Srazy IF
Inspirován částečně headem a Dandali ;) a hlavně dvěma osloveními na setkání (od Chrousta a Andreho), usoudil jsem, že je už pomalu na čase něco opravdu zorganizovat.
Při tý příležitosti bych samozřejmě i rád vyzkoušel některou z her AGOT. Takže nastíním varianty.
Setkání s deskovkou
Chroust hru nejen vlastní, chystá se k nákupu i rozšíření a dokonce má v plánu tisknout fandovské rozšíření, co vydali nadšenci na webu.
Setkání s kartami
Tohle je pro změnu návrh Andreho, jehož pár článků o AGOT CCG jste mohli na webu číst.
Oba jsou pražští, takže místo konání by bylo jasný. Tak povídejte, kdo by měl skutečný zájem? Termíny dohodnem až podle zájmu, případně bychom se třeba zkusili podřídit těm mimopražskejm, co by měli zrovna kolem cestu (sarven třeba řikal, že se tu občas vyskytuje). Místo je další problém, kterej jistě něja vyřešíme. Na karty asi není problém zvolit nějakej podnik, s deskovkou je prostorovej problém, ale taky by se to jistě vyřešilo.
Komentáře
Děsíte mě :D
Z tohoto důvodu zřejmě nepřijdu a myslím, že budete rádi :D :)
Tudíž jsem zřejmě oficiálně prvním člověkem, který sem celkem zbytečně napsal, že nepřijde :)
@Arutha Bang bych si určitě zahrál, ty ostatní jsem nehrál, pokud není vysvětlování na 2 hodiny, tak klidně přines něco, co tě baví nejvíc :-)
K těm mým přátelům, to oni to doporučují mně, takže já bych se mohl akorát přesvědčit, zda to stojí za to, či ne :D
@Sagart No vidíš, takže se aspoň můžeš přesvědčit :-). Zbytek po PM.
Když si vzpomenu, jak jsem cestovala skoro 300 km do Prahy (a to jsem byla v Praze vůbec poprvé), jen abych se sešla s bandou podivných lidí, které jsem znala jen virtuálně... A nakonec z toho byl fajn zážitek. S částí z nich se setkáváme aspoň jednou ročně dodnes. Ani se mi nechce věřit, že to bude už 10 let *nostalgičník*
Takže chci říct, že to bylo fajn a doufám, že se příště přidá někdo další :-)