Hra o trůny 7×03 - The Queen's Justice: - Ice & Fire
Hra o trůny 7×03 - The Queen's Justice: - Ice & Fire
Druhý díl sedmé série. Premiéra 31. 7. 2017. Daenerys na sebe upozorňuje, Cersei vrací dárek a Jaime se poučuje ze svých chyb. Scénář: David Benioff & D. B. Weiss Režie: Mark Mylod
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Takhle, způsob jakým se Cersei rozhodla pomstít se mi vážně líbil. Ale větší smysl by dávalo využít jejich odsouzení k pobavení davu a získání ještě větší podpory veřejnosti.
Tak se nám teleportují loďstva, armády, samovolně mizí celé posádky, armády, města a hrady.
Kde Tyrellové, nejbohatší rod jihu, ztratili svoje tisícové vojsko (statisíc když počítám vazaly)? Všechny državy a vesnice před Highgarden? Proč připomíná Highgarden hrádek na kopečku? Proč tam nikdo nebyl?
Jak se dostal Bigcock tak rychle na druhou stranu, jak se mohli tři loďstva minout při platbě u pobřeží? (Greyjoy, Jára, Kastrát).
Proč dobíjeli Unšulins úzké koridory hradu s kopím?
Proč nikdo nebere vzdálenosti na zřetel? I v tom Total War to chvilku trvá než loďstvo objede kontinent.... Tady má každej voják v prdeli vrtulku aby se mohl volně pohybovat přes kontinent, každá loď má pod vodou obrovské motory, ne-li křídla aby mohla cestovat rychleji, o motorových koních ani nemluvím....
Danuščino posrané plánování už jsem zmínil dřív, aneb jak Dolfík prohrává. Máme k dispozicí 3 ZHN, máme vojsko neposkrvněných, mám dothraky, máme ještě whatever co s náma přitáhlo a přidalo se k nám, ok, rozdělíme to, nedáme nikomu víceméně nic a necháme si to rozbít. Gratuluju, logická úvaha. To už jsme si myslel že když se tak blbá vůdkyně obklopí tak chytrýma lidma tak to půjde, ono ne. I Hitler měl kolem sebe chytré a uvažující lidi a jelikož se jim do toho sral tak prohrál.
Dívám se na to s nadějí, že uvidím něco kulervoucího z fantasy, které mám rád, ovšem tady už je ta scénáristická impotence už sakra moc vidět. (to už jsem si myslel, že pátou serii nic nepřekoná) Kdyby šli v ruku v ruce s knihama a nevymýšleli si svoje "sranda-zápletky" tak udělají líp a na tom trvám. Martin, ač má mnoho chyb, z nichž rozvláčnost a rozvětvení děje nejsou z nejmenších, má přece jen trošku promyšlené, proč se co děje a jak.
Zkrátka mám samé otázky za posledních pár dílů a žádnou odpověď, Mulder se Scullyovou tomu taky nerozumí, říkají tomu Akta X.
v traileru na další díl slyšíme Dolfinku říkat: Enough of the clever plans... Děvče všechny tvoje clever plans byly asi tak vychytralé jako vychytralý Baldrickův plán na prodej tuřínů...
taky se obávám, že ta velká bitva bude až v 5. díle a nyní se bude jen povídat. Doufám, že ta velká bitva nezklame, protože dosavadní šarvátky byly nic moc.
Žádná sláva to nebyla, ale pořád to nemá na dvacet dobrých chlapů v 5. sérii.
Co se týče Velké zahrady, tak mohl Tarly poslat její armádu někam daleko a pak se sám přidat k Lanistrům.
Něco podobného udělat starej Bolton Starkům.
Ale upřímně mě štve, že vždycky trailer mě navnadí nějakou ukázkou na bitvu, akorát že celá ta bitva je pak vlastně to co bylo v tom traileru :D Na dobývání Skály jsem se těšil třeba jak na nic a pak mě to zklamalo když to bylo tak krátký a ještě opuštěný skoro. :D Takže vážně doufám že tu bitvu s Dothrakama nějak zásadně nepokazí, snad :D
Nárok Jona na sever je úplně v pohodě. To jsou v seriálu bohužel daleko horší věci. Jeho nárok vychází z toho, že v podstatě bez pomoci jiných severských lordů porazil nenáviděné Boltony. Navíc je k tomu nejstarší syn oblíbeného a čestného pána severu.
Dezertér z Noční hlídky není, protože přísahal věrnost jen do své smrti.
Takže.. abych navázal na tvůj až hysterický výlev.. Proč se na to ještě díváš, proč? Proč? :D :twisted:
Jinak s legitimací Jona coby Starka na severu bych to asi nějak nebral nutně vážně. Všeobecně se o něm ví, že je bastardem Starka (teda aspoň si to všichni myslí žejo), lordi si ho zvolili králem a stejně Jon nosí hrdě Direwolf symbol na zbroji, takže to je detail z mýho pohledu v tomto. :)
Brienne ne Brian.
Jon ne John.