Hra o trůny 7×03 - The Queen's Justice: - Ice & Fire
Hra o trůny 7×03 - The Queen's Justice: - Ice & Fire
Druhý díl sedmé série. Premiéra 31. 7. 2017. Daenerys na sebe upozorňuje, Cersei vrací dárek a Jaime se poučuje ze svých chyb. Scénář: David Benioff & D. B. Weiss Režie: Mark Mylod
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jako zprznili víc postav, ale Jaimeho fakt monumentálně.
v seriály rod Tyrellov vymrel .... Tarly je z Lannistermi, takže je asi menovaný Najvyšším Lordom Roviny .... ak teda Dany porazí Cersei a ak by vyhrala vojnu .... kto by sa stal Lord Paramount of the Reach? Hightower? Redwyne? Alebo by menovala Sama, pretože by bol syn posledného Strážcu Juhu?
Jinak kde berete jistotu, že neposkvrnění budou držet Skálu? Podle mě opustí pevnost a na půlce cesty zpátky na Dračí kámen si na ně počíhají Lanisterové. :king:
Tedy samozřejmě na trailery nekoukám a jaksik nechápu proč se tady objevují spoilery, teorie ano, ale neoznačené spoilery... :wall:
:king:
Případně pokud nějací dothrakové zůstanou tak po porážce Jiných by je měla někam umístit. Stejně jako po příchodu Nymerie Rhoynové obsadili Dorne, resp. se smíchali s tamním obyvatelstvem.. Kdo jim ale bude šéfovat nevím.
"When your sister forces you to spend time with her new boyfriend"
A moc to nechápu s těmi loďstvy, kolik jich D. měla? Železná flotila rozmetaná Euronem, na dalších lodích dojeli Neposkvrnění ke Casterly Rock.
Kdosi tady kdysi psal, že si myslel, že má armádu Vysoké zahrady a Dorne u sebe na Dračím kameni, tak proč by pro ni měli potom plout. No to by byla hloupost vést vojáky přes moře do Meerenu a zase zpátky, když potřebovali převést armádu odtama do Západozemí, tím by si akorát zabrali místo a mohli tak převést méně vojáku/koní. Takže ve skutečnosti "prázdné" (lodě s posádkou) pluly do Meerenu a zpátky pluly plné Neposkvrněných, Dothraků atd. :king:
Edit. Ale když nad tím teď tak přemýšlím, tak na první část si dokážu asi odpovědět sám. Když jsem si na to nevzpomněl já, tak se nejspíš nečekalo, že si někdo s průměrných fanoušků vzpomene na to, že kdysi dávno před mnoha lety, před mnoha sériemi, umřel v Bitvě na Černovodě Davosův syn, ani už si nevzpomenu na jméno. Takže asi v pohodě, no.
Tak Davosuv syn zemřel v bitvě, do které ho vedl on sám. To nemůže moc nikomu vyčítat.
No řekla bych, že zrovna v tomhle případě je tak nějak zřejmé, že jestli je Tyrion na straně Daenerys proti svojí vlastní rodině, tak se od ní tak nějak automaticky distancuje.
Zrovna Davos mi přijde jako dost pragmatický člověk. Ale uznávám, nějaká nostalgie na Dragonstone by byla na místě.
Myslím si, že s tím neodpouštěním to nebude tak hrozný ;-)