mého se bude jednat o flashback (třeba Varysův), že to byl on kdo nastrčil Shae do Tywinovi postele.. A tím vlastně tak trochu popohnal Tyriona k tomu co udělal.. Každopádně zase mi přijde, že Varys byl poměrně překvapen, když se ptal Tyriona, co že to udělal po zabití Tywina, měl takový wtf face.
    To že by ona na place bylo jenom šidítko pro fanoušky, jak tvrdí @hodor_the_king se mi jeví taky jako pravděpodobné, ale jak daleko s tímhle jsou schopni scénáristi zajít jest otázkou.
    @sfik
    sfik napsal(a):

Třeba natáčí ve Španělsku nějaký péčko a už jí nebavilo chlastat od rána do večera sangríi a rozhodla se navštívit kámoše :D

Edit: Podle mého se bude jednat o flashback (třeba Varysův), že to byl on kdo nastrčil Shae do Tywinovi postele.. A tím vlastně tak trochu popohnal Tyriona k tomu co udělal.. Každopádně zase mi přijde, že Varys byl poměrně překvapen, když se ptal Tyriona, co že to udělal po zabití Tywina, měl takový wtf face.
    To že by ona na place bylo jenom šidítko pro fanoušky, jak tvrdí @hodor_the_king se mi jeví taky jako pravděpodobné, ale jak daleko s tímhle jsou schopni scénáristi zajít jest otázkou.

Tak ona moc nabídek lukrativních mít nebude, domněnka o roli volavky na zmatení nepřátel se jeví přavděpodobně. Nejpravděpodobnější je Tyrionův depresivní sen, celý Tanec měl vize jak zabíjí znovu Tywina, jak zabíjí Cersei nebo Jaimeho, také se mu zdálo o Tyshe. Kam chodí všechny děvky? Tohle to nejspíš bude, že v tom snu bude i Varys mi přijde zcela přirozené.
  • Pro pobavení ... :D
    image
  • @Kit Já myslím že ho Mel oživí jinak.. prostě aby ukázala davu jaká je mocná bitch :) teda witch :)
    upraveno 22. října 2015
  • @Tyrion Lannister vrtá mi hlavou, proč to před šestou sezónou vypadá jako před pátou...jako by se až teď začalo natáčet podle Hostiny...
    @Tarin
    Tarin napsal(a):

@Tyrion Lannister vrtá mi hlavou, proč to před šestou sezónou vypadá jako před pátou...jako by se až teď začalo natáčet podle Hostiny...

Napadá mne jen jedno slovo filler.
  • @Tyrion Lannister :D Staré město, obléhání Řekotočí, Freyové, Údolí...Dokáže mi někdo vysvětlit, proč tohle nebylo v páté sérii? Když našli čas na tři děvky v Dorne...
  • Mám neuvěřitelně škodolibou radost když teď vidím lidi kteří před dvěma lety obhajovali seriál jak na něj teď nadávají jaká je to sračka :twisted:
  • @Tarin Rozidělila to jako knihu a věnovali se jen některým linkám, jinak to nejde by se dějova museli zbláznit
  • @p1e9t9r2 Aha, proto už zabili Jona... Daenerys skončila také u dothraků... tohle se klidně mohlo stát na konci šesté série.

Rozdělili to prostě blbě a teď se snaží některé věci "dohnat"...
  • Tak hostina a tanec byly taky rozdelene. Tak tady to rozdelili podle jinyho klice... :)
  • @AviaRa To si taky myslím, ale asi to moc jinak nešlo, takže vyřešili králov přistaviště zed, dany odkrouhli dorne a ted budou řešit zbytek asi. Jenom by mne dost naštvali kdyby např linka dany měla rok pauzu :( zrovna tam jsem jak na trní už několik let, co se ji vlastně stane
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.