Hodnocení 16. kola fan povídek - Ice & Fire
Hodnocení 16. kola fan povídek - Ice & Fire
Autor vítězné povídky 16. kola získá knihu Bouře mečů, kterou věnovalo nakladatelství ARGO. Hodnocení bude probíhat do 31. ledna 2018. Můžete rozdat maximálně 20 bodů (samozřejmě je možno dát i méně). Jednotlivým povídkám lze udělit nejvíce 5 bodů. Pokud … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
dvatři dny (sláva 31.,na jehož existenci jsem zapomněla), tož bych to měla stíhat.Jinak za sebe hlásím, že jsem odhlasovala, a děkuji za prodloužení termínu odeslání bodů. Tentokrát to bylo docela těžké, ale všem autorům moc děkuji za to, že šli s kůží na trh a zpříjemnili mi večery.
Navíc tedy já osobně nejsem zastáncem toho, že by se lidem mělo něco strkat až pod nos a pořád za ně myslet. Jestli něco chcete, tak tomu koukejte věnovat pozornost.
Chtěl bych ještě poděkovat @Nevada za prodloužení termínu.
Ale hlavně bych chtěl poděkovat všem autorům za krásné čtení, jelikož příběhy tohoto kola se mi moc líbily.
Pro jistotu ještě upozorňuji, že pokud by ještě někdo hodlal hodnotit a nestíhal (v krátké době), tak ať se rovnou zavčas ozve. Tady někdo pojedl vtipnou kaši :)
Zkusím přednést návrh. Uvidíme, co na to lord velitel.
Vtipnou kaši já rád :-)
http://www.icefire.cz/komunita/povidky/16-kolo/vyhlaseni-vysledku-16-kola-if-fan-povidek/