Co jiného číst?
Mých posledních snad 20 knih bylo všechno možné (Martinovy povíky, Irving, G.G.Marquéz, Vonnegut Jr.) jen ne kniha z fantasy ságy. Chápu, že nic tak dobrého jako icefire na trhu není, ale něco co by stálo alespoň za přečtení. Doporučte něco
PS: Nepište Feista ani Sapkowskiho. Něco nového (rok vydání 2006,07), co třeba zatím nevyšlo celé, ale autor to již ukončil.
PS: Nepište Feista ani Sapkowskiho. Něco nového (rok vydání 2006,07), co třeba zatím nevyšlo celé, ale autor to již ukončil.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Nicméně nyní si tu připadám, jako zatracenej propagátor onoho díla :( A to jsem se jenom ptal na případné zkušenosti.
Trochu vážněji, oba autoři už mají v Městské záznam v katalogu, takže se o nich ví. Trvá obvykle cca 3-6 měsíců od vydání, než se kniha do fondu dostane.
Ale upřímně, když jsem dílo neznal, šlo to snadno odvodit. Každopádně zajímavý kvíz :)
BTW je hezké, že se půjčí 4x více knih než před dvaceti lety (tj. před "automatizací" MKP), ale taky o půlku míň než před 5 lety. Rekordy byly tak kolem roku 2010, to to dělalo kolem 7 milionů.
Ten test jsme si dělali, a utkvěla nám v hlavě zajímavá informace. Prosím vás, nevíte, kde v knize Pána prstenů se Aragorn zmiňuje o černých labutích?
Tak to prrr! Tohle srovnání si Letopisy Narnie nezaslouží! :evil:
Až letopisy Narnie, které jsou řekněme stejný žánr jako Hraničářův učeň, lze považovat za horší, přestože jsem opačného názoru.
A keď už testíky, tak tu je jeden z Martinusu, ktorý bol použitý v ich literárnom stane na tohtoročnej Pohode: http://blog.martinus.sk/2017/07/literarny-kviz .