Galerie IF

upraveno 25. srpna 2010 v Webové záležitosti
Nové obrázky v galerii. Že ses nepochlubil!
13»

Komentáře

• upraveno 31. ledna 2009
    No kdysi jsem se vzaregistroval i tam, ale nefungovalo to nikdy. Ale jak říkám, já jsem spokojený člověk, jemuž bohatě stačí jedna ruka - nemusím mít všechno, žejo.
  • upraveno 31. ledna 2009
    btw. myslíte že má Jaime rád film Jedna ruka netleská?
  • upraveno 21. února 2009
    Tom Canty zveřejnil obrázky, které dělal pro limitovanou edici Hostiny pro vrány.
  • upraveno 3. března 2009
    Nové překrásné obrázky v Galerii. :-O
  • upraveno 6. září 2009
    Po delší době nové obrázky v Galerii od Marka Simonetti.
  • upraveno 25. srpna 2010
    Výborný obrázky v anime/manga stylu (opravte mě, znalci :-)

http://evrach.deviantart.com/gallery/

image

image
    Nejsem zrovna znalci, ale vypadá to jako Gaia Online Sprites. Nebo spíš Pixelart na nich založený.

Nějak předpokládám, že pán Robb asi neskončil úplně dobře...
    Já věděl, že nebudu dlouho čekat na odborné posouzení. :-)

Pán Robb? Dokonce chvíli král, dalo by se říci zimní král, ale nebudu už víc spoileřit - věřim, že aspoň seriál (když už ne knížky) si nenecháš ujít.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 15. března 2011
    Tak, a teď mě to vykoplo z galerie, přestože jsem se zarputile hlásil svým starým dobrým heslem. Dá se s tím něco dělat?
  • upraveno 15. března 2011
    Moje chyba, chtěl jsem tu o tom napsat a zapomněl na to. Sorry.

Galerie fungovala spolu s fórem a fórum jsem o víkendu kompletně odstřih, čímž tak nějak zůstala galerie bez uživatelských účtů. :-( Vzhledem k tomu, že je galerie stejně na hranici své kapacity a komentovat se dá bez přihlášení, mi to přišlo jako nejvhodnější přechodné řešení, než vymyslím, co s galerií dál. Dá se s tím žít? :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 15. března 2011
    Jen pokud se galerie zjeví nová, lepší.
    No každá bude lepší, než tahl mrtvola :-) Zatím nevím, nejrealističtější asi je popřesouvat ty nej obrázky sem pod web, vytvořit nějaké malé galerie tady. Dřív jsem si myslel, jak to budu pravidelně aktualizovat, ale to prostě nezvládám, takže to bude spíš nějaká takováhle bestovka tady.
    Já osobně se bez galerie v pohodě obejdu...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.