Galerie IF

upraveno 25. srpna 2010 v Webové záležitosti
Nové obrázky v galerii. Že ses nepochlubil!
2

Komentáře

• MIlMIl
    upraveno 13. dubna 2008
    Já volil Aryse Oakhearta. Jeho čas se v Písni sice už naplnil, ale přeci jen měl ze všech volených nejvíc prostoru.
  • upraveno 13. dubna 2008
    V anketě mi chybí možnost "Namaluj je všechny, nebo uvidíš (Nu Pagadi!)" :-)
    Safra, to je těžká volba. Samí moji oblíbenci. Krom těch dvou neMartellů a Doranova kapitána stráží, ti jsou mi celkem ukradení...
  • upraveno 13. dubna 2008
    Já bych hlasoval pro oportrétování Tyny! :-O Bez masky.
  • upraveno 20. dubna 2008
    Pozor! V Galerii se během noci objevily unikátní tématické výjevy ze Staré Valyrie. Nenechte si ujít. Děkujeme tímto neznámému přispěvateli.
  • upraveno 20. dubna 2008
    Tohle mě naprosto zničilo. Určitě doporučuji se podívat! :-)
    A ještě je hezké video tadyto. Pojednává o nové edici do sběratelské karetní hry, rozšiřuje ji o Údolí. Je tam mnoho krásných obrázků, které jsem dosud neviděl, hlavně Alayne a Malíček. Doufám, že se co nejdříve objeví v galerii!
  • upraveno 22. dubna 2008
    Mel tam dobře šejkuje. :-))
  • upraveno 18. června 2008
    Na podvečer mám hlášenu další menší update galerie, to jsem sám zvědav! ;-)
  • upraveno 23. června 2008
    Byl to opravdu povedený update, heade. Abych nezůstal pozadu, nahrál jsem tam teď nové album Události, přibližně 100 obrázků :-), téměř poslední co se mi tu válely.
    Ty obrázky z Událostí nejdou nikam zařadit?
    Kam? Proč?
    Myslím v Galerii, do rodů nebo tak.
    Tak šlo by to, ale od počátku jsem to koncipoval tak, že tenhle "odpad" dam do jednoho alba a vzhledem k převažujícím tématům obrázků (tj. opravdu zachycené události, kde figuruje více postav, tudíž je těžký určit jeden rod) to tak nějak odpovídá. Stejně to nemá moc velkej smysl organizovat, když je to otevřená galerie. Na to už nemám vůbec sílu hlídat, kam kdo dal jakej obrázek a opravovat to. Jestli máš čas a chuť, můžu ti galerii svěřit do péče. ;)
    Ha! Už zase chřestí klíčema. Teď opatrně - nesmím ho vyplašit... :-)
    A jak se to dělá, svěřit mi ji do péče? Nevím, jestli jsem něčeho tak zodpovědného vůbec hoden... ;-)
    Byl to jen okamžitej nápad...pokud máš teda pocit, že by to potřebovalo nějakou péči. Nevim, jestli za to ten čas stojí, mně to přijde docela v poho. :-)
    klíče nevim, jak se svěřujou, ale jistě to nějak pude, když budeš chtít.
  • upraveno 9. ledna 2009
    Nějak mi nefunguje nahrávání nových obrázků do galerie. Hlásí to "Předchozí soubor není možné umístit." A to jsem našel několik velmi pěkných, které si rozhodně zaslouží pozornost veřejnosti!

Čím je ten problém způsoben? Že by nedostatkem místa? Rada bezpečnosti IceFire se shodla na rezoluci, která vyzývá lorda admina k urychlenému řešení situace. :-)
  • upraveno 9. ledna 2009
    Po dobu prvního pololetí tohoto roku je vedení administrátorské unie svěřeno Jiným a tak veškeré problémy směřujte na jejich bedra. Přeji hodně štěstí. :-)

Nu a teď vážně. Zkusil jsem nahrát obrázky a nebyl problém. Tak to zkus pls znovu, případně po míň souborech. Možná bude chybka v tom, že některý album bude zamčený. Tak pověz, kam jsi nahrával a já to zkontroluju. Místo by tam jinak ještě mělo být.
  • upraveno 10. ledna 2009
    Myslíš, že jsem se pokoušel nahrávat obrázky do zamčených alb? Za koho mě máš? :-D Zkoušel jsem to různými způsoby, nejprve po třech souborech, pak po jednom. Bezúspěšně. Problém bude zřejmě s mým nickem, možná je tam nastavený limit, kolik toho může nahrát jeden uživatel. Protože pak jsem se je pokusil přidat nepřihlášený, a vida, šlo to! Ale ještě se tam neobjevily, čekají na administrátorské schválení.
  • upraveno 10. ledna 2009
    Hmm, zajímavá myšlenka, leč nepodařilo se mi jí potvrditt... Opravdu nevim, kde je problém. Ale nevzdávam to, neboj ;-)

Obr schváleny, dík za ně.
  • upraveno 12. ledna 2009
    Galerie mi tvrdí, že nemám právo přidávat tam komentáře. Buď je to chyba, nebo se Alekovi moje komentář nelíbí, a tak mi to právo odebral. Jestli je to tak, tak se omlouvám, že otravuju. :)
    A zaplatil jsi členské příspěvky? :-)
    Chjo, sype se to, sype :-(

Nic jsem samozřejmě neodebral, nikomu jsem nic nezakázal. Nikde nic špatně nastavenýho nevidim, zkuste to, pls znovu, komentáře i třeba to vkládání obr, Léto.
  • upraveno 25. ledna 2009
    Možná měla lady Galerie na mysli jaksi morální právo přidávat tam komentáře. Berme na vědomí, že je to zcela svébytná entita. :-)
    Ty vstáváš i v neděli tak neuvěřitelně brzy? Já se teprve teď vyhrabal z pelechu. :-)
    Me to tam nepustilo nikdy a taky si nestezuju.. jsem mirotvurce totiz.
    O tom, kdo má právo vkládat do Galerie nové obrázky, psát příspěvky, či tam být vůbec vpuštěn, rozhodují zdánlivé maličkosti, solventnost, Rada starších apod.

Jak jste na tom se Sansou, boys? :-)
    head: no jo, Rada starších, to je hezký, ale proč o ní nic nevim? :-)

JAIME: No nepovidej, fakt ne? Já myslel, že to bylo jen přechodné, třeba Mac hlásil, že mu nejde komentovat, ale pak jsem tam jeho komentáře viděl, takže jsem to bral, že už je to ok. No tak to vidim, že bude asi překopávka, když vám to teda nejde :-( Ale až po zkouškovym, tak vydržte, pionýři, už jen týden.
    Dneska je neděle? Upřímně řečeno, tento fakt mi nějak unikl. :-)

JAIME, klidně si stěžuj, piš Alekovi rozzuřené maily, vyhrožuj posíláním dětí trebuchetem... on rád pracuje pod tlakem. ;-)
  • upraveno 26. ledna 2009
    V pohodě, já ke galerii stejně nemám žádné výhrady (narozdíl od Daenerys:)) - je dokonalá. Spíš mě štvalo, že mi nikdy nešla Noční hlídka, ale už jsem si zvyk a tohle fórum mi bohatě stačí.
    Tos to vylepšil, Jaime :-) Co ti nejde na Noční hlídce? Nešlo se zaregistrovat? To by pak vysvětlovalo, proč ti nejde galerie, registrace je tam totiž propojená... Jen tady na webu je registrace zvlášť.
    Možná to nevíte, ale v Galerii teď Alek udělal takovou vychytávku... :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.