Povídka č. 1 (18. kolo) - Ice & Fire
![image](http://www.icefire.cz/wp-content/uploads/2012/10/icefire.png)
Veď skrotiť znamená… Náročnosť vedenia vojny strhala všetko zdráhanie. Musel používať každý prostriedok, každý trik, každú výhodu. Znamenali rozdiel medzi prehrou a víťazstvom, medzi životom a smrťou. Kupovali mu ďalšie ráno, ďalšiu hodinu, ďalší nádych. Keby šlo len oňho… Ale išlo o tisícky … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
P.S.: Za mne by klidně povídka mohla být ještě víc rozvedená, ještě víc rozpracovaná nejen co do Robbova měničství, ale i co do rostoucího citu k nevhodné nevěstě. Neboť ač Stark po otci, po matce Tully a rodová jména Tullyů ho v jeho situaci postavila do solidního konfliktu. Bude pokračování? ;-)
Vzťah Starkov k vlkom bol využitý k očierňovaniu a ako zdroj problémov fakt s gustom a na Nymerii s jej svorkou vidíme, že zlovlci majú monštrózny potenciál. Ožehavé téma. A to, že Robba nemá kto usmerniť, je materiál, ktorý sa týmto dá umocniť. Na tajomné meničstvo je úplne sám a musí zostať sám. Až kým nestretne toto dievča. Táto problematika tak mohla pridať ďalší dôvod k tomu, aby sa na seba naviazali. Zlatá žila skrátka.
Mmm... Možná začnu takhle písničky hledat častěji.
Jo, proto těžko mluvit o happy endu. Na konci je čeká tragédie. A navíc i tady se svázali za žalostných okolností - list o zradě, pádu Zimohradu a úmrtí jeho sourozencu.
Nad pokračováním jsem nepřemýšlela, ale proč ne, možná s něčím časem přijdu. Ten konflikt by mohl být opravdu hodně zajímavý.
Ďakujem za nádherný komentár a všetky tie palce.
Jsem otevřená drsnobolavosti z tvého pera (obzvláště proto, jak dobře ti to jde) a snad se mi povede přijít i s vlastním pokráčkem.
Při čtení jsem si vzpomněla na heavy_heada, který uměl psát podobně. Tahle povídka by se mu určitě líbila.