Hra o trůny 6x03 - Oathbreaker - Ice & Fire
Hra o trůny 6x03 - Oathbreaker - Ice & Fire
Daenerys poznává svou budoucností a Bran minulost. Tommen konfrontuje Nejvyššího vrabčáka, Arya se stává nikým, Varys nalezne odpověď a Ramsay dostane dárek. Režie: Daniel Sackheim Scénář: David Benioff, D. B. Weiss
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Tajně tedy doufám že mladý Umber není až takový zmrd a obrátí nebo mají něco v plánu (já vím, já vím), že tu přísahu odmítnul Ramsaymu složit, protože pro něj ta slova (bez ohledu na to co tam žvanil) něco znamenají, že Umbeři nejsou "cunts" like Roose Bolton.. Nebo přinejmenším doufám že tam zahrnou Manderlye jako stále loajální ke Starkům jakožto jediný jižanský rod na Severu a trochu Manderlye přiblíží divákům nečtenářům (já vím, já vím).
Jako mě na tom v podstatě zatím nejvíc vadí nakládání se severskou šlechtou. North si má pokud vím dost remembers. A zatím dělají z mladý generace samé sráče. Boltoni byli divnej a lehce neloajální rod od vždycky a mezi Starky a nimi byla nějaká zlá krev, a Ramsay měl být výjimka tuplem, ale to že každý mladý lord na sever pohrdá svým otcem, tradicemi a vším čím sever je, to nepochopím.
@dadkov¨: Tvá věta "Ak Small Jon z kníh je aspoň čiastočne charakterovo podobný tomu z kníh"... Jo to asi je :o) Ostatně ten z knih, není takový jako že trochu tuhý?
toto tipujem na Mace tyrrel si ide po dcéru spolu s armádou a hodí sa to aj Jaimemu.. takže je to aj organizačne správe.. Lord velitel ide po svojho brata v zbrani a po svoju kráľovnu
--------------------
tuto je pravdepodne ser Gregor Strong ako zabíja jedného z tých fanatických veriacich
tá červená zástava mi dosť priponía prápor Umberov takže to trochu zabolelo
Ale jsem rád že v knížce najde Davos Rickona někde jinde a snad s žijícím Chundeláčem... a ne TOHLE...
Divoši tam nemůžou zabíjet, takže nebude problém vysvobodit Dany. Aspoň tak nám to DaD odůvodní.