Premiéra Hry o trůny v kině Atlas
HBO právě uveřejnilo informace o kinopremiéře Hry o trůny:
Srdečně vás zveme do kina Atlas na premiéru nového seriálu z dílny HBO Hra o trůny (Game of Thrones), který byl natočen na motivy úvodní knihy úspěšné ságy Píseň ledu a ohně z pera George R. R. Martina.
Přijďte si vychutnat první dvě epizody seriálu bezprostředně po jeho světové premiéře!
Projekce se uskuteční v pondělí 18. dubna v 19:30 v kině Atlas.
Všechny...
Číst celý článek zde
Srdečně vás zveme do kina Atlas na premiéru nového seriálu z dílny HBO Hra o trůny (Game of Thrones), který byl natočen na motivy úvodní knihy úspěšné ságy Píseň ledu a ohně z pera George R. R. Martina.
Přijďte si vychutnat první dvě epizody seriálu bezprostředně po jeho světové premiéře!
Projekce se uskuteční v pondělí 18. dubna v 19:30 v kině Atlas.
Všechny...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A jestli se šeredně nemýlím, tak gratuluji Létu a jeho sličnému doprovodu k exkluzivní fotografii :-)
nasel sem jen jednu - filmweb.cz
hmm, dvoustrana v MF, to bych si nechal líbit, to bych se zas jednou po dlouhý době do MF začet... tak držim palce. Já jsem taky zkusil trochu orodovat v naší kulturní sekci, ale spíš jen formou upozornění, že něco takovýho existuje :-)
V podstatě poslední dobou nic jiného nečtu co se týče týdeníků/ deníků
jednak píšem recenzie cca desať rokov, a druhak ak vieš aký je serial po dvoch dieloch, tak nech sa páči smelo do toho! môj názor som už povedal.
Recenze "odborníků" jsou pro mě bez urážky naprosto zbytečné.....Psát recenze na seriál jsou zbytečné tuplem...pro mě...
No tak ideálně by ten novinář měl vidět celý seriál dříve než diváci. Což se předpokládám stane v zahraničí. Dostali 6 kousků, z toho udělali slušné preview. A během nějakých dalších týdnů (až budou díly hotové) uvidí i zbytek a napíšou plnohodnotnou recenzi. Jediný problém vidím v tom, že v ČR a SR je ten režim trochu jiný, vy to od HBO nedostanete.