Hra o trůny 7×06 – Za Zdí - Ice & Fire
![image](http://www.icefire.cz/wp-content/uploads/2017/08/got-beyond-thewall-8.jpg)
Šestý díl sedmé série. Oficiální premiéra 20. 8. 2017. ???? Scénář: David Benioff & D.B. Weiss Režie: Alan Taylor
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Šestý díl sedmé série. Oficiální premiéra 20. 8. 2017. ???? Scénář: David Benioff & D.B. Weiss Režie: Alan Taylor
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
:twisted:
:applause: Máš pravdu! Tak snad jim neshnije cestou ten chodec. :dance:
- Opět špatná dramaturgie dílu. Zvlášť na začátku je to neuvěřitelně ukecané.
- Opravdu s Gendrym znova použili strategii Yary na Theone o tom, že "to má překousnout"?
- Z party za Zdí na mě v tomhle díle obzvlášť dobře působil Beric (škoda představitele na tak malou roli) a Tormund. Taky tam z nějakého důvodu sem tam umírali nějací nounejmáci (meh), o kterých jsme nevěděli kvůli špatnému střihu.
- Možná by si měl Jorah vzpomenout, že rod Mormontů rozhodně neumře s ním. Nevím, proč by naše nablblá speciální sněhová vločka měla mít jeho rodový meč, když existuje malá Mormontka. Ono by vůbec bylo lepší s tím vůbec nezačínat.
- Naše parta očividně nikdy nehrála počítačové hry, protože jinak by věděli, že by za každou cenu měli chránit "healera" :D
- Zimohrad... ach bože. Já jsem trpělivý člověk a snesu u seriálů hodně, ale tohle mě vážně uráží. Ten příběh o lukostřelbě, co vypráví Arya? Mno, neodpovídá té hezké nevinné scéně z úplně prvního dílu, kdy diváci poprvé poznávají Starky. A abych učinila zadost Prestonu Jacobsovi, tak ten připomněl další věc ohledně toho pitomého dopisu, na kterou jsem já zapomněla. Ten dopis vzal Robb s sebou a na konci osmého dílu první série ho ukazuje Catelyn. Tak jak se zatraceně asi tak dostal zpátky na Zimohrad nebo ještě dřív do rukou Malíčkovi? Co je ale ještě horší - definitivně pro mě zničili Aryu - na začátku seriálu mojí nejoblíbenější postavu. Chová se jako neuvěřitelná kráva a její fanatická oddanost Jonovi proti plnokrevným sourozencům je neuvěřitelná o to víc, že se Jon ani neobtěžoval zastavit se cestou na Zeď na Zimohradě. O zdržení mi tu nemluvte, všichni dobře víme, že takhle to v seriálu nefunguje. Každopádně - bravo, dokázali to. IMO jediný Stark, kterého ještě diváci můžou brát vážně, je Bran. Jestli má někdo rád některou ze Starkovek, tak to upřímně nechápu.
-To mlácení nemrtvých mě celkem nudilo, hlavně protože je udělali slabší, než původně byli. Ale tak ano, přílet draků to oživil. Smrt Vyseriona mě mrzela víc než smrt jakékoliv lidské postavy za poslední tři série. Chtěla jsem původně říct, že Dany příliš nepotěší, že jedno z jejích dětí je mrtvé kvůli dementnímu plánu o přesvědčování vulkánské královny o větší hrozbě, ale (ne)reakce Daenerys mě přesvědčila o tom, že tu ztrátu snadno překoná.
- Benjen se vydal cestou Bryndena Tullyho a po zhruba dvou scénách po dlouhé absenci se rozhodne spáchat podivnou sebevraždu. Eh, skvělá scénáristická práce.
- Suma sumárum horší než předchozí dvě epizody a za tu hodinu se toho zas tak moc nestalo kromě pár minut akce za Zdí, moře vesměs nedůležitého tlachání a Zimohradské parodie.
Bych řekla, že to chtěli více vyšperkovat, Aryino "...napsané tím tvým krasopisem...", a slušně si naběhli.