Novinky z natáčení 6.řády GoT
Natáčení se kvapem blíží a mi bychom si tu mohli udělat někde prostor, kde můžeme sledovat cast, případně později trailery apod. Pokud se někde objeví informace například o nejmenovaném Jonovi, jestli žije, je mrtev, bude oživen nebo spálen, použijte prosím spoiler. Asi spíš jenom pro pocit, protože až ta informace prosákne, tak o tom budou vědět stejně úplně všichni. Ale platí to i o dalších potenciálních spoilerech :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Nechci malovat čerta na zeď, ale podle některých těch záběrů co jsem tam postřehl to vypadá, jako když se na Severu vylodí Aegon a bude se tam řezat s Boltony =D
@Dreamer Tak bacha! Ještě jsou tam Karstarkové. Tvořili polovi Robbovi armády. Tvoří polovinu Boltonovic armády (Ta epická jízda co zadupala Standu do sněhu). A nakonec budou jistě tvořit i polovinu nemrtvé armády :king:
vyšitýDanny konečně nemá za sebou armádu a je zase obyč. *****.
Konečně železní.
Co dodat...
1. vzhledem k tomu kolikrát to zmínili...nebude to definitivní
2. nejspíš...ohledně té poznámečky pod obrázkem...NIKDY!
3. téměř jisté
4. nevím, ale nejspíš se mi to nebude líbit
5. doufám, že to nebude nutné, ale třeba je Jonova mysl v Duchovi a jediný způsob, jak ji dostat do jeho těla, bude zabít Ducha :-(
6. nepřišlo mi to v traileru jako vyděšený pohled
7. Stannisova mrtvola?
8. nejspíš 10 plus další série... :roll:
9. Jop
10. Jop
11. Ne
12. ten pohled nevyjadřuje absolutně nic :D
13. nejspíš s Varysem, jejich klábosení mají scénáristé velmi rádi, tak proč si ho tam za každou cenu nenapasovat znovu
14. - 20. očekávám vždycky tu nejprvoplánovější a nejhloupější možnost
21. Jon Sníh je znovu na koni?
22. snad ne
23. proboha, to snad ne
24. není to spíš ta scéna s ponořením Theona?
Ještě nezapomeňte že (podle mě toho scénáristi jsou schopni) Sansa může být od Ramzíka napuštěná.. Bohové pomozte tomu dítěti, nevím co by mu Sansa v rukou DaD mohla udělat...
Rhaegar to snad nebude, myslím že bylo řečeno že byl zabit u Trojzubce Robertem... A jsem si jistý že ty jeho cool dva meče - že to bude zase minutová přehlídka blbosti v té bojové chorošce..
EDIT: tušim tam boli z kralovskej gardy a ked vladol Aerys sileny , mohli mat jeho dres nie?
Doufám, že ten targaryenský rytíř nebude Arthur Dayne. Ale určitě je to někdo z královské gardy (i přes absenci bílé barvy).
Armáda v Králově přístavišti patří Tyrellům. Nejspíš pod vedením starého Tarlyho.
Co se Eurona týče, tak je to asi ten chlápek na 25. obrázku. Možná to má být kombinace Eurona a Victariona, protože jinak to nechápu.
Je-li tam to, s tím Night kingem Bran ve své vizi, jak tvrdí Neumírající na Edně, co se mu to u Nedova meče stalo s vlasy. To mají Děti lesa takové rozvinuté kadeřníky? Tož, to doufám, že najdu nějaké to jejich kaděřnictví, či co. Podle jeho sestřihu mají zřejmě nejobratnější žiletky a nůžky v celém Westerosu :D
Mokrý vlas na Hrad
Mokrý vlas na železný trůn!!!! :)