Vyhlášení výsledků 17. kola I&F fan povídek - Ice & Fire
Vyhlášení výsledků 17. kola I&F fan povídek - Ice & Fire
Tentokrát byl vítěz celkem jednoznačný a zaslouženě tak získal knižní odměnu. Respektive vítězka a získala ???? 1. místo: čejka – povídka č. 5 s celkovým počtem 22 bodů, 2. místo: Svity – povídka č. 3 s počtem 19 bodů, 3. … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Je slušností a místním dobrým zvykem, že autoři své vlastní povídky nehodnotí, nebo jim udělí jen symbolický bod. Zakázáno plné hodnocení samozřejmě není, ale zkuste se nad výše zmíněným do budoucna zamyslet ;)
Z toho, že vyhrála právě tahle povídka, je vidět, že víc lidí prostě nemohlo skousnout uspěchaný konec seriálu, kterého se tvůrci už evidentně chtěli zbavit, když originál je bohužel stále v nedohlednu. Když si pak nakonec zkusíte dát sám na papír to, oč HBO nestála, vypadá to možná i ke čtení a díky soutěži je možnost ukázat text i někomu jinému... Pak jsem přidala na poslední chvíli ještě dvanáctku, opravdu jenom tak pro radost, dějově přece nikoho překvapit nemohla.
Že se nakonec našli lidé ochotní si povídky nejenom přečíst, ale že se jim také něco z toho líbilo a napsali i neuvěřitelně krásné komentáře, to je víc, než jsem čekala. Tajně jsem doufala případně v čestné třetí místo, rozhodně až za rytířskou básní a skvělými lesními novinami. Vždyť ta báseň je snad už i mimo parametry amatérské soutěže. Celá tahle soutěž mi tedy dala úžasný pocit už vaším hodnocením, děkuji opravdu všem. Můžu to čestně uzavřít uzavřít jenom jedním způsobem - ceny se vzdávám, buď ve prospěch druhého místa nebo Katrin, to už si prosím dohodněte mezi sebou. Děkuji moc
A když už teď znám autory, mám zásadní dotaz: Kdy bude další číslo Turnajových listů a můžu si ho předplatit?? :-)
Dobrou noc všem, kdo ještě nespí
Ne že bych nevěděla, co s cenou (ten dárek, co mám slíbený, můžu samozřejmě odvolat), jenom mi ale hlavně přišlo hrozně zvláštní dostat se tak daleko s vlastně první povídkou, za kterou už jsme od vás všech dostala mnohem víc, než jsem čekala. Proto bych knížku ráda dala někomu, kdo byl opravdu výborný - jenom jsem nemyslela, že to bude tak složité.
Takže pěkně prosím Michelle? Jinak si tu knížku budu muset vážně nechat, ale právě Michelle jsem dala stejně bodů jako Katrině, protože si je zasloužila za skvělý výkon taky. Co říkáš, Michelle?
Jinak nevím, jaké motivy vedou autory k psaní, jestli jen silné puzení a nutkání něco do příběhu doplnit, předložit vlastní verzi, žít chvíli život postav, a nebo touha vyhrát cenu za první místo, ale když se někdo soutěže účastní, měl by s výhrou minimálně v teoretické rovině počítat ;-).
Jestli to něčemu pomůže, tak místo Ohně a krve můžu domluvit zaslání některého z dílů Písně ledu a ohně nebo Rytíře Sedmi království.
A je to výhra bezesporu zasloužená.
(Jako by nestačily ofrky a průtahy při uzávěrce a pak při hlasování. Ještě budeme dělat drahoty u výhry, to tak... Já si to domlouvání knižních odměn pro příště koneckonců můžu odpustit a bude vyřešeno :twisted: )
Ne, rušení knižních odměn prosím ne...
vyberunařídím sama. Zas tolik volného času a nervů nemám :DTakže se radši dál snažte :-P
Kdy budou zveřejněna témata pro další kolo? :-)