Galerie IF
Nové obrázky v galerii. Že ses nepochlubil!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Čím je ten problém způsoben? Že by nedostatkem místa? Rada bezpečnosti IceFire se shodla na rezoluci, která vyzývá lorda admina k urychlenému řešení situace. :-)
Nu a teď vážně. Zkusil jsem nahrát obrázky a nebyl problém. Tak to zkus pls znovu, případně po míň souborech. Možná bude chybka v tom, že některý album bude zamčený. Tak pověz, kam jsi nahrával a já to zkontroluju. Místo by tam jinak ještě mělo být.
Obr schváleny, dík za ně.
Nic jsem samozřejmě neodebral, nikomu jsem nic nezakázal. Nikde nic špatně nastavenýho nevidim, zkuste to, pls znovu, komentáře i třeba to vkládání obr, Léto.
Jak jste na tom se Sansou, boys? :-)
JAIME: No nepovidej, fakt ne? Já myslel, že to bylo jen přechodné, třeba Mac hlásil, že mu nejde komentovat, ale pak jsem tam jeho komentáře viděl, takže jsem to bral, že už je to ok. No tak to vidim, že bude asi překopávka, když vám to teda nejde :-( Ale až po zkouškovym, tak vydržte, pionýři, už jen týden.
JAIME, klidně si stěžuj, piš Alekovi rozzuřené maily, vyhrožuj posíláním dětí trebuchetem... on rád pracuje pod tlakem. ;-)