Dubnové AGOT hraní
30. duben (sobota)
Sraz je ve 13 hodin v herně Outpost. Přihlášené hráče vidíte na Doodle, hlásit se ještě můžete, nějak to určitě vymyslíme. Zatím to vypadá, že nás bude akorát na obě hry, 6 na deskovku a 2 na BoW. Případně můžeme zahrát obojí víckrát, čas by snad měl být.
Na této akci navíc spolupracujeme s HBO, takže se...
Číst celý článek zde
Sraz je ve 13 hodin v herně Outpost. Přihlášené hráče vidíte na Doodle, hlásit se ještě můžete, nějak to určitě vymyslíme. Zatím to vypadá, že nás bude akorát na obě hry, 6 na deskovku a 2 na BoW. Případně můžeme zahrát obojí víckrát, čas by snad měl být.
Na této akci navíc spolupracujeme s HBO, takže se...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Navíc mi teď na pátek přišla nabídka jiné akce, takže ten z mé strany asi ruším, sorry.
Do zítra snad budu vědět
23. dubna - to jsou velikonoce, ne? Takze to jsem asi mimo.
Větší starosti mi dělá ta sobota 23. dubna - vypadá to, že jsme to neodhadli, ty Velikonoce poblíž mi nedocvakly :-/
A Sarven tím víkendem po Velké noci asi myslel slovensky po Velikonocích, ne? tudíž o týden později :)
Jaime: A co zítra? Či pozítří?
a každopádne som naozaj myslel po - teda Ďalší víkend. 30. aprila
ok, takže víkend 30.-31. by vyhovoval? Nějaké preference sobota/neděle a čas? Dej nějaké rozmezí a já podle toho nastavím Doodle a uvidíme, jakej bude zájem.
Navíc jsme mnohem více ateistická země, tak se hodně lidem Velikonoce spojí jen s Velikonočním pondělím, vajíčky a tak.
EDIT: Alek byl dřív :)
Teď teda ještě váhám nad tím zítřkem, jestli ho nešoupnout na sobotu, kde se přihlásil Shako...