Premiéra Hry o trůny v kině Atlas

upraveno 12. dubna 2011 v Seriál Hra o trůny
HBO právě uveřejnilo informace o kinopremiéře Hry o trůny:

Srdečně vás zveme do kina Atlas na premiéru nového seriálu z dílny HBO Hra o trůny (Game of Thrones), který byl natočen na motivy úvodní knihy úspěšné ságy Píseň ledu a ohně z pera George R. R. Martina.

Přijďte si vychutnat první dvě epizody seriálu bezprostředně po jeho světové premiéře!

Projekce se uskuteční v pondělí 18. dubna v 19:30 v kině Atlas.

Všechny...

Číst celý článek zde
1246

Komentáře

• upraveno 19. dubna 2011
    Fotky ze včerejší akce

A jestli se šeredně nemýlím, tak gratuluji Létu a jeho sličnému doprovodu k exkluzivní fotografii :-)
  • upraveno 20. dubna 2011
    alek - tak me napada - kdyz si byl v kine v tom "vip" salonku - kde vsude se objevily nejake recezne? pochytils vodkud byly ostatni vip-ka?

nasel sem jen jednu - filmweb.cz
    Co jsem viděl fotky, tak tam nebyl jedinej novinář, kterýho bych znal. Samý podivný existence. Nás třeba nepozvali vůbec, což je u největšího seriózního deníku trochu s podivem.
    JAIME: A to je ? :-)
    Podobně jako Jaime jsem snad nepoznal jedinýho. Jen jednu chvíli se mi zdálo, že jsem zahlídl Ďuro Červenáka, ale to byl spíš přelud :-) Taky jsem byl trochu zklamanej, čekal bych aspoň někoho jako Kamil Fila, od něj bych si rád recenzi přečet.
    MFD. Zdá se, že jedinej kompetentní člověk tam byl Alek :) Proto se není co divit, že jsou zcela bez recenzí. Mám ale jistou menší šanci, že na Martina dostanu za dva tejdny možná i dvoustranu v sobotní MF. Uvidím v pondělí na poradě. Každopádně by to bylo o knihách, ne o seriálu.
    Se mnou tam byl ještě Andre. Před náma seděl týpek, který tam zasvěcoval svoje okolí, páč četl knihy. A tahal tam taky z nich, jestli pochopili základní vztahy :-)

hmm, dvoustrana v MF, to bych si nechal líbit, to bych se zas jednou po dlouhý době do MF začet... tak držim palce. Já jsem taky zkusil trochu orodovat v naší kulturní sekci, ale spíš jen formou upozornění, že něco takovýho existuje :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 20. dubna 2011
    Jestlipak Alek dostane zaplaceno za reklamu, byť klamavou? :) Na druhou stranu dvoustrana, to by MFD udělala pro jednou něco užitečnýho.
    No snad v Respektu by mohlo být.. vzhledem k tomu že se to zaměřuje na studenty :-)
    V podstatě poslední dobou nic jiného nečtu co se týče týdeníků/ deníků
    Recenzia po dvoch dieloch? Absurdné. Ja budem písať samozrejme, ale celej prvej sérii.
  • upraveno 21. dubna 2011
    Absurdní je psát recenze po skončení celého seriálu. To už nikoho nebudou zajímat samozřejmě.
    ale jaime, prosím ťa.
    jednak píšem recenzie cca desať rokov, a druhak ak vieš aký je serial po dvoch dieloch, tak nech sa páči smelo do toho! môj názor som už povedal.
    sarven:Co jsem se doslech - Novináři mají možnost vidět šest dílů.. S toho už se dá napsat recenze...
    viem, že americké a európske média dostali 6 dielov. to je určite lepšie, ale stále je to viac o reklame ako o recenzii.
    Sarven: delat recenzi na serial, ktery prave skoncil sve vysilani v televizi... komu ta recenze bude platna? Tem, kteri se rozhodovali, zda si zaplatit HBO a sledovat to?
    ja chápem, že narozdiel od kinofilmu kde od premiéry to ide Ďalšie týždne a recenzia môže nahnať/odradiť ľudí, to je pri seriály iné a ťažšie. ale primárnym zmyslom recenzie nie je reklama. je to to vyjadrenie (fundovaného) názoru na dielo.
    Já tedy recenze moc nečtu. Když se chci juknout na nějaký film či seriál, podívám se na CSFD a doufám, že se můj vkus bude shodovat s většinou lidí (což bohužel či bohudík není pravidlo)...
    Recenze "odborníků" jsou pro mě bez urážky naprosto zbytečné.....Psát recenze na seriál jsou zbytečné tuplem...pro mě...
    Absolútny súlas so Sarvenom. Recenzovať seriál po dvoch dieloch je blbosť.
    Ale recenzovat konkrétní díl imo blbost není. Jen se z toho prostě nedá nic vyvozovat a jsou to spíš preview na další díly. Recenze celé řady má pak hlavně smysl pro někoho, kdo naskakuje třeba při druhé sérii. A vůbec pak třeba pro prodej DVD a reprízy...
    Co jsem se doslech - Novináři mají možnost vidět šest dílů.. S toho už se dá napsat recenze...
    No o tom si mohou ti čeští nechat jen zdát :-)
    Alek: Recenzie na samostatné diely možné sú, ale potom by sa z toho vykľul desaťdielny seriál opakujúcich sa orgastických výkrikov ;)
    Auu :-D

No tak ideálně by ten novinář měl vidět celý seriál dříve než diváci. Což se předpokládám stane v zahraničí. Dostali 6 kousků, z toho udělali slušné preview. A během nějakých dalších týdnů (až budou díly hotové) uvidí i zbytek a napíšou plnohodnotnou recenzi. Jediný problém vidím v tom, že v ČR a SR je ten režim trochu jiný, vy to od HBO nedostanete.
    Asi se do diskuse zapojím, až to tady nebude tak nacpaný, nestíhám to sledovat... :-D
    Recenzovat seriál po skončení je maximálně tak pro pár skalních. Pokud recenze v novinách nevyjde do poloviny seriálu, je zcela zbytečná. Pokud si to někdo chce recenzovat poctivě po shlédnutí všech dílů jen tak pro sebe, proč ne - třeba za rok, jinak je to pro normální diváky bezcenné; leda až začne druhá série, jak pravil Alek. Takhle mi připadá, že recenze již vyšlé po celém světě jsou snůškou absurdit a že ta pravá odborná shrnující a erudovaná vyjde teprve za dva měsíce kdesi na Slovensku. Nemyslím si to.
    Tak jak to vidim já, tak dělat recenzi po jednom dílu na celý seriál je o ničem a dělat recenzi po seriálu je taky o ničem....:-)) Tak snad je lepší ji nedělat vůbec:-)...
    Jaime, dokážeš sa baviť normálne? Ak nie tak to nechajme tak...
    Jaimeho úděl je být arogantní, sarvene. Takže sorry ;)
    Jaimeho úděl je být arogantní, sarvene. Takže sorry ;)
    Správný Lannister se neomlouvá....
    Máš pravdu, sorry :)
    sakra, zase ;)
    Lannistěři prý splácí svoje dluhy. A při vší úctě, myslím, že po těch 4 knihách dluží tolik omluv, že být Jaimem, změním si nick i avatar :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.