Premiéra Hry o trůny v kině Atlas

upraveno 12. dubna 2011 v Seriál Hra o trůny
HBO právě uveřejnilo informace o kinopremiéře Hry o trůny:

Srdečně vás zveme do kina Atlas na premiéru nového seriálu z dílny HBO Hra o trůny (Game of Thrones), který byl natočen na motivy úvodní knihy úspěšné ságy Píseň ledu a ohně z pera George R. R. Martina.

Přijďte si vychutnat první dvě epizody seriálu bezprostředně po jeho světové premiéře!

Projekce se uskuteční v pondělí 18. dubna v 19:30 v kině Atlas.

Všechny...

Číst celý článek zde
2456

Komentáře

• upraveno 11. dubna 2011
    Sice budu mít asi absenci ve škole, ale tohle si nenechám ujít :))
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 11. dubna 2011
    Jako ne že by mě ta Praha občas nesrala, ale svý výhody má :))
    U nás v slobodných mestách sme Uzurpátorovi za chrbtom :) aspoň, že havrani lietajú...
    Si tu stěžujete že na sever všichni kašlou, ale co máme říkat my budějcký z jihu. Tady opravdu chcíp zlovlk. Vy tam máte aspoň občas nějakej ten sport (třeba ten šampionát v lyžování a zahájení NHL)
    A my z jihovýchodní Moravy??? Tu není vůbec nic, až na nějaký fašank či co.Věčně je tu jak po vymřítí. :(
    upraveno 11. dubna 2011
    Petra13: A co vinný sklípky?
    Njn na to sem zapomněla tak kromě toho tu není absolutně nic. :-/
    V Praze Zlovlci neumírají, proto se sem též stěhují. Vezmu toho Letního a možná i Lady. A nekamenujte mě, přesto, nebo spíš právě proto, že jsem značně nespokojená to toužím vidět, není to masochismus, jen chorobná touha všem zkazit chuť. :P
    Izak_Rym_Pirko: nekamenuju ale tohle může říct jedině pražák...

Víte, co je nejlepší? Bydlet za Prahou - nejste ten hnusný pražák, můžete jimi opovrhovat (vskutku je to cháska) a zároveň si užívat jejich výhod :-)

Pírko: A přistěhovalci tam rychle zvlčí, že? :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 11. dubna 2011
    Amaroun - no šak, tady na jižní Moravě si vás pěkně vychutnáváme... :oP

Elanne - tak zrovna Brno by mi neskonale vyhovovalo. Mám to tam necelých 60 km a autem jsem za hodinku doma :o))
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 11. dubna 2011
    Petra13 - hle, krajanka! Odkud, smím li se ptát?
    Elanne: Neřekla bych, že typ humoru závisí na rodišti. :P
    Alek: To by bylo příliš pozitivní označení pro nás nafoukance. Ne, Praha by se dala popsat spíše jako lannisterské město. (Ale zlovlci tu netrpí, jsou větší než lvi a havěť jim podřízená... :))
    Přesně, Praha je skrz naskrz lannisterská!
    Ale prosim vás, Lannisteři jsou možná někde kolem sněmovny. Ale třeba takovej Hrad, ten je jasně Freyovskej :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 11. dubna 2011
    Přemýšlím, kde tady na severu se schovávají Boltoni. Já jsem ze Dvora Králové a jednou nohou bydlím v Trutnově. Takže jsem takový napůl Karstark a napůl Burley nebo Umber.
    Už vím, Boltoni jsou Hradečáci :D
    Houby s citronovými koláčky, vládne luza. (Sansa na hrad! Sansa na hrad! :P) My urození jsme byli rozptýleni mezi lid.
    Praha,Praha.... Nám Redwynům čas u poháru rychle utíká a co nevidět tu bude televizní premiéra.
    upraveno 11. dubna 2011
    tož já budu klidně těžce neurozenej, "pouze urozenost lidského srdce je to největší jmění co znám..." :))
    Ha, jednou nohou bydlí v Trutnově, to je něco podobného, jako když Jaime jednou rukou bydlí v Harrenově?

Těším se hlavně na ten stylový raut po promítání.
    Začali vývarem z kraba a mořského ďasa a též studenou limetkovou polévkou s vejcem. Pak přišly na řadu křepelky v medu, jehněčí hřbet, husí játra namáčená ve víně, pastiňáky na másle a selátko. (...) Služební přinesli volavku plněnou fíky, telecí kotlety pokapané mandlovým mlékem, rozšlehané sledě, kandované cibule, páchnoucí sýry, misky plné šneků a brzlíků a černou, ještě opeřenou labuť.
    upraveno 11. dubna 2011
    Telecí kotlety s mandlovým mlékem, ou jé.

Léto: To znamená, že mám dvě sídla. Jedno pracovní a druhé víkendové.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 11. dubna 2011
    Montezuma3: No moment, s těma Hradečákama opatrně!!! :)
    Budem rádi, že nám daj dušeninu s kroupama, mrkví a dem tam kouskem masa.
    Tak jsem se taky přihlásil... sice nestihnu na Jedničce Četnický humoresky, ale já se obětuju :D.
  • upraveno 12. dubna 2011
    :-D
    Mno, tak jsem reglej,ale napsalo mi to, pokud se uvolní místo, tak se mi ozvou, takzže jsem asi v pejru. To je naký mini kinečko ne ))))
    Tak dorazím i s přítelkyní :) Můžu se pochválit a prohlásit, že jsem nalákal dost lidí na knihy i seriál ;)
    Zdravím Bananase ....já jsem též seveřan z Černého hradu (Liberce). My seveřané chráníme vás ostatní před tvrdochodci (Poláky), měchohubci (Němci:-)))) a jinými (Laponci)...Měli byste si nás vážit...:-)))
    upraveno 12. dubna 2011
    Mno moc to nehlídáte. Jiní jsou taky Nizozenci a ti už obsadili půlku Krkonoš.
    čo nezastaví gondor, to musia chodci....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.