Fanouškovská tvorba

upraveno 2. srpna 2010 v Seriál Hra o trůny
Tvorba fanoušků zfilmování Písně ledu a ohně. Počítačová animace Zdi, filmový trailer, fotomontáže herců vybraných pro seriál Game of Thrones od HBO a další.
Videa

The Wall

Mám tu nádhernou ochutnávku pro nedočkavce. Nemá to nic společného s HBO produkcí, ale přesto je to dost příbuzné. Jedná se totiž o čistě počítačem tvořené video s...

Číst celý článek zde
«134567

Komentáře

• upraveno 2. srpna 2010
    Trailer a fotomontáže jsem už viděl, ale ta animace The Wall je opravdu vynikající. Všechna čest.
  • upraveno 2. srpna 2010
    jj, všechno už tu bylo, já jsem jen restrukturalizoval a aktualizoval původní články. The Wall je supr a se zvukem byla ještě lepší.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 2. srpna 2010
    JJ, taky mě mrzí to odstranění hudby u The Wall.
  • upraveno 17. října 2010
    Kdo chce vidět The Wall i se zvukem, ať běží na web tvůrce, už to zase fachá! S hudbou Jablonskiho to má ještě lepší atmošku.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 17. října 2010
    Nádhera. Až mi přeběhl mráz po zádech.

Z čeho je ta hudba? Je mi povědomá.
  • upraveno 17. října 2010
    Netušim, ale pravděpodobně nějaká Bayovina, zdá se že s nim Jablonski stabilně spolupracuje. Tak že by The Island? Transformers? Já nemůžu soudit, neviděl jsem z Bayových filmů poslední doby žádný a slyšel snad jen soundtrack The Island, ale to je už dávno.
    upraveno 17. října 2010
    Jsou to Transformers. Kamarád mi to potvrdil.
  • upraveno 29. ledna 2011
    Fanouškovský trailer, moc pěkná práce s hudbou, kterou bych já pro tyhle účely asi nikdy nepoužil :-)

→ of ICE & F I R E ♔
  • upraveno 29. ledna 2011
    The XX - tenhle jejich song začíná být nějak hodně populární :)

odkaz
  • upraveno 30. ledna 2011
    Alek píše:
    Fanouškovský trailer, moc pěkná práce s hudbou...

neni zle, ale malem se mi ublikali voci

ale kvalita videa je nejaka divna (i v 720p)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 19. února 2011
    Chtěl jsem si udělat na plochu wallpaper ze značky GoT (pro seriál) které se objeví na konci teaser traileru. Ale ať jsem dělal co jsem dělal, výsledný screen nebyl dost kvalitní na to, aby se mi líbil. Takže jsem se rozhodl udělat si celý wallpaper sám po vzoru propagačních materiálů HBO. Originální logo je vytvořeno z fontu Trajan Pro, takže s tím nebylo moc práce. A výsledek můžete najít zde: Wallpaper (1680x1024). Kdyby jste měl někdo zájem a měl jiné rozlišení monitoru, stačí říct.
  • upraveno 19. února 2011
    Nájs :-) Skoro tak pěkné logo jako udělal jeden ruský týpek,

Logo GoT

Jo tak Trajan je to! Ten týpek z Ruska řikal Trojan a já to nemoh vygooglit. Chtěl jsem ho zkusit použít do menu tady na webu. Hmm, koukám, že je placený. Je někde "levný" zdroj? :-)

Jinak vyhlašuji soutěž pro všechny kreativce či jen hledače. Ty ikony v menu jsou některé spíš provizorní. Zejména pak ikona Ice & Fire a Diskuzní fórum - ty jsem tvořil já a hlavně pak IF ikona je děsná. Takže kdybyste našli/urobili něco lepšího, uvítám to.
  • upraveno 19. února 2011
    Jestli si dobře vzpomínám, byla to Nevada, kdo sháněl loga rodů Západozemí ala HBO. Tak něco málo fanouškovského zde.
    upraveno 19. února 2011
    Díky.

A fan trailer moc povedený.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 19. února 2011
    Alek:Jo tak Trajan je to! Ten týpek z Ruska řikal Trojan a já to nemoh vygooglit. Chtěl jsem ho zkusit použít do menu tady na webu. Hmm, koukám, že je placený. Je někde "levný" zdroj? :-)
    Myslím, že trajan je jeden ze základních fontů přímo ve windows.
  • upraveno 22. února 2011
    Pár figurek ze světa ságy ( nevím jestli jste je na webu neměli, já jsem je tam neviděl)
    Třeba takhle mohli klidně vypadat lannisterské stráže v seriálu - návrháři si klidně mohli ty extravagantní brejle na jejich přilbách odpustit. s

gregor

Theon
    Derfele, nemohl bys přidat pár popisných komentářů? Lannisterské stráže poznám (lev a barvy jsou nepřehlédnutelné), ale ten zbytek ne.
    upraveno 22. února 2011
    Ta druhá figurka je Gregor Clegane, ale to třetí je mi taky záhadou. Že by Renly na lovecké výpravě?
    No druhý je určo Gregor, ne? 3 hafani. Třetí mi nic neříká, nějaký Tyrell? Jinak jedinýho lučištníka znám Anguye :-)

derfel: Máš pravdu, že o figurkách tu nic není. Kdyby ses o to zajímal víc a posbíral obrázky, klidně by tu z toho mohl být pěkný článek - nemusí být moc textu, stačila by forma obrázků s popisky. Já nic takového zatím v plánu nemám, takže máš volné pole působnosti. ;-)
    A nemůže to být Theon Greyjoy? Jinak Lannisteři a Hora jsou jasní.
    První Gregor - hora která jede, druhý Theon Greyjoy převlékač kabatů
    ještě pár dalších dobrých -Tyrion Tyrion
    Loras Tyrell Loras
    Ten článek by šel, toho textu by tam asi opravdu moc nebylo. Jakou formou by se ten článek vytvořil ? Nejsem ve výpočetní technice moc zdatný - pokud by se někam posbírali obrázky ( jako v diskusi ) a uvedli výrobci , tak by to šlo. Neodpustím si ještě dodat vlastnoručně nabarvený.
    Robert Baratheon Robert
    jeho souboj s dračím princem (Rhaegarem Targaryenem) Rhaegar
    No do článku na web ti to překlopím, budeš u něj uveden jako autor. Takže to můžeš klidně urobit v nějakym texťáku a k němu přiložit obrázky. Anebo, pokud by to teda byly jen obrázky bez textu, tak z toho můžem v budoucnu udělat jen něco formou obrázkové galerie, až jí sem dodělám :-)
    Dobrá tak já se pokusím výhledově něco vytvořit. Jinak jsem si říkal, že pokud by měl seriál ohromný úspěch možná na tom někdo bude chtít vydělat a vytvoří nějaký figurky k seriálu, ale ty spíše vytváři u bud hodně velkých produkcí nebo známých seriích (pán prstenů, star wars, komiksový filmy, atd.)
  • upraveno 10. března 2011
    Blind Guardian mají na posledním albu celkem povedenou skladbu na motivy Hry o trůny.
    Blind Guardian mají hlavně perfektní album na motivy Silmarillionu. :-)
    Ke spoilerům:

komiks
  • upraveno 11. března 2011
    Olorin: Já se vlastně celkově k fantasy dostal díky Guardianům. Líbila se mi hudba, začal jsem se zajímat o texty a jejich náměty a už jsem se vezl :-)
  • upraveno 16. srpna 2011
    Výborný video na motiv od Djawadiho, šikovně otextováno.

• upraveno 16. srpna 2011
    Tak tohle je hodně povedené video. Jak jsem tak poslouchal, neubránil jsem se dojetí :D.
    Jak krásně se dá celý příběh shrnout do tří minut... Prostě paráda.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.