Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!
Deset let poté, co se Sithové pomstili se znovu probudila Síla a vzhledem k tomu, že tu máme spoustu fanoušků slavné vesmírné série, rozhodl jsem se založit nový topic, pro ty, kdo už novou epizodu viděli. Nemusím snad zdůrazňovat (opakování matka moudrosti), že tady budou i spoilery z posledního dílu!!!!
Je potvrzeno obsazení Benicia del Tora (držitel Oscara za roli v Traffica: Nadvláda Gangů a sběratel v Marvel Universu) v zatím nespecifikované, ale pravděpodobně záporácké roli :D. Osmičku bude režírovat Rian Johnson režisér filmu Looper.
Tak, co jak se Vám nová epizoda líbila a co očekáváte od nových dílů?
Je potvrzeno obsazení Benicia del Tora (držitel Oscara za roli v Traffica: Nadvláda Gangů a sběratel v Marvel Universu) v zatím nespecifikované, ale pravděpodobně záporácké roli :D. Osmičku bude režírovat Rian Johnson režisér filmu Looper.
Tak, co jak se Vám nová epizoda líbila a co očekáváte od nových dílů?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Vidíš další možnost, jak by mohli tvůrci vykrást šestku =D
A stále si stojím za tím, že je dost omezené nazývat tento film odpadem jen proto, že se ti nelíbil, zvlášť když to jde srovnat s pitomostmi typu I. a II. epizoda.
https://screenrant.com/solo-star-wars-story-reviews-mark-hamill/
Ještě dost hrozí že to bude nuda :D
1.) Rey bude mít novou zbraň
2.) Adam Driver bude super (jestli je pravda, že herci potřebují pár filmů, aby se s rolí sžili, tak tuplem)
3.) Ve filmu bude Abramsova oblíbená vizuální proprieta - "flares" :D
Každopádně to krásně pohladilo mou zlem zvrásněnou duši :D
Chris je jeden mých oblíbených recenzentů na YT a v naprosté většině se s ním názorově shodnu (hlavně je stejně jako já opravdový filmový nadšenec a zároveň není extremista). No, zdá se, že Solo je přesně to, co jsem předpokládala, že bude. Zábavná, vizuálně krásná jízda, na kterou ale fakt nemusíte chodit, pokud... byste chtěli vidět Hana Sola. A film neochotný jakkoliv riskovat. Jsem si jistá, že tenhle film se dočká vřelejšího přijetí než Epizoda VIII (nebo Epizoda VII, protože ani na tu se část lidí v době premiéry nedívala přes růžové brýle), ale já si nejspíš fakt počkám na DVD. Bohužel můžu s docela velkou jistotou říct, že uvažované sólovky Kenobiho a Landa a bůhví koho ještě by byly lautr to samé.
/povzdech Tak snad jedna z plánovaných trilogii nebude mít půlky pevně stažené u sebe.
BACHA SOLOSPOILER
Fakt bych spíš ocenil třeba nějaký politický thriller z období po pádu republiky s minimem Jediů a větším množstvím emzáků, než v Rogue one. A úplně nejvíc by bylo cool něco s Black Sun, ať už by se drželi legends, či nikoliv.
Právě proto je taky zbytečné se neustále zabývat vedlejšími postavami. Hana lze pochopit, ale příběh Luka, Leii, Obiho je vyprávěn primárně skrze ságu a jiné filmy by byly narušující. třebaže mne láká myšlenka nějaké trilogie po Návratu Jediho se Sebastianem Stanem v roli Luka, Hanem (kterého už mají) a nějakou šťabajznou v roli Leii. Mohlo by to být zajímavější, než VII a VIII
rrisna Sola stal pašerák a tak dále... Jsou to zbytečné výplně, které neposouvají děj ani známé postavy. Jen ukazují, že u Disneyho nemají odvahu na tvorbu vlastního materiálu, přesto, že všechno, co se netýká hlavních dvou trilogií, skončilo v koši, aby měli maximální prostor pro kreativitu.Něco takového, nebo to už je moc? :D Written by: kathleen kennedy Force is a Shemale
Pokud chtějí zrecyklovat nějakou postavu, tak tu mají Yodu, se kterým si mohou dělat úplně co chtějí a jít i pár set let do minulosti, naopak ukázat politikaření, senát, Sithy nahradit padlými Jedii apod...
Verze pro netrpělivé diváky. Fall of the Jedi je dějově nenabušenější a nejlepší SW film! :D Ale abych byla spravedlivá - podobně by šla sestřihat i původní trilogie, s vysvětlujícími titulky. A už teď si dovolím říct, že sequelová trilogie eventuálně taky půjde sestříhat na krátko.