Novinky z natáčení 6.řády GoT

upraveno 4. srpna 2015 v Seriál Hra o trůny
Natáčení se kvapem blíží a mi bychom si tu mohli udělat někde prostor, kde můžeme sledovat cast, případně později trailery apod. Pokud se někde objeví informace například o nejmenovaném Jonovi, jestli žije, je mrtev, bude oživen nebo spálen, použijte prosím spoiler. Asi spíš jenom pro pocit, protože až ta informace prosákne, tak o tom budou vědět stejně úplně všichni. Ale platí to i o dalších potenciálních spoilerech :)
11618202122

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 9. března 2016
    1:15 - To je Mel s Yarou? :roll:

Nechci malovat čerta na zeď, ale podle některých těch záběrů co jsem tam postřehl to vypadá, jako když se na Severu vylodí Aegon a bude se tam řezat s Boltony =D
  • @Monte Karstark To budou jenom dvě random děvky. Myslíš Eurona? Hmmm... Bude to náš nový krutopřísný sexy dobyvačný král, kterého představí ve scéně s těma dvěma děvkama. A vzhledem k tomu, že Boltona se určitě zbaví v rámci kvót během prvních epizod, tak si to Ramsay Sue nejdřív vyřídí s odbojnými seveřanskými lordy a nakonec najde dost mužů, aby v posledních dvou dílech bojoval s Euronem. Kterému z nich mají holky fandit? P.S. Už jsem zmínila, že jsou schopní z Eurona udělat potencionální třetího manželka Sansy, která mu nabídne, že se za něj vdá, když z ní udělá vdovu?
  • @svoa00 jakými lordy? :D to by byl pro diváky příliš velký šok, kdyby náhle zjistili, že Sever nejsou jen Starkové a Boltoni.
    @svoa00 Jo, a jak my vysvětlíš to v čase 1:16. To je Euron se dvěma meči a na hrudi má targaryenského draka? :-k

@Dreamer Tak bacha! Ještě jsou tam Karstarkové. Tvořili polovi Robbovi armády. Tvoří polovinu Boltonovic armády (Ta epická jízda co zadupala Standu do sněhu). A nakonec budou jistě tvořit i polovinu nemrtvé armády :king:
  • @Monte Karstark Já vidím vousatého chlápka ve tmě na půl vteřiny. Jestli má na hrudi targaryenského draka, tak to spíš bude Daario. Kdyby se najednou vytasili s nějakým Aegonem Targaryenem, už dávno by prosáknuly informace o castingu.
  • upraveno 9. března 2016
    Monte Karstark napsal(a):

@svoa00 Jo, a jak my vysvětlíš to v čase 1:16. To je Euron se dvěma meči a na hrudi má targaryenského draka? :-k

@Dreamer Tak bacha! Ještě jsou tam Karstarkové. Tvořili polovi Robbovi armády. Tvoří polovinu Boltonovic armády (Ta epická jízda co zadupala Standu do sněhu). A nakonec budou jistě tvořit i polovinu nemrtvé armády :king:

Možná se pletu, ale v čase 1:16 mi to spíše přijde jako krakatice ten znak na hrudi
    Je to drak jak vyšitý
    image
    Tower of Joy ? Keď už majú byť Nedove flashbacky.
    Jo aha, oni budou flashbacky. Tak to pak jo.
  • @Monte Karstark Jop, souhlas
  • SagartSagart Amo ergo sum
    upraveno 9. března 2016
    Jedna scéna mi připadá jako kdyby Olly (či kdo to je) potkal Night Kinga. Že by Jiní přecházeli zeď :other: :other: :other: :D Nebo je to spíše Brandon :)
    Danny konečně nemá za sebou armádu a je zase obyč. *****.
    Konečně železní.
    Co dodat...
  • Hlavně Theon se dočká toho jejich křtu s omezením kyslíku.. Doufám že tam nebude jeho nudný strýček Mokrý vlas..
  • A co ta štítová hradba boltonů, proti komu jdou? Divokým?
  • sfik: No ty otázky jsou pěkná trapárna to dělal nějaký retard co měl 5 promile ne?
  • @sfik Štítová hradba je snad druhá bitva o Zimohrad ne? Jon se severskými lordy + divokými proti Boltonům? Mi přijde jako kdyby jste jeli troll na 200% nebo co by to mělo být jiného? :wall:
  • @sfik
    1. vzhledem k tomu kolikrát to zmínili...nebude to definitivní
    2. nejspíš...ohledně té poznámečky pod obrázkem...NIKDY!
    3. téměř jisté
    4. nevím, ale nejspíš se mi to nebude líbit
    5. doufám, že to nebude nutné, ale třeba je Jonova mysl v Duchovi a jediný způsob, jak ji dostat do jeho těla, bude zabít Ducha :-(
    6. nepřišlo mi to v traileru jako vyděšený pohled
    7. Stannisova mrtvola?
    8. nejspíš 10 plus další série... :roll:
    9. Jop
    10. Jop
    11. Ne
    12. ten pohled nevyjadřuje absolutně nic :D
    13. nejspíš s Varysem, jejich klábosení mají scénáristé velmi rádi, tak proč si ho tam za každou cenu nenapasovat znovu
    14. - 20. očekávám vždycky tu nejprvoplánovější a nejhloupější možnost
    21. Jon Sníh je znovu na koni?
    22. snad ne
    23. proboha, to snad ne
    24. není to spíš ta scéna s ponořením Theona?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    11, 12, 25 - Sansa a Theon se asi zdekujou na Železné ostrovy a Sansa bude dělat Euronovi děvku :anxious:
    Monte Karstark napsal(a):

11, 12, 25 - Sansa a Theon se asi zdekujou na Železné ostrovy a Sansa bude dělat Euronovi děvku :anxious:

A já už vážně začal doufat ve světlo na konci tunelu a ukončení Sansiny mizérie :D Ale jsem zvědavý jakou polohu Euron užije, jestli tření krakenů nebo něco co neumím úplně rozklíčovat "vraní oko" :D

Ještě nezapomeňte že (podle mě toho scénáristi jsou schopni) Sansa může být od Ramzíka napuštěná.. Bohové pomozte tomu dítěti, nevím co by mu Sansa v rukou DaD mohla udělat...
  • Khardoom napsal(a):

sfik: No ty otázky jsou pěkná trapárna to dělal nějaký retard co měl 5 promile ne?

Přesně, podle mě to dělali sami scénáristi... Některé ty komentáře obrázků jsou tak nesmyslné že bych tomu věřil. Jindy je z toho cítit sarkasmus a kritika dosavadního počínání scénáristů. Třeba ten chlápek v brnění Targošů.. Jasně že to bude asi ToJ, ale obávám se že tam klidně budou překombinovávat dle potřeby. Nevím proč by jinak Athur Dayne měl jejich brnění, resp. nechápu kdo by měl mít na sobě dres Targošů.
    Rhaegar to snad nebude, myslím že bylo řečeno že byl zabit u Trojzubce Robertem... A jsem si jistý že ty jeho cool dva meče - že to bude zase minutová přehlídka blbosti v té bojové chorošce..
    ved to že Arthur mal jeden meč tak to može byť niekto iny kludne
    EDIT: tušim tam boli z kralovskej gardy a ked vladol Aerys sileny , mohli mat jeho dres nie?
  • @veeellys Však píšu.. jen mě nenapadá žádný Targaryen, který tam mohl být.. Počkat - on tam žádný být nemohl, protože zásoba Targošů už byla tou dobou vyčerpána... Mate mě to brnění. Buď má mít na sobě dotyčný zbroj bílých plášťů nebo nějakou rodovou zbroj.
  • Všiml jsem si, že k ToJ jde jen 6 seveřanů. Holt, na sedmého seveřana asi nezbyly peníze.
    Doufám, že ten targaryenský rytíř nebude Arthur Dayne. Ale určitě je to někdo z královské gardy (i přes absenci bílé barvy).
    Armáda v Králově přístavišti patří Tyrellům. Nejspíš pod vedením starého Tarlyho.
    Co se Eurona týče, tak je to asi ten chlápek na 25. obrázku. Možná to má být kombinace Eurona a Victariona, protože jinak to nechápu.
    Ještě rozluštit tu fotku na které jsou ty řady lučištníků. Nějak nedokáži rozluštit, komu patří ty praporky co jim vlají nad hlavou.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 9. března 2016
    -
    Takže všichni zde řešíte Tower of Joy, Boltony a to, zda bude Theon ještě čehokoliv schopnej a opomíjíte jednu zásadní otázku.
    Je-li tam to, s tím Night kingem Bran ve své vizi, jak tvrdí Neumírající na Edně, co se mu to u Nedova meče stalo s vlasy. To mají Děti lesa takové rozvinuté kadeřníky? Tož, to doufám, že najdu nějaké to jejich kaděřnictví, či co. Podle jeho sestřihu mají zřejmě nejobratnější žiletky a nůžky v celém Westerosu :D
    sfik napsal(a):

Hlavně Theon se dočká toho jejich křtu s omezením kyslíku.. Doufám že tam nebude jeho nudný strýček Mokrý vlas..

Co máte všici proti Mokrému vlasovi, jedné z nejúžasnější postav ještě úžasnějších Železných ostrovů? Jeho hrdinství předčí samotného Jona Snowa a Daenerys dohromady.
    Mokrý vlas na Hrad
    Mokrý vlas na železný trůn!!!! :)
  • @Sagart Vlasy bych neřešil ale vůbec, když nám pobíhají bitvou a poté co bitva skončí tak mají vlasy stále jako ze salonu =D Takové hlouposti řešit to už se můžu ptát proč nemá jiný boty :roll:
    @Khardoom Ještě bych rád dodal, jaktože v tom letním oblečku v tý zimě nezmrzne! Vždyť tohle by dokázal jen Loras a to ani on snad není tak teplý, aby vydržel chlad kapitána Bílých chodců!!! :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.