Hra o trůny 7×06 – Za Zdí - Ice & Fire

upraveno 19. září 2017 v 7. řada
imageHra o trůny 7×06 – Za Zdí - Ice & Fire

Šestý díl sedmé série. Oficiální premiéra 20. 8. 2017. ????   Scénář: David Benioff & D.B. Weiss Režie: Alan Taylor

Číst celý článek zde

123578

Komentáře

• JoffreyWater napsal(a):

Ale největší zvrat stejně bude, až Night King promluví. :D

No jasně a řekne: Konečně jsem tě našel. Jsem tvůj otec, Jone!! =D
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 22. srpna 2017
    @Rybba Ani moc vzhledem k Berricově lightsaberu :P a už jsem jenom čekal, kdy Dany řekne Kolem těch, co přežili oblast zabezpečte, no Dany a Jon, to je jasný Anakin a Padme, stačí se podívat, jak v této epizodě Jon zničil kontrolní loď a vypnul všechny droidy. Co se týče, že je těžké natočit něco nového, no znáš to, všechno jde, ale musí se chtít :king:
    image
  • Tyrion Lannister napsal(a):

@Rybba Ani moc vzhledem k Berricově lightsaberu :P a už jsem jenom čekal, kdy Dany řekne Kolem těch, co přežili oblast zabezpečte, no Dany a Jon, to je jasný Anakin a Padme, stačí se podívat, jak v této epizodě Jon zničil kontrolní loď a vypnul všechny droidy. Co se týče, že je těžké natočit něco nového, no znáš to, všechno jde, ale musí se chtít :king:
    image

Jinak Jon a Dany ještě svatbu neměli, tak ti tam jedna ukázka nějak ulítla ne? :other:
    @Rybba To tam není kvůli svatbě, to tam je kvůli držení se za ručičky a pak Emilia Clarke je co se týče herectví jednoznačně Hayden Christensen level :D. Krom toho neboj na svatbu bude času dost :king:
  • upraveno 22. srpna 2017
    Tyrion Lannister napsal(a):

@Rybba To tam není kvůli svatbě, to tam je kvůli držení se za ručičky a pak Emilia Clarke je co se týče herectví jednoznačně Hayden Christensen level :D. Krom toho neboj na svatbu bude času dost :king:

Svatba mě ani tak nezajímá, spíš to co bude následovat po ní! Ale je mi jasný, že zase tak velký rozpočet na to nemaj, takže nic neuvidíme, buuu. :twisted: A jinak držení se rukou u dvou zamilovaných, nebo skoro zamilovaných, dyť to je snad úplně normální a v polovině filmech, to není žádné kopírování ani inspirování, to je prostě přirozené. :king:

Edit: Hele ale v posledních dílech už projevila minimálně jednu emoci, takže to s ní není zase až tak špatný jooo!! :onfire:
    upraveno 22. srpna 2017
    @Rybba Stejně jako, že jeden z daného páru je čirou náhodou Vyvolený a Ježíš Kristus daného Univerza, jenž má zachránit Galaxii/Westeros :D

@Rybba Stejně jako, že jeden z daného páru je čirou náhodou Vyvolený a Ježíš Kristus daného Univerza, jenž má zachránit Galaxii/Westeros :D

Tak kdyby se drželi za ruce Pepík s Mařenkou v Horní Dolní, tak by to asi moc lidí nezajímalo a nesledovalo, ne? Myslíš, že Vyvolení nemají právo na lásku a normální život? I ty Kazišuku! To jsem si o tobě teda nemyslel! :twisted:
    @Rybba No vidíš, takže ten odkaz byl rozhodně na místě :P :king:

@Rybba No vidíš, takže ten odkaz byl rozhodně na místě :P :king:

:oops: Ne a ne a ne, prostě ne!! :twisted: Mě se to líbilo, osobně jsem tedy čekla, jak tam Jona vysvlíkali z toho promočeného zmrzlého oblečení, že... Samozřéjmě čistě z lékařského hlediska a možného prochlazení... Se Dany také vysvleče a přilehne k němu, ehm, aby ho zahřála svým tělem a on ji chudák neumrzl, samosebou bez postranních úmyslů, ale vono ne. To mě jako hodně zklamalo, scénáristi prostě tohle možné klišé nevyužili, i když se tak hezky nabízelo. Chudák Jon! Tohle mu udělat! Respektive neudělat. :'-(
    upraveno 22. srpna 2017
    @Rybba Ale prosím tebe, Jon a Dany nemůžou počít nového psychopatického záporáka GoT, když jsou Euron a Cersei naživu :P

Jenže ve Star Wars se z Ježíše Krista stal největší zmrd celý galaxie, tady to vypadá naopak, že Padmé přejde k temný straně síly. :D Jinak k tomu plagiátorství, tak u tý scény na jezeře mi přišlo, že propadající se led po armádou jsem už viděl v Králi Artušovi. :D

A taky už jsem čekal, že po tom útoku medvěda budu znovu koukat na Revenanta v podání Thorose, naštěstí se tak nestalo. :D

@Rybba Ale prosím tebe, Jon a Dany nemůžou počít nového psychopatického záporáka GoT, když jsou Euron a Cersei naživu :P

Stéjně to dopadne tak, že si Jon jednou vrzne, a pak ztratí hlavu (jakože o ni doopravdy přijde :twisted:), ale co čert nechce, Dany i tak otěhotní, páč Jonovo sémě je Vyvolené! :spike:

Jinak Dany měla super šaty, slušelo ji to v nich! :king:
    @Rybba
    Dany i tak otěhotní, páč Jonovo sémě je Vyvolené!
    Ano a Mad King Joffrey version 2.0 je na světě :twisted: a na konci série bude znovu zaděláno na další problémy :king:
    upraveno 22. srpna 2017
    @JoffreyWater
    Jenže ve Star Wars se z Ježíše Krista stal největší zmrd celý galaxie, tady to vypadá naopak, že Padmé přejde k temný straně síly.
    K tomu zmrdovi, víš bylo zde tisíce jediů a jenom dva sithové, tudíž co sis přesně pod pojmem nastolení rovnováhy představoval :twisted: Což mi připomíná, že hlavní důkaz, že mají DD rádi SW hodně je, že hlavním záporákem je zde sithský lord Darth Maul :D
  • Orbicek napsal(a):

Tato epizoda byla tak děsivá, že jsem se musel zaregistrovat, abych si mohl vylit zlost...Na teleportaci už jsme si zvyknul, ale tady to bylo dovedéné ad absurdum a navíc tolik děr v příběhu, že to nejde přejít Záměrem D&D evidentně bylo aby NK dostal draka a už se moc nenamáhali přemýšlet, jestli to, jak k němu dojde, bude mít logiku, hlavně, že bude CGI efekty, draci a zombíci...a když to všechno přejdu, tak proč sakra Mother of Dragons neukončila celou válku s mrtvými jednou pro vždy a nenechala draky ugrilovat WW, kteří tam postávali?

Vyjmenovávat všechny nelogičnosti by asi bylo na dlouho (tenký led, řetěz, Usain Gendry, celá linka na Zimohradu atd.), ale kdy se do prčic staly z wightů zombíci, kteří vydrží míň než ti z Walking Dead - ty aspoň musíte trefit do hlavy, tady už je to vlastně jedno stačí konvenční zbraně. Plus kdy přesně přestali být extrémně citliví na oheň (medvěd)? A kdy přesně se z tajuplných, záhadných a děsivých WW stali blbě namaskovaní lidi?

Ale co, jak praví klasik, je to blbé, to se bude líbit...

Taky mi to přišlo takový, že kdyby Dany udělal s drakama třikrát kolečko, tak těch "pár tisíc" nemrtvých na výletě ke Zdi ugriluje sama a nepotřebuje k tomu všechny armády v Západozemí. :-@

@JoffreyWater

Jenže ve Star Wars se z Ježíše Krista stal největší zmrd celý galaxie, tady to vypadá naopak, že Padmé přejde k temný straně síly.
    K tomu zmrdovi, víš bylo zde tisíce jediů a jenom dva sithové, tudíž co sis přesně pod pojmem nastolení rovnováhy představoval :twisted: Což mi připomíná, že hlavní důkaz, že mají DD rádi SW hodně je, že hlavním záporákem je zde sithský lord Darth Maul :D
    To je přesný, přesně takovýdle pocit jsem měl při sledování Hvězdných Válek, dyť oni to moc dobře věděli, co chystá, tak co se pak divili?! =D
    upraveno 22. srpna 2017

To se jsem na to teda zvědavej :-k
    sfik napsal(a):

Tak.. k epizodě. Moc se mi líbila Upozorňuji celé stádo hejtrů dopředu.. :D
    Na lovestorku se těším. Bude sex z lásky a ne znásilnění či mrdání kurev. Já se těším. Joník házel smutný očka a Dany mu to baštila i když dělala hérečku. Dokážu si představit kolika lidem na světě ta scéna udělala radost a kolik lidí asi zahřála u srdíčka! Moc se těšínkuju na další díl až Dany nalítne do dračí jámy na Drogonovi.. ostatně proč by jí jinak úplně vynechali z traileru :D

Spíš až Jon vlítné do té Daniny "dračí jámy"! Dany bude muset zkrotit toho Jonova "draka", tak se z matky draků stane i jejich krotitelka. Jo jo, to bude tóčo, už se taky moc těším! :oops: :-P

Scéna, Dany: Měl by sis odpočinout. Jon zavírající oči a mající bolestivý až umírající výraz ve tváři. Tak todle jsem mu nežral, klukovi jednomu ušatýmu. Ale jde vidět, že mu to Dany teda pěkně žere, kanec jeden! Ty smutný vočka teda na Dany platí! Ví jak na to chlapec a préj, že nic neví, pche!!! V minulém dílu přes jorkšírka, v tomto dílu zase tohle. Má ji v hrsti. :twisted:
    Naprostý souhlas a zrod nového šíleného krále se blíží :twisted:
  • Amberjack napsal(a):

Neumírání postav mi nevadí. Trochu se divím, že tady většina lidí prahne po krvi. Já si myslim, že nějaké té červené se dočkáme v posledním díle a taky, že producenti si šetří maso na poslední série, která by mohla být k postavám trochu krutější, už se těšim.
    Jinak líbí se mi vysvětlení uživatele sfik. Dává to smysl. Ale přesto si myslim, že některé vyplňovací scény, které by divákovi ukázaly, že mezi scénami proběhnul nějaký čas v téhle sérii prostě chybí. Anebo by stačilo naznačit třeba jen v rozhovoru - Sandor: "Hele, sedíme tady na tom šutru už dva dny, Jone. Ta tvoje štěrbina sem nestihne doletět. Chci si ještě pořádně vrznout, tak si klekni na všechny čtyři a drž hubu! Dívá se na nás početné publikum nemrtvejch úchylů." Nebo tak něco.

8-O Tomu říkám chutě! :twisted:

Naprostý souhlas a zrod nového šíleného krále se blíží :twisted:

:onfire: Už aby to bylo! :king:
    upraveno 22. srpna 2017
    @Rybba A rovnou může během svého porodu uspět tam, kde Dothrakové, Synové Harpyje, Lannisterové, Jaime s Bronnem a Varysovi vrazi selhali :twisted:

@Rybba A rovnou může během svého porodu uspět tam, kde Dothrakové, Synové Harpyje, Lannisterové, Jaime s Bronnem a Varysovi vrazi selhali :twisted:

Já ani jiný konec neočekávám jako ten, že Dany při porodu umře. :king: Ještě doplním, Jon si s Dany poprvé vrzne před rozhodující bitvou s nemrtvými, kde Jon hrdinně skape a Dany pak o devět měsíců později při porodu Jonova dítěte umře. No řekni sám, není to hořkosladký konec jako cumel?! :twisted:
    Targaryen cumshot kills :twisted:
  • Denebola napsal(a):

@Nausak
    Jo, taky mě napadlo, že to celé dává celkem smysl. Dokonce i ten jejich klid, prostě se nikam neženou. Protože ví, do bude a co má dělat.

Jasný, to určitě! Já vědět, že polezu na jih a tam dostanu na budku, tak tam ani nelezu ne? A oni? Jsou asi nějací divní studení psí čumáci nebo co! :wall:
    Denebola napsal(a):

Jako upřímně, viděla jsem i horší epizody. I v této sérii. Tahle nebyla tak špatná, celkem jsem si ji užila, ale něco jí chybělo... nebo spíš přebývalo. Zřejmě ta hrozná klišovitost :-k

Postřehy:

- Kolik jich šlo na tu sebevražednou výpravu? Nějak mi ty počty pořád nevycházejí. Hlavně že tvoří takové pěkné kolečko.

- Jsem tu jediná, kdo si myslí, že nachystali na výpravu past? Že věděli, že si chtějí jednoho mrtvého odchytit, tak to na ně nastražili? Nebo mi může někdo vysvětlit, co znamená ten předvoj dvaceti mrtvých s jedním Chodcem?

- Po důkladné poradě s Malíčkem (OMG proč) si Sansa uvědomí, jakou je Brienne ochranou, takže ji při první příležitosti pošle pryč. :roll:

- Předpokládám, že k tomu krkolomnému kroku s maratónským Gendrym a tryskovým havranem se rozhodli tak, aby Dany nepřiletěla jako deus ex machina, protože vedle Benjena by to už bylo asi hodně přehnané. No, tak aspoň, že mají trošku soudnosti.

- Nejdřív jsem myslela, že Jon se vrací pro tu svázanou živou mrtvolu, že nenasedl k Daenerys, když jí tak podával ruku. Jenže tu už zajistil Ohař A on se rozhodl, že si ještě trochu zabojuje nebo co? Kdyby se tam tak neproducíroval, tak mohli být už dávno všichni v tahu. :roll:

- Proč teda Night King nezapíchl rovnou toho Drogona?

- Nevím, nakolik dokáže Daenerys z těch jizev vydedukovat, co přesně se Jonovi stalo, tuším ale, že jí to stejně někdo řekl/řekne, třeba Jorah už to teď asi taky ví, protože Tormund to určitě rozkecal všem.

- Přemýšlím, jestli si všichni doopravdy uvědomují, co znamená mrtvý drak v dosahu Bílých chodců. Jestli bude ledový drak překvapení nebo ne.

Bylo jich třináct statečných! :king:

To byli průzkumníci, to na jihu (Lanisterové) neznají. Tady to mají fakt těžký, když průzkumníci nejsou, špatně, když jsou, tak taky špatně! :twisted:

Chudák Tormund si nezatančí s Medvědicí. Je mi ho líto! :'-(

Tím chceš říct, že Dany nepřiletěla "na poslední chvíli" nebo co? :-k

Jako nebýt Jona, který si chce něco furt dokazovat (měl hned vylézt na toho draka), tak nemuseli přijít ani o Viseriona (jak jste přišli na to, že to je on?). Za něj může jen a jen on sám! :onfire:

Páč byl osedlanéj Dany! Je to její mazlíček! :wall:

No vzhledem k tomu, že v minulém díle se s ním bavila o tom, jak Davos mluvil v trunním sále, že Jon schytal nožem do srdce, a pak viděla ty jizvy, tak by musela být úplně tupá, kdyby ji to nedošlo, ne? ;-)

Já spíš přemýšlím nad tím, že pokud by to měl být správný ledový drak, tak by místo ohně chrlil led, no a to by jim teda při ničení Zdi nebyl moc k užitku, ten by se spíš hodil Noční hlídce jako vrchní stavitel! =D
  • Jinak celá ta strategie odchytit nemrtvého dotáhnout ho Cersei před nohy a stát se nejlepšími kamarády, co půjdou spolu do bitvy je pěkně ujetá. To třeba nikoho nenapadlo, že obživlá mrtvola "žije" jen v určitém dosahu od Jiných/Nočního krále? By bylo vcelku vtipný, když by přišli před Cersei/Železný trůn, hodily před ní pytel s nemrtvým a z něj by se vykutálela normální mrtvola bez známek života. Huh? Jak by asi Cersei zareagovala? :wall:
  • JoffreyWater napsal(a):

@Denebola Nevím, ale Brandon Nightking (zajímavé, že přesně takhle to je v Prestonově show pojmenované =D) je zhruba přesně na úrovni scénaristické práce DD už jenom čekám, kdy vyjde najevo, že celé Západozemí je výsledek experimentu vesmírné lodi ekologického inženýrství Havilanda Tuffa
    edit: Jinak samozřejmě Nigt King musí vidět do budoucnosti, protože jinak nevím, co byl backup plan, kdyby Daenerys s těmi draky za Zeď nikdy nedorazila, vezmu-li v potaz, že Joramunův roh očividně v téhle kontinuitě neexsituje

No, nějakej roh našli spolu s dračím sklem, ale pochybuju, že si na to vůbec někdo vzpomněl a že tam bude zrovna tohle vytaženo. :D
    To je obyčejný roh noční hlídky, s tím tam troubí přece furt. :king:

@Djokovic Jo na ty jsem nějak zapomněl, to je pravda to byla velká vyvražďovačka

Vlastně v 6. sérii zemřeli i Boltnové a zlovlk Léto.
    V 7. sérii naopak jen Olena, píseční hadi a jeden drak.

• Rybba napsal(a):

Jinak celá ta strategie odchytit nemrtvého dotáhnout ho Cersei před nohy a stát se nejlepšími kamarády, co půjdou spolu do bitvy je pěkně ujetá. To třeba nikoho nenapadlo, že obživlá mrtvola "žije" jen v určitém dosahu od Jiných/Nočního krále? By bylo vcelku vtipný, když by přišli před Cersei/Železný trůn, hodily před ní pytel s nemrtvým a z něj by se vykutálela normální mrtvola bez známek života. Huh? Jak by asi Cersei zareagovala? :wall:

No, oni už jednou měli v králově přístavu oživlou ruku v Králově přístavišti, ale než byl člen Noční hlídky předvolán, tak mu zhnila.

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.