Novinky z natáčení 6.řády GoT
Natáčení se kvapem blíží a mi bychom si tu mohli udělat někde prostor, kde můžeme sledovat cast, případně později trailery apod. Pokud se někde objeví informace například o nejmenovaném Jonovi, jestli žije, je mrtev, bude oživen nebo spálen, použijte prosím spoiler. Asi spíš jenom pro pocit, protože až ta informace prosákne, tak o tom budou vědět stejně úplně všichni. Ale platí to i o dalších potenciálních spoilerech :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
" V chystaném pokračování ze série Píseň ledu a ohně hodlá oživit jednu z postav, která v televizi už zemřela." On nikoho oživovat nebude, když ta postava v knize žije ne ?
Třeba já.
Tohle je strašný.
@Dlady: Třeba myslí, že zemřela v knize i v seriálu a oživí Jona jen v knize... To by byl totální výsměch D'n'D... :o)
Nebo přežila Lysa Tully :o), nebo mluví o Cat,... já nevím, když něco řekneš dostatečně vágně, tak se můžeš tvářit jako "ohromnej tajem", víc než to (nebo chybný překlad) bych v tom nehledal...
Nadpis: George R. R. Martin oživí v pokračování Hry o trůny mrtvou postavu.
Aha, takže zemřela i v knize a teď ji oživí. Ale v seriálu ji neoživí? Nebo ji Martin oživí v seirálu protože v knihách ještě žije. Ale on přece nepíše scénář. Jo počkat, oni tím pokračováním Hry o trůny asi myslí Vychry. Takže jinak. V seirálu je ta postava mrtvá. Ale v knize ještě ne. Přesto ale je potřeba ji oživit. OK... Takže z UnCat se stane Cat? Nebo se ze Studenorukého stane Teploruký? Ne, ten vlastně v seriálu není.
Foto pod nadpisem: Seriálový Jon.
Jo, aháá. Tak Jona oživí. To jste měli říct rovnou a nedělat ze mě vola. Moment, ale ten nadpis pořád nedává smysl.
Text v článku: V knihách některé z postav, narozdíl od seriálu, stále žijí. A světe div se, budou i nadále ovlivňovat vývoj děje.
Cože, fakt? No to je terno, vole. Tak tomu říkám twist jako prase. To jsem vůbec, ale naprosto vůbec nečekal. Juchůů!
Informační hodnota článku: ...:-k
Skvělé. Strávil jsem 30 minut mého drahoceného času čtením nicneříkajícího článku a psaním tohoto komentáře o tom, jak jsem se vůbec nic nedozvěděl a strašně mě to hněte :wall:
Asi nejvíc mě bude iritovat ta skákající Arya.. ale víte že nejsem fatalista, takže se zatím těším :D :D
NEmám strach, že by se GRRM nechal jakkoliv ovlivnit, obojí už beru jako poněkud rozdílné příběhy, takže cokoliv se stane v seriálu beru s velkou rezervou :-)