Dubnové AGOT hraní
30. duben (sobota)
Sraz je ve 13 hodin v herně Outpost. Přihlášené hráče vidíte na Doodle, hlásit se ještě můžete, nějak to určitě vymyslíme. Zatím to vypadá, že nás bude akorát na obě hry, 6 na deskovku a 2 na BoW. Případně můžeme zahrát obojí víckrát, čas by snad měl být.
Na této akci navíc spolupracujeme s HBO, takže se...
Číst celý článek zde
Sraz je ve 13 hodin v herně Outpost. Přihlášené hráče vidíte na Doodle, hlásit se ještě můžete, nějak to určitě vymyslíme. Zatím to vypadá, že nás bude akorát na obě hry, 6 na deskovku a 2 na BoW. Případně můžeme zahrát obojí víckrát, čas by snad měl být.
Na této akci navíc spolupracujeme s HBO, takže se...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Nedělala Martina Pilcerová nějaké obálky pro české verze ASOIAF?
Dneska jsme s přítelkyní rozbalovali pár boosterů Magic the Gathering pro doplnění a rozšíření sbírky a překvapeně jsme koukali, když jsme si všimnuli, kdo je autorem artu této karty :
(levý dolní roh)
BTW když už jsem to nakousnul, je tady někdo, kdo se zajímá o Magic?
"(...), she started to be interested in gaming industry, (...) and collectible card games: "Arena" (Altar, Czech Republic), "A Game of Thrones" by G. R. R. Martin (Fantasy Flight Games, USA), "Dungeons & Dragons", "Magic the Gathering" and conceptual designs for "Kamigawa" and "Ravnica" sets. (Wizards of the Coast, USA)."
Psal jsem to tady asi z nějakého důvodu, kdybych si to chtěl vyhledat a mlčet tak to udělám. Psal jsem to zde proto, abych si přečetl příspěvky ostatních o dané věci, i o otázce, kterou jsem k té problematice navíc připojil. Čímž děkuji Chmurovi za jeho odpověď.
Chmur: tak vysoko jsem to nedotáhnul :-D Hrajeme jen s přítelkyní pro zábavu, na turnaje ani do heren nejezdím ani to nemám v plánu ( ačkoliv nikdy neříkej nikdy :-D )
aqwarty: Kdy je to pristi tyden?
Čo sa týka toho obrázku a toho čo vygooglil Aqwarty, tak tá karta nie je zo sady Kamigawa a ani z Ravnica. A áno, ja som hrával MtG, skončil som s tým tak 4-5 rokov do zadu. Ale hral som to dosť dlho, prakticky som na tej hre vyrastal. Zahral by som niekedy drafta s C&Uckami :)).
Ta karta je ze sady Scars of Mirrodin. Myslím, že je to druhá nejnovější edice. Magicy jsou strašní žrouti peněz a je to i vidět na marketingu wizardů.
On je téměř každý koníček žrout peněz, ale člověk si nějak radost dělat musí :) Ale pokud člověk nehraje Magic vyloženě "závodně", tak to s tou finanční náročností není vůbec zlé.
Jinak další fotky z akce jsou na http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.197622626949489.53947.173318142713271
PS: Hra je pro 5 hracu a nema rozsireni! ;-)
Ja, Zapper - je nam jedno jestli sobota nebo nedele.
Klara - je pro sobotu.
? - ?
? -?
Ja, Zapper - je nam jedno jestli sobota nebo nedele.
Klara - je pro sobotu.
? - ?
? -?