Dubnové AGOT hraní

upraveno 25. října 2012 v Komunita
30. duben (sobota)

Sraz je ve 13 hodin v herně Outpost. Přihlášené hráče vidíte na Doodle, hlásit se ještě můžete, nějak to určitě vymyslíme. Zatím to vypadá, že nás bude akorát na obě hry, 6 na deskovku a 2 na BoW. Případně můžeme zahrát obojí víckrát, čas by snad měl být.

Na této akci navíc spolupracujeme s HBO, takže se...

Číst celý článek zde
2456

Komentáře

• upraveno 14. dubna 2011
    Hm.. 30. jsem zas na svatbě..
    snad ne na svý? :-)

Psal mi Andre, že si to zkusí na zítřek zařídit, takže by nás bylo 5 + někdo náhodný na Palubě.
    Ne na svý, na krvavý. Jako svědek na Starkově.
    Tak sa premôžem a prídem aj na tú 5tu.
    Na Palube je od 17h akce... nejvetsi prichod hracu bude asi tak od 17-19h, kolik presne jich prijde uz na zacatek nedokazu odhadnout... ale odhadem dorazi tak 10 lidi, kteri nemaji domluvene nic, takze sance nekoho ulovit na AGOT je snad dobra. ;-)
  • upraveno 15. dubna 2011
    Takže ako? Nech sa zariadím.
    OK. Vidím e-mail, ak to ostatným vyhovuje, tak sa prispôsobím.
    Super. Ještě pro jistotu, kdybych měl na aqwartyho či austina špatný mail.
    Andre může, ale končí v 5 v práci, takže by byl až tak kolem 17.30. Mně je to vcelku jedno. Je to na vás, jestli je další časový posun ok. Dejte pls vědět. Udělali bychom to tedy na Palubě s tim, že tam třeba odchytíme šestýho. Pro ty co tam nebyli, Paluba je poblíž Outpostu, viz web paluba.cz
    Zkousim vam ulovit nejakeho cloveka, tak uvidime, jestli se to pres den povede.
  • upraveno 16. dubna 2011
    Lannisteri dostali strasne na prdel od prubojnych Greyjoyu, kteri se spojili s lenivymi Starky. Baratheon se ukazal jako klasicky Power Rush a rushnul si to do viteztvi. A odveke spory mezi Tyrrely a Martelli zkomplikovali situaci a napomohli Baratheonskemu viteztvi:) Chybelo malo a v zapadozemi vladla zelezna ruka Ironborns.
    Tak tak, Martell se nechtěl hned na začátku pustit do sporu s Baratheonem, čekal, že to obstará Lannister, ale to se šeredně splet a Deště Kastameru nezazněly :-) Ale aspoň že nevládnou krakatice, s tím bych asi nemohl žít :-)
    No tak pridám trošku komplexnejší report z pohľadu Baratheon-a. Spomenul by som také zlomové body. Na začiatku sa mi podarilo dohodnúť s Martellom, aby sa radšej vrhol na High Garden namiesto potýčky so mnou, keďže v prvom kole som mal v pláne hneď obsadiť King's Landing a nechcelo sa mi naťahovať o Storm's End. Ďalším zlomom bolo obsadenie dvoch hradov Cracklaw Point a Storm's End, navyše obsadenie územia Black Water s 2ma sudami, keďže v ďalšom kole bola otočená karta Supply. Prichádza chyba Lannistera, ktorý sa rozhodol napadnúť Greyjoya, ale železná flotila sa ubránila a následným útokom potopila celú lannisterskú flotilu. Greyjoy toto zaváhanie vyuzíva a napadá Riverrun. Ja ako Baratheon sa priživujem na tomto konflikte a bez problémov obsadzujem Harenhall. Začína sa biť na poplach. Baratheon má 5 hradov. Situácia vyzerá však byť jednoznačná, Baratheon si už skúša ako sa sedí na Železnom tróne. Avšak Sedem má iné plány s Westerosom. Otočené sú karty Mustering, Clash of Kings! a Wildings Attack!. Prvenstvo na Iron Throne získava Greyjoy a chystá sa na inváziu na Harenhall. Avšak Baratheon míňa všetky power tokeny na získanie druhého miesta na Iron Throne a je usadený na Fiefdome a Messenger's Courte na posledné miesto. Tu treba spomenúť Lannistera, ktorý spláca časť dlhu voči Greyjoyovi a zaberá si prvú pozíciu na Fiefdome, čím sťažuje jeho postup proti Baratheonovi. Okrem toho sa nenazbieralo dostatok power tokenov proti Wildingom v sile 2 a Greyjoy necháva Baratheona prísť o 4ry mustering pointy. Po otočení kariet začína rýchly sled udalostí. Zbedačený Baratheon prichádza o Harenhall a upozoňuje, že naopak Greyjoy získava 5ty hrad. To mu opláca Stark, ktorý plánoval síce dobiť Eyrie, ale uspokojuje sa aj so Seagardom. Baratheon sa ale nevzdáva a dobíja Reach. High Garden si však nedal do pozadia žiadne marche a nemá v danom kole už žiadnu šancu získať Reach naspäť hoci územie bráni len baranidlo a jeden pešiak. Martell po signalizovaní na začiatku ťahu, že Baratheon má 5 hradov, zhromaždil jednotky v Sunspear a pomocou lodí cez Sea of Dorn zaberá Storm's End. Greyjoyové plány sa síce skomplikovali, ale to mu nebráni preplávať z Pykeu a dobiť Lannisport. Posledný aktom kola je ešte znovuzískanie Harenhallu Baratheonom. Posledné 5te kolo prináša Mustering. Avšak nepriatelia Baratheona poľavili v pozornosti, ktorých sa pokúša Baratheon uchlácholiť tým, že Reach neudrží s baranidlom a pešiakom proti High Garednu, teda nie sú potrebné ďalšie intervencie. Ovšem Baratheon vie, že má 5 hradov, poradie na Iron Thone sa nezmenilo a ide druhý po Greyjoyovi, ktorý má len 4ry hrady. Využívajúc túto situáciu a musteringu, ktorým si vybudoval cestu z King's Landing po mori do Storm's End ukončuje hru so ziskom 6 hradov. Záverom by som chcel poďakoval za napínavú hru a účasť, uvidíme sa nabudúce ;).
    Inak by sa ešte zišlo vypísať pre ďalšie stretnutia doodle.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 16. dubna 2011
    Ou jéé, a Švýcarům se válka opět vyhnula obloukem.
    ok, vypsal jsem to, sic jsme datum a čas už stanovili, viz anotace nahoře. Je tu bohužel jistá velká možnost, že nakonec nebudu moct, zítra snad bude jasněji...
  • upraveno 17. dubna 2011
    toho 30 potvrzdujem a teším
    tak se napiš do doodlu ;-)
    Toho 30. bych taky dorazil. Můžu vzít Battles of Westeros i karty.
    Fajn, minimálně o BoW byl myslím zájem.
    Takže co se týče toho pátku v následujícím týdnu (22.4.), už je jasné, že nebudu moct. Takže nechám i organizaci na vás...
  • upraveno 18. dubna 2011
    Koukám podle reportu, že jste to všichni zas hráli špatně a nechali vyhrát Baratheona ))). Jak říkám, žádný vyčkávání, je potřeba do toho bušit ze všech stran. Ostatně "lenivý Stark", ano pozice k tomu vybízí, ale když za Starka bude hrát výbušný hráč, tak je téměř vítězství jeho ))
  • upraveno 19. dubna 2011
    Tak zatim potvrzuju svoji kompletni neucast.. ale v obou terminech je jeste moznost zmeny...:-)
    Tak nám to přiď ukázat, chrouste ;-)
    Dyť jsem Vás za Starky vyklepnul v pátém kole, tak až se to naučíte tak přijdu )))))). Ne, dělám si srandu, já teď nemám moc času, takže proto ani nereaguju na články o srazech.
  • upraveno 21. dubna 2011
    Pokud nevadí, že jsem ještě žádnou AGOT hru nehrál (jinak samo že jiné deskovky a CCG / LCG ano), tak sem se drze zapsal na toho 30. =).
    Jasný že neva, začíná to vypadat, že nás bude opravdu hodně. Super!
    30 bych snad byl schopen dorazit.... Vzal bych i Battles of Westeros
    Jo, s BoW počítám, už se snad nabízel i někdo jiný, ale super, aspoň to bude pojistěné a přibude vysvětlovač :-) Uvidíme v příštím týdnu kolik nás bude, možná to vydá na dvě deskovky - Aqwarty má i nějaký to „rozšíření“ pro 4 hráče.
    Za Aqwartyho (snad mi to dovoli a mozna to jeste ani nevi )) ) a za me rikam, ze na sraz dorazit nemuzeme, protoze mame celovikendove hrani DnD.

Doufam, ze si na to Michale nezapomnel,ze si tady dohadujes jina randicka ))
    A mně to bylo divný, páč už mi něco takovýho řikal Aqwarty a Andre na minulém hraní. Btw, to teda zíram kolik z vás hraje DnD...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.