Fanouškovská tvorba
Tvorba fanoušků zfilmování Písně ledu a ohně. Počítačová animace Zdi, filmový trailer, fotomontáže herců vybraných pro seriál Game of Thrones od HBO a další.
Videa
The Wall
Mám tu nádhernou ochutnávku pro nedočkavce. Nemá to nic společného s HBO produkcí, ale přesto je to dost příbuzné. Jedná se totiž o čistě počítačem tvořené video s...
Číst celý článek zde
Videa
The Wall
Mám tu nádhernou ochutnávku pro nedočkavce. Nemá to nic společného s HBO produkcí, ale přesto je to dost příbuzné. Jedná se totiž o čistě počítačem tvořené video s...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Z čeho je ta hudba? Je mi povědomá.
→ of ICE & F I R E ♔
odkaz
Fanouškovský trailer, moc pěkná práce s hudbou...
neni zle, ale malem se mi ublikali voci
ale kvalita videa je nejaka divna (i v 720p)
Jo tak Trajan je to! Ten týpek z Ruska řikal Trojan a já to nemoh vygooglit. Chtěl jsem ho zkusit použít do menu tady na webu. Hmm, koukám, že je placený. Je někde "levný" zdroj? :-)
Jinak vyhlašuji soutěž pro všechny kreativce či jen hledače. Ty ikony v menu jsou některé spíš provizorní. Zejména pak ikona Ice & Fire a Diskuzní fórum - ty jsem tvořil já a hlavně pak IF ikona je děsná. Takže kdybyste našli/urobili něco lepšího, uvítám to.
A fan trailer moc povedený.
Třeba takhle mohli klidně vypadat lannisterské stráže v seriálu - návrháři si klidně mohli ty extravagantní brejle na jejich přilbách odpustit.
derfel: Máš pravdu, že o figurkách tu nic není. Kdyby ses o to zajímal víc a posbíral obrázky, klidně by tu z toho mohl být pěkný článek - nemusí být moc textu, stačila by forma obrázků s popisky. Já nic takového zatím v plánu nemám, takže máš volné pole působnosti. ;-)
ještě pár dalších dobrých -Tyrion
Loras Tyrell
Robert Baratheon
jeho souboj s dračím princem (Rhaegarem Targaryenem)
Jak krásně se dá celý příběh shrnout do tří minut... Prostě paráda.