Novinky z natáčení 6.řády GoT

upraveno 4. srpna 2015 v Seriál Hra o trůny
Natáčení se kvapem blíží a mi bychom si tu mohli udělat někde prostor, kde můžeme sledovat cast, případně později trailery apod. Pokud se někde objeví informace například o nejmenovaném Jonovi, jestli žije, je mrtev, bude oživen nebo spálen, použijte prosím spoiler. Asi spíš jenom pro pocit, protože až ta informace prosákne, tak o tom budou vědět stejně úplně všichni. Ale platí to i o dalších potenciálních spoilerech :)
1141517192022

Komentáře

• Sagart napsal(a):

Doufám že trailer má hlubší význam a vrátí se lidé s tváří Neda, Robba a tak. To by hra dostala nový rozměr :D

Nedostala, jen by znovu umřeli :twisted:
  • ale musím říct že na edně dokáží číst diskutující dokonale mezi řádky a jsou schopní z toho tejzru vyčíst kde co :D
  • @sfik :D jo tam se taky člověk dozví spousty zajímavých věcí
  • Nevím, kam s tím. Takže tady je článek z IDnesu, ale už jsem ho zahlídla i na Guardians(?)
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @brbr nadpis opět úplně od věci. Jinak, kdo by to mohl být? Že by Jeyne? Nebo Selmy?
  • @brbr Nejlepší články o GoT jsou vždy na idnesu =D
  • Asi jsem při pátku natvrdlej, ale nechápu ten článek.
    " V chystaném pokračování ze série Píseň ledu a ohně hodlá oživit jednu z postav, která v televizi už zemřela." On nikoho oživovat nebude, když ta postava v knize žije ne ?
  • @Dlady Nad tím nesmíš takhle logicky uvažovat. Prostě jeden z těch, co to mají v seriálu za sebou, si to v knize vyžerou až do dna. :-)
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    Nechápu proč články ne edne nebo novinkách nemůže psát někdo rozumný, kdo se v GoT a asoiaf vyzná.
    Třeba já.
    Tohle je strašný.
  • @Benji: Zkus se Idnesu ozvat... :o)
    @Dlady: Třeba myslí, že zemřela v knize i v seriálu a oživí Jona jen v knize... To by byl totální výsměch D'n'D... :o)
    Nebo přežila Lysa Tully :o), nebo mluví o Cat,... já nevím, když něco řekneš dostatečně vágně, tak se můžeš tvářit jako "ohromnej tajem", víc než to (nebo chybný překlad) bych v tom nehledal...
  • Asi je to myšleno, že se jedná o postavu která v knize žije a bude mít důležitou roli, nicméně v seriálu už jí ty dva experti oddělali. Tudíž mě napadá ser Baristan, možná Jojen Reed. Spíš mi to sedí na Baristana. Ale nějak mě nikdo jiný nenapadá
  • upraveno 26. února 2016
    Postava, která v knize žije a v seriálu ji oddělali... a samozřejmě předpokládám, že je to nějaká z významnějších postav. Na prvním místě mě napadl Stannis, pak s odstupem Selmy, popřípadě ještě UnCat.
  • @Dlady: Stannis? Myrcella?... Nebo se Mistr nechal vyhecovat a přidá Myrandu... To by byl teprve myšlenkový twist... :o)
  • Jay napsal(a):

@a přidá Myrandu... To by byl teprve myšlenkový twist... :o)

image
  • Shireen taky ještě žije.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    To je zase článek =D

Nadpis: George R. R. Martin oživí v pokračování Hry o trůny mrtvou postavu.
    Aha, takže zemřela i v knize a teď ji oživí. Ale v seriálu ji neoživí? Nebo ji Martin oživí v seirálu protože v knihách ještě žije. Ale on přece nepíše scénář. Jo počkat, oni tím pokračováním Hry o trůny asi myslí Vychry. Takže jinak. V seirálu je ta postava mrtvá. Ale v knize ještě ne. Přesto ale je potřeba ji oživit. OK... Takže z UnCat se stane Cat? Nebo se ze Studenorukého stane Teploruký? Ne, ten vlastně v seriálu není.

Foto pod nadpisem: Seriálový Jon.
    Jo, aháá. Tak Jona oživí. To jste měli říct rovnou a nedělat ze mě vola. Moment, ale ten nadpis pořád nedává smysl.

Text v článku: V knihách některé z postav, narozdíl od seriálu, stále žijí. A světe div se, budou i nadále ovlivňovat vývoj děje.
    Cože, fakt? No to je terno, vole. Tak tomu říkám twist jako prase. To jsem vůbec, ale naprosto vůbec nečekal. Juchůů!

Informační hodnota článku: ...:-k
    Skvělé. Strávil jsem 30 minut mého drahoceného času čtením nicneříkajícího článku a psaním tohoto komentáře o tom, jak jsem se vůbec nic nedozvěděl a strašně mě to hněte :wall:
  • Jay napsal(a):

@Dlady: Stannis? Myrcella?... Nebo se Mistr nechal vyhecovat a přidá Myrandu... To by byl teprve myšlenkový twist... :o)

Standa věřím že žije i v seriálu :-) A na dcerku jsem zapomněl, to je pravda

• Popravdě mě překvapuje, že jsme nikdo nezmínili Ohaře - formálně je tuším mrtvý v knize i serálu, věcně tomu nikdo nevěří, ale třeba tohle je případ, kdy se kniha i seriál mohou rozejít úplně bez problémů... (akorát formálně je na místě otázka, jestli jej v knize oživí, nebo už jej oživil)...
  • Něco z natáčení :-)

• SagartSagart Amo ergo sum
    Viděl jsem tam něco jako............
    Tower of Joy, že by :D
  • @Sagart
    To, že Věž radosti bude v šesté sérii se ví už dlouho ;)
  • SagartSagart Amo ergo sum
    Tarin napsal(a):

@Sagart

To, že Věž radosti bude v šesté sérii se ví už dlouho ;)
    Vím, ale je zde je to zobrazený :D
  • @Sagart už tu byl i obrázek jak

Howland pravděpodobně bodá někoho z KG do zad (čímž asi zachránil Eddardovi život)
  • Nečekané se stalo skutečností.. trailer je tu:

Asi nejvíc mě bude iritovat ta skákající Arya.. ale víte že nejsem fatalista, takže se zatím těším :D :D
  • Melisandra zas bude zhusta odhazovat oblečení? Co by chudáci scénáristé jen dělali, kdyby na severu neměli žádnou běhnu :roll: Linka Daenerys vypadá stejně beznadějně nudně....ách jo, doufala jsem, že se konečně někam pohne, třeba směrem na západ, jestli ve Vichrech budou její kapitoly jen další vata, tak už je ani nečtu. No a vzhledem k tomu, jak často ukazují "mrtvého" Sněha...stejně jim to nikdo nežere, i když to dokonce několikrát pro jistotu zopakovali :other: Jamie a Cersei, k tomu se snad ani nebudu vyjadřovat, scénáristé mají Cersei zvlášť v oblibě, tady bych čekala, že se děj knihy a seriálu bude rozcházet čím dál více.
  • Ja som to nemohla brat vazne. Pri piesni Wicked Game mam stale pred ocami iba Isaacov klip :D
  • upraveno 9. března 2016
    Pfff, dojemné. Jaime a Cersei a jejich Velká světová láska, které ani v šesté sérii nic nebude stát v cestě. Ne ne, na konci kvůli té namyšlené blbce umře Lancel, aby ti dva primitivové mohli ve svých scénářích v další sérii opakovat ty samá slova a nad twincestem ejakulovat. Taky naznačují, že Mel opíchá mrtvého Sněha. A i když jsem si jistá, v téhle sérii tentokrát totálně dorazí Aryu, tak mě daleko víc bude mrzet, co udělají s Davosem. Už teď se totiž Davos na konci videa omlouvá za to, co uvidíme.
  • upraveno 9. března 2016
    Já doufám, že se GRRM při psaní nenechal ani trochu ovlivnit seriálem, vzhledem k fetiši scénáristů ohledně některých postav, a bude pokračovat v popisu charakterů tak, jak je známe a nebudou se lámat směrem k seriálovému obrazu. Nepamatuji se, že by Melisandřiny...ehm intimní partie měly v knihách někdy až takový zázračný magický význam jako v seriálu a opravdu doufám, že tomu tak ani nebude :evil:
  • No mně se zdá, že se Mel u toho svlékání netváří zrovna jistě, třeba její hrudník takto uvidíme naposledy... nebo se opravdu chystá rozdat si to s mrtvým Sněhem =D
    NEmám strach, že by se GRRM nechal jakkoliv ovlivnit, obojí už beru jako poněkud rozdílné příběhy, takže cokoliv se stane v seriálu beru s velkou rezervou :-)
  • Ale to se mýlíte, Mel si to rozdá s mrtvým Sněhem, aby ho oživila, protože jak víme, tak její vagína má magické schopnosti. Proto se netváří nadrženě. Sice je ta seriálová Mel jinak neužitečná běhna, ale na tohle bude dobrá. Taky naprosto čekám, že Bolton starší umře naprosto antiklimatickou smrtí z rukou Ramsay Sue a že tu blbku jménem Sansa, kterou používají pro rozvíjení příběhů jiných postav, budou zase chvíli nutit do role silné ženy, aby si na konci série z nějakého důvodu opět padla do náruče s "mistrem intrik".
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.