Premiéra Hry o trůny v kině Atlas
HBO právě uveřejnilo informace o kinopremiéře Hry o trůny:
Srdečně vás zveme do kina Atlas na premiéru nového seriálu z dílny HBO Hra o trůny (Game of Thrones), který byl natočen na motivy úvodní knihy úspěšné ságy Píseň ledu a ohně z pera George R. R. Martina.
Přijďte si vychutnat první dvě epizody seriálu bezprostředně po jeho světové premiéře!
Projekce se uskuteční v pondělí 18. dubna v 19:30 v kině Atlas.
Všechny...
Číst celý článek zde
Srdečně vás zveme do kina Atlas na premiéru nového seriálu z dílny HBO Hra o trůny (Game of Thrones), který byl natočen na motivy úvodní knihy úspěšné ságy Píseň ledu a ohně z pera George R. R. Martina.
Přijďte si vychutnat první dvě epizody seriálu bezprostředně po jeho světové premiéře!
Projekce se uskuteční v pondělí 18. dubna v 19:30 v kině Atlas.
Všechny...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jen bych měl dvě poznámky...
1. chci ten soundtrack
2. kdy půjdou další dva díly v kině? :)
Btw, nechcete někdo stručně popsat, jak to probíhalo z hlediska organizace? Jistě by to ty, co tam nebyli, zajímalo. Měli jste nějaké uvedení? Tleskalo se? :-) Koukám, že někdo dostal i např. tričko (náhoda? soutěž?). Já jsem byl s Andrem v tom menším sále s novináři, takže nemůžu sloužit. Tam to bylo takový zvláštní, většina jich neznala předlohu, takže různé narážky jim zůstaly skryty apod.
Navíc, sice ho dostala ona..ale perfektně mi padne :D
No vida, že tam byla Hanina jsem netušil. Škoda, moh jsem jí kontaktovat konečně osobně, takhle budu muset sesmolit ten mail, co tvořim hubou už několik týdnů...
Díky za reporty