Premiéra Hry o trůny v kině Atlas

upraveno 12. dubna 2011 v Seriál Hra o trůny
HBO právě uveřejnilo informace o kinopremiéře Hry o trůny:

Srdečně vás zveme do kina Atlas na premiéru nového seriálu z dílny HBO Hra o trůny (Game of Thrones), který byl natočen na motivy úvodní knihy úspěšné ságy Píseň ledu a ohně z pera George R. R. Martina.

Přijďte si vychutnat první dvě epizody seriálu bezprostředně po jeho světové premiéře!

Projekce se uskuteční v pondělí 18. dubna v 19:30 v kině Atlas.

Všechny...

Číst celý článek zde
1356

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 12. dubna 2011
    Máme Noční hlídku.
  • upraveno 12. dubna 2011
    btw, jak je to s tím rautem? To jako vážně? :)
    Ulric: :-D Jsi mi připomněl když jsem byl na Van Goghovy ve Vídni a nějací čeští důchodci když byla ráno snídaně typu švédských stolů se s tím moc nesrali a plnily flašky od koly pomerančovým džusem.... Ty Rakušani ,chudáci docela čučeli :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 12. dubna 2011
    Ulric, Amaroun: :D igelitky sebou!
    Copak jídlo, ale doufám, že tam někde nebude kniha hostí i s perem. Kdyby náhodou přišel Klaus...
    Tak co se tyče občerstvení, byla to chyba. Sorry, fanoušci si vychutnaji "jen" seriál.
    Tak nějak jsem si myslel, že to neklapne :) Bylo by to až moc dobré...zadarmo :)
    Nevada:Z Uh. Brodu strašně malé městečko poblíž slovenských hranic.
    upraveno 12. dubna 2011
    No já si užil pohoštění minulý týden dokonce z grantu ministerstva kultury, i když kuřata v medu a jiné Západozemské speciality cvhyběly, spočívalo to v různých sladkostech z listového těsta (bohužel mé oblíené citronové zákusky chyběly), džusu a vodě z Novohradských hor.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 12. dubna 2011
    Petra13 - Vážně skoro krajanka. Já jsem z Milotic u Kyjova. Z Uh.Brodu jsem měla spolužačku na střední :o)
    Ttj, ale nejsem tu často protože studuju :)
    Hele a když je tu tolik seveřanů, jedete tedy někdo? Kdyby pak totiž někdo jel po R7 na Chomutov apod., uvítal bych přibrždění u našich Solnopánví :-) Jinak asi budu muset potupně žebrat u přátel o nocleh...
    Mno, tak jsem reglej,ale napsalo mi to, pokud se uvolní místo, tak se mi ozvou, takzže jsem asi v pejru. To je naký mini kinečko ne ))))
    :-( Ještě včera bylo míst dost, pondělek s tim holt zahejbal. Ale dneska se 2 místa uvolnila, protože se mnou a s Andrem se počítalo, tak třeba to ještě dopadne, Chrouste. Zároveň teda prosím ty, co nakonec nebudou moci, aby se nezapomněli odregistrovat.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 13. dubna 2011
    Winter is Coming - Tady v Trutnově nás přepadlo husté sněžení :D
    upraveno 13. dubna 2011
    Oh, my sweet summer child...
  • upraveno 13. dubna 2011
    Uplně slyším ten skřehotavý flankerův hlas ala Stará chůva :-)
  • upraveno 13. dubna 2011
    Už néééééééééééééé. :((
  • upraveno 14. dubna 2011
    Sakr, odhlašte se někdo z toho kina kdo ví, že nejde. Už vidím pak postřehy, že z půlky kino prazdný a já se tam nedostanu (((
  • upraveno 14. dubna 2011
    Ať jdou do háje, proč zase jenom v Praze? Kdyby aspoň to Brno, to je jen padesát kilometrů, ne dvěstěpadesát. Nevím, proč to nemůžou dávat třeba ve dvou-třech kinech po republice.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 14. dubna 2011
    +1
  • upraveno 15. dubna 2011
    To máš jednoduché počty, ono už takhle je ta kinoprojekce pro seriál docela frajeřina (nevím u nás o podobné akci) a Praha je místo s největší kumulací lidí. Jinými slovy, buďte vděční i za to málo. :-D
  • upraveno 17. dubna 2011
    Sethiel: Klid v takovým USA bude pár kinoprojekci a co maj řikat takový lidi s Novýho mexika :-D když maj jet do LA....
  • upraveno 18. dubna 2011
    Tak jsem se právě vrátil z kinopremiéry a super... zážitky jako když jsem viděl poprvé Pána Prstenů v kině. Skvěle padnoucí herci, skvěle vystihlá atmosféra... několikrát jsem se přistihl, jak se přiblble usmívám, když poznávám scény z předlohy. Musím říct, že i Seanu Beanovi, který se mi z ukázek moc nelíbil, jsem sežral Lorda Starka i s naviákem :). Jo a měli jste pravdu... ty lehce industriální titulky jsou tak to jediné co bych prvním dvěma dílům v počáteční euforii vytknukl :).

Jen bych měl dvě poznámky...
    1. chci ten soundtrack
    2. kdy půjdou další dva díly v kině? :)
    upraveno 19. dubna 2011
    Manželka při závěrečných titulcích druhého dílu prohlásila "a to už je jako konec?" Měl jsem podobné pocity, kdyby tak třeba poslední dva díly se taky odpromítaly v kině, vůbec bych se nezlobil.
  • upraveno 19. dubna 2011
    Jestli se nemýlím, Pacifik měl po odvysílání nějaký kinomaratón, tak kdoví... (odhaduji, tentokrát žádné inside narážky :-)

Btw, nechcete někdo stručně popsat, jak to probíhalo z hlediska organizace? Jistě by to ty, co tam nebyli, zajímalo. Měli jste nějaké uvedení? Tleskalo se? :-) Koukám, že někdo dostal i např. tričko (náhoda? soutěž?). Já jsem byl s Andrem v tom menším sále s novináři, takže nemůžu sloužit. Tam to bylo takový zvláštní, většina jich neznala předlohu, takže různé narážky jim zůstaly skryty apod.
    Atmoška byla dle očekávání hustá. Sál byl plnej, v drtivé většině šlo o Martinovi fanoušky, a třeba Tyrion či promluva překladatelky "Doufám, že seriál naplní mé obavy" evidentně bavili obecenstvo dostatečně. Největší šum jsem zaznamenal, když běžely úvodní titulky. Na konci se tleskalo. Triko - nebyla to náhoda, dostal ho přirozeně nejobávanější šermíř kontinentu.
    2Jaime: tím šermířem máš na mysli moji přítelkyni? :) Tričko byla zřejmě náhoda, dostalo ho tuším více lidí (vím o dvou) :)
    Navíc, sice ho dostala ona..ale perfektně mi padne :D
    upraveno 19. dubna 2011
    Nejdřív promluvil pán od HBO (kterej nabídnul, že kdo seriál zpropaguje na twitteru může bejt vylosovanej coby výherce trika), pak velice ztrémovaná Hana Březáková a pak se jelo. Bylo to zajímavý, jak se fandové smějou u narážek, který by nečtenáři zůstaly skrytý, ale nejvíc smíchu bylo když si poprvý Sansa a Joffrey vyměnili pohledy (bez známek a razítek český pošty) a pak když se Robert polovysmívá Joffreymu, že ho odzbrojila malá holka...
    Mě je malý :( Na to by asi měl dobrou repliku Robert, myslím hned tu první :)
    Já jsem drobnej, Jaime, a bude nás jistě víc ;-)

No vida, že tam byla Hanina jsem netušil. Škoda, moh jsem jí kontaktovat konečně osobně, takhle budu muset sesmolit ten mail, co tvořim hubou už několik týdnů...

Díky za reporty
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.