Dubnové AGOT hraní

upraveno 25. října 2012 v Komunita
30. duben (sobota)

Sraz je ve 13 hodin v herně Outpost. Přihlášené hráče vidíte na Doodle, hlásit se ještě můžete, nějak to určitě vymyslíme. Zatím to vypadá, že nás bude akorát na obě hry, 6 na deskovku a 2 na BoW. Případně můžeme zahrát obojí víckrát, čas by snad měl být.

Na této akci navíc spolupracujeme s HBO, takže se...

Číst celý článek zde
«13456

Komentáře

• upraveno 12. dubna 2011
    Tak pro pořádek jsem ty dubnový hraní vyčlenil sem. Doufám, že se najde dost lidí hlavně na toho 23. ;-)
  • upraveno 13. dubna 2011
    Noo, já bych spíš byl pro toho 23. Čas v tu sobotu mám, a větší akce pod HBO, s ukázkou Battle of Westeros a kritizováním prvního dílu mě za výlet do Prahy stojí víc.
    Navíc mi teď na pátek přišla nabídka jiné akce, takže ten z mé strany asi ruším, sorry.
    Jasný, chápu. Stran Battle of Westeros jsem teda oslovil ty, co by jí mohli přinést. A s pátečním hraním teda uvidíme, zda se mi podaří najít nějaký lidi...
    Alek: Pátek ještě nevím :-) ale možná bych naklusal :-)
    Do zítra snad budu vědět
    ok, ale pokud budeš volit mezi tímhle pátkem a příští sobotou, tak pls preferuj tu sobotu :-)
    15. dubna - od 17h jsem na Palube a delame tu vetsi akci, takze pokud je problem s lidma, tak doporucuju zmenit lokaci. Nejakeho volneho hrace na AGOT tu jiste najdete... Ja osobne uz jsen nahlasen na jinou deskovku, takze si nezahraju...

23. dubna - to jsou velikonoce, ne? Takze to jsem asi mimo.
    víkend po veľkej noci idem do prahy za kamarátom. dajte tam nejaku hru. ukážem vám ako na to :)
    Velka noc? Premiera? Takže víkend 22-23? No tak to by docela sedelo to hraní 23, ne? ;-)
    No tak dajme to toho 15. na Palubu. Chce to 6 hráčov.
    Tak se mnou nepočítejte ani tenhle víkend a ani na Velikonoce (což mne mírně řečeno sere), protože to vypadalo fajnově s tím HBO...Bohužel máme sešlost širší rodiny :-( Jediný čím se utěšuji že si tam s bráchou zahraju BOW...
    No tak dajme to toho 15. na Palubu. Chce to 6 hráčov.
    Nemám s tím problém. Jen upozorňuji ty, co tam nebyli, že se tam platí symbolický poplatek.
    a bude nás teda vůbec dost?
    No zítra to rozseknu, ještě jsem oslovil pár želízek. Ale nerad bych spoléhal na nějaké náhodné lidi na Palubě.

Větší starosti mi dělá ta sobota 23. dubna - vypadá to, že jsme to neodhadli, ty Velikonoce poblíž mi nedocvakly :-/
    Ja sa počas Veľkonočných sviatkov určite nezúčasním.
    23. Dubna nejspíše budu, leč jen na karty. Ledaže bych skončil nějak dřív.
    Tos mě přived na myšlenku, jak dlouho většinou tak trvá karetní turnaj? Začíná myslim v 10, tak že bych deskovku posunul v tu sobotu na pozdější čas...
    Záleží kolik je lidí. Jestli do eliminací postupují 4 nebo 8. Ale myslím si, že mezi pátou šestou by to mohlo skončit.
    Jo, Velikonoce tu sobotu komplikují. Budu potřebovat dopředu vědět, jestli se to bude konat nebo ne. taky budu případně potřebovat do sedmi nebo osmi skončit, ale to snad nebude problém.
    A Sarven tím víkendem po Velké noci asi myslel slovensky po Velikonocích, ne? tudíž o týden později :)
  • upraveno 14. dubna 2011
    Na Velikonoce mi to asi uričitě nevyjde. Tak 80/20.
    Tyjo, právě jsem učinil úžasný objev. Velikonoce - velká noc. Díky díky, sarvene a Osanosi. :-D No v tom případě vidím jako nejschůdnější tu příští sobotu o týden posunout, bohužel to teda nespojíme s kartičkáři :-(

Jaime: A co zítra? Či pozítří?
    ty jo. tiež som zmätený. Veľká noc je u nás celé obdobie - od piatka do pondelka. podobne ako Vianoce. Vy to tak nemáte?
    a každopádne som naozaj myslel po - teda Ďalší víkend. 30. aprila
    jj, taky máme tohle období, jen mu říkáme Velikonoce a asi jsem ignorant, ale prostě mě nikdy nenapadlo, že to je složenina dvou slov...

ok, takže víkend 30.-31. by vyhovoval? Nějaké preference sobota/neděle a čas? Dej nějaké rozmezí a já podle toho nastavím Doodle a uvidíme, jakej bude zájem.
    Máme, spojujeme to do jednoho slova Velikonoce, takže ne každému hned docvakne, že se to dá rozdělit na Veliko - Noce = Velká noc :)
    Navíc jsme mnohem více ateistická země, tak se hodně lidem Velikonoce spojí jen s Velikonočním pondělím, vajíčky a tak.

EDIT: Alek byl dřív :)
    Navíc jsme mnohem více ateistická země, tak se hodně lidem Velikonoce spojí jen s Velikonočním pondělím, vajíčky a tak.
    Tak tak, a to pondělí ja hlavně můj snad nejméně oblíbený svátek, takže to těžce ignoruju :-)
    No kdyby si ta větší akce posunula... Tak budu happy :-)
    No já to vidim jako hodně reálný, teda jako nešoupnem karetní turnaj, ale ten s náma stejně nemá tolik společného. Takže prostě ten bude 23. a 30. bychom udělali deskovku + BoW.

Teď teda ještě váhám nad tím zítřkem, jestli ho nešoupnout na sobotu, kde se přihlásil Shako...
    za mňa určite sobota ( v nedeľu už idem dom), obed, poobede.
    Dobře, takže ZMĚNA. Sobota 23. se šoupe o týden na 30. dubna. Resetoval jsem přihlašování (info pro Zappera a Osanose). Podle zájmu pak začnu řešit místo.
    No mňa zaujíma hlavne tento víkend, už by sa to mohlo nejak skonkretizovať. To čo bude o 2 týždne má ešte čas.
    No já mám velkou chuť zahrát, kor když se to další hraní zase odsunulo. Takže můžeme zítra vsadit na tu Palubu, že tam někoho najdem. Ale tam by to teda bylo asi až od 17 hodin., jak psal Shako.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.