Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
1109110112114115121

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Zemřel Ennio Morricone :(

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter

upraveno 6. září 2020
    Venku je nové album od The Score

a taky od PVRIS
    Dead Weight, Hallucinations

Neoni - holky co dělají hodně takovou trailerovou hudbu, ale je to celkem fajn i jen tak
    Never Say Die, Fallout, Giants
  • Pekné, nabité energiou, Carry on je taká nerozhodené a v Use me je čosi ako opojnosť.
    Od Neoni spolu s Fjorou sa mi celkom páči Soldiers.

Dámy a pánové Západozemí,
    dovolte abych vám představil nový hudební žánr roku 2020 – Bardcore

Recept je prostý. Vezmete nějakou vypalovačku co se v moderním věku houpala na rádiových vlnách už příliš dlouho, a tu následně přenesete v čase někam do doby mezi bitvou u Hastingsu a pádem Jagellonců. Místní bardy požádáte aby tenhle hit vyladili tak, aby lahodil uším tamní smetánky a následně se s tímto hitem vrátíte zpět do doby internetové.

Tenhle nápad už tu sice byl o pár let dříve, ale až letos na jaře se to chytlo. Odstartoval to Cornelius Link, když takto předělal hudbu z coffin dance. A hned potom se vyrojila spousta dalších umělců, snažících se o totéž. Nejlepším z nich je aktuálně Hildegard von Blingin a tyhle dvě předělávky jsou naprosto skvělý.

• Júúú... To je dobrý objav.
    Ten nový London Grammar je mňam
  • @Aviv Uau. Díky za připomenutí songu, na jehož existenci jsem dokázala zapomenout, přestože jsem ho cca před rokem točila dennodenně.
  • Stane se. :D
  • AvivAviv
    upraveno 15. listopadu 2020
    Už sme tu nejakú dobu nemali "čulibrky", takže...

Jedno minimalistickejšie v duchu staršej tvorby, zhudobnená radosť zo života

A jedno epickejšie s divožienkami a mágiou

joo, Til the Light mám rád. Z těch lepších v albu Atremis už nemá klip jen Darkside. Tak snad se brzo dočkáme čulibrků i tady. :-D
    upraveno 17. listopadu 2020
    Já zase přitáhnu něco z K-popu, protože se po dvou letech vrátilo K/DA a vytasilo se rovnou s pěti novými songy. Nejvýraznější z nich je asi MORE. Což je původní čtveřice (Soyeon, Miyeon, Madison Beer, Jaira Burns) obohacená o pátou členku v podání Číňanky Lexie Liu. Výsledkem je zajímavý čínsko-korejsko-anglický šleh.

Z těch pěti kusů bych ještě vypíchnul DRUM GO DUM, na němž je zajímavé, že je to ryzí K-pop pod kterým jsou však podepsána jen západní jména (Bekuh Boom, Wolftyla, Aluna).

A na závěr ještě nový Against The Current
    upraveno 14. prosince 2020
  • upraveno 14. prosince 2020

• Ano, teď mám i já chuť vyběhnout a s vlky pádit po lese.

Toto bylo priam terapeutické na počúvanie. Petrin hlas je tak trocha zvukový balzam a obsah taky.
    upraveno 21. prosince 2020
    New level of čulibrky 8-O :-o :applause:

• Klobúk dolu. Pred ňou aj pred technickou podporou, čo umožnila účes, za ktorý sa dá zavesiť a tancovať vo vzduchu.
    Damn... Momsen tu má výborný hlas. Šepotavá vzdušnosť aj takmer vrčiaci štrk.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Když tu lidi koukají na Mandaloriana...

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.