@Achileus Tiež som raz cestoval na zraz z Brna do Prahy :D Ale hej, chápem že cestovať tri hodiny aby si sa stretol s cudzími ľuďmi nie je to pravé orechové.
@Sagart Jsi první člověk, o kterém vím, že k Laser Game nemá kladný vztah :-). Ale přijít bys mohl i tak, třeba by se tvůj názor změnil a nakonec bys to doporučil i kamarádům.
@Arutha Bang bych si určitě zahrál, ty ostatní jsem nehrál, pokud není vysvětlování na 2 hodiny, tak klidně přines něco, co tě baví nejvíc :-)
Terra Mystica je dobrá a je to euro kde se v podstatě hráči moc nedostanou do střetu,osadníci to samé. Bang známe asi všichni. Půjčit deskovou GoT není problém, ale rozhodně bych jí nebral do hospody, a nevidím jako dobrý nápad táhnout jí s sebou :-D
@Everett_Young Jo, já bych dal asi ten Bang, to je pro mě jistota, že to pochopím :-D @Sagart No vidíš, takže se aspoň můžeš přesvědčit :-). Zbytek po PM.
Tyjo, sraz v Brně? Hezký, dobře vy :-) já bohužel ne, protože ten den je zrovna kinomaraton v Praze a chystáme tam nějaký předprogram. Tak doufám, že si nás pustíte aspoň na FB živém přenosu :-)
@Sagart No já koukám, že nemám ani jednu fotku z rozehrané hry. A samozřejmě fotky, kde jsme vidět tu dávat nebudu, to je motivace a bonus pro ty, kteří se rozhodnou přijet :-D -- https://goo.gl/photos/2FTfEjjoTn5Sh34h7
A jelikož jsme se vrátili všichni a nikdo nemá doživotní trauma (asi :-D ) tak aspoň víte, že můžete příště přijet taky. (pokud bychom se hromadně shodli, že konkrétně Vás nemáme rádi, dáme vám včas vědět :twisted: )
Tak ja se příště, pokud čas dovolí, taky přidám. Deskovku game of thrones si chci taky zahrát, dostal jsem ji na vánoce. Ale zatím to nějak nevyšlo. Kamarád po zběžném prolistování pravidel řekl, že je to složité a ať si raději zahrajeme civilizaci, kde ve třech lidech trvá jedna hra asi čtyři hodiny.
Teoreticky by se zde alespoň mohlo objevit, jak jste si užili samotnou akci aka laser game, či kam jste šli :) respekive, byl jsem na tuto akci právě přinucen jít s gangem a zajímalo by mě, jaké to tam je, jaká je pravděpodobnost přežití a tak :D
Komentáře
Děsíte mě :D
@Arutha Bang bych si určitě zahrál, ty ostatní jsem nehrál, pokud není vysvětlování na 2 hodiny, tak klidně přines něco, co tě baví nejvíc :-)
@Sagart No vidíš, takže se aspoň můžeš přesvědčit :-). Zbytek po PM.