Hra o trůny 7×06 – Za Zdí - Ice & Fire
![image](http://www.icefire.cz/wp-content/uploads/2017/08/got-beyond-thewall-8.jpg)
Šestý díl sedmé série. Oficiální premiéra 20. 8. 2017. ???? Scénář: David Benioff & D.B. Weiss Režie: Alan Taylor
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Šestý díl sedmé série. Oficiální premiéra 20. 8. 2017. ???? Scénář: David Benioff & D.B. Weiss Režie: Alan Taylor
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Edit: Hele ale v posledních dílech už projevila minimálně jednu emoci, takže to s ní není zase až tak špatný jooo!! :onfire:
A taky už jsem čekal, že po tom útoku medvěda budu znovu koukat na Revenanta v podání Thorose, naštěstí se tak nestalo. :D
Jinak Dany měla super šaty, slušelo ji to v nich! :king:
To se jsem na to teda zvědavej :-k
Scéna, Dany: Měl by sis odpočinout. Jon zavírající oči a mající bolestivý až umírající výraz ve tváři. Tak todle jsem mu nežral, klukovi jednomu ušatýmu. Ale jde vidět, že mu to Dany teda pěkně žere, kanec jeden! Ty smutný vočka teda na Dany platí! Ví jak na to chlapec a préj, že nic neví, pche!!! V minulém dílu přes jorkšírka, v tomto dílu zase tohle. Má ji v hrsti. :twisted:
To byli průzkumníci, to na jihu (Lanisterové) neznají. Tady to mají fakt těžký, když průzkumníci nejsou, špatně, když jsou, tak taky špatně! :twisted:
Chudák Tormund si nezatančí s Medvědicí. Je mi ho líto! :'-(
Tím chceš říct, že Dany nepřiletěla "na poslední chvíli" nebo co? :-k
Jako nebýt Jona, který si chce něco furt dokazovat (měl hned vylézt na toho draka), tak nemuseli přijít ani o Viseriona (jak jste přišli na to, že to je on?). Za něj může jen a jen on sám! :onfire:
Páč byl osedlanéj Dany! Je to její mazlíček! :wall:
No vzhledem k tomu, že v minulém díle se s ním bavila o tom, jak Davos mluvil v trunním sále, že Jon schytal nožem do srdce, a pak viděla ty jizvy, tak by musela být úplně tupá, kdyby ji to nedošlo, ne? ;-)
Já spíš přemýšlím nad tím, že pokud by to měl být správný ledový drak, tak by místo ohně chrlil led, no a to by jim teda při ničení Zdi nebyl moc k užitku, ten by se spíš hodil Noční hlídce jako vrchní stavitel! =D
V 7. sérii naopak jen Olena, píseční hadi a jeden drak.