obrázky, odkazy [seriál]
Vlákno pro sdílení obrázků a fotek inspirovaných seriálem, zobrazujících scény ze seriálu apod. Buďte ohleduplní k ostatním a nesdílejte takové odkazy v knižním vlákně . Díky.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
To jsou snad všechny...
Jozef II ľavičiar, František I Rakúsky dva roky po ňom silne vpravo, ikeď to už sa feudalizmu zatĺkali klince do rakvy. Dál do minulosti.
Feudalizmus je z povahy pravicový. Ale třeba Vlad III by na ľavičiara (s vysokým skóre v autoritárstve) napasovať išiel, pretože pôvodnej šľachte dobreže nevyhlásil vojnu a miesto toho sa opieral o poddaných, hen dal výnimku z dane, tu ponúkol zamestnanie ako spôsob prilepšiť si a odčiniť priestupky, zlatá čaša pri verejnej studni a žiadna šanca podplácaním uniknúť trestu (zrovnoprávnenie). Na druhou stranu nacionalista od hlavy po päty a favorizovanie cirkvi, ikeď zase otvorenosť voči spolupráci s katolíkmi...
Takhle, jestli je na Slovensku možná levice jako spojenec pobožných a s křesťanským kandidátem, tak se dá okecat i tohle.
Jak by se okecal Varys anarchista to bych chtěla vidět. To už skôr Baelish, nie?
(Jinak ta hláška je z Černých baronů, to jen pro jistotu :) )
Ano tohle video zestárlo velice výborně, aneb jak všichni reagovali na 8. řadu :twisted:
https://www.reddit.com/r/gameofthrones/comments/btp8s4/no_spoilers_drogon_and_the_red_keep_made_in/
https://imgur.com/gallery/11bIw
Mě dostal Bleší zadek a King of the guys, protože jsem si kdysi při útržkovitém sledování v TV myslela víceméně to samý.
Já bych tam měla Incestovou královnu a Incestového prince Krasoně. Jorah sice bývá pro české a německé občasné sledovatele Old Shatterhand, pro mě to byl ''Bratranec dračí holky''(myslela jsem, že jsou příbuzní, asi kvůli tomu ''blood of my blood'')
Hezké jména, obzvláště Olda S. a Krasoň. A dobrý nápad. Teď bychom si mohli uspořádat vlastní jmenovačku.
Uhlíkové oči, Divoká Zrzka, Vejcová hlava, Invalida, Blonďatej Stark, Ten co furt umře, Hajzlík s kuší, Kamennej ksicht, Sasanka, Ten co mu chybí prsty, Hezkej Baratheon, Mrcha s korunou, Oči od sebe, Holka se vzteklinou, Trapnej drak, Rozcuchaná Divoká, Připálenej,
Hodina čítania.
Zlaté ruže v zelených plameňoch.
Králi,ktorí padli ako muchy.
-Ještě Nekrvácela (ani nevím jestli jsem tehdy zjistila jak se jmenuje dřív, než tohle přestalo platit..)
-''Ten Vetinari, kterej mi do té role nesedl'' (asi sem jedna ze dvou fandů zeměplochy, kteří si to myslí)
-Nečte-se-to-Chaime
-Lord Zlatá helma
-Brunhilda (Brienne)
-Chlápek ''Zima-se-blíží''