Co jiného číst?
Mých posledních snad 20 knih bylo všechno možné (Martinovy povíky, Irving, G.G.Marquéz, Vonnegut Jr.) jen ne kniha z fantasy ságy. Chápu, že nic tak dobrého jako icefire na trhu není, ale něco co by stálo alespoň za přečtení. Doporučte něco
PS: Nepište Feista ani Sapkowskiho. Něco nového (rok vydání 2006,07), co třeba zatím nevyšlo celé, ale autor to již ukončil.
PS: Nepište Feista ani Sapkowskiho. Něco nového (rok vydání 2006,07), co třeba zatím nevyšlo celé, ale autor to již ukončil.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Bohatýra jsem nedočetla, skončila jsem zhruba uprostřed Bílé věže. Tak uvidíme, zda se dovtípím.
Jo, v tomhle bodu ukončení bys mohla dobře poznat, o čem je řeč.
Jak jsi psala o Písni, moc bych chtěla věřit, že na konci té knihy
ale to asi nepřijde, že? :-D
Chceš indici?
Ve kterém bodě si to vlastně odložila?
Jestli chceš, klidně mi napiš do SZ, čemu se v knize vyhnout. Anebo, pokud je tam toho opravdu moc, klidně si to nechám převyprávět v cenzurované podobě ;-).
Rozhodně ale nedoporučuji flankerovi, i přestože se hlavní hrdinka jmenuje Alina a její kamarádka Žeňa. Není to nic pro staré, zapšklé lidi, co nemají rádi Hermionu :P
Četba spíš pro holky to je, což mi ale taky nevadí :P
O seriálu vím, chystám se na něj, až dočtu i vrány, abych si něco neprozradila. S kamarádkou jsme se shodly, že Ben Barnes jako černokněžník není až tak marná představa :-P
Sama jsem dnes dočetla Paní půlnoci od Cassandry Clare, je to další série ze světa lovců stínů (nefilim), a jak mě Nástroje smrti moc netankovaly (na rozdíl od Pekelných strojů), tak tohle se mi líbilo.
Těším se na další dvě knihy od autorky. Akorát jsem udělala brutální chybu a nabídla je jako dárek k Vánocům pro mě. Že jsem nedržela zobák, mohla jsem je číst hned :D
@Baron Na Bena Aaronovitche jsem dostala doporučení, že je to dost dobré. Chystám se na to v nejbližší době, takže jsem celkem zvědavá.
Je tohle komiksové zpracování hobita pěkné? Vhodné pro 9 letou holku která je trochu napřed a která si-myslím-že-bude-mít-hobita-ráda?
Nikolaj mě bavil už v Griše a jestli je to kvalitou na úrovni Šesti vran, tak začínám trochu slintat. Otevřené konce sice nesnáším, ale snad si autorka švihne a dopíše další knihy :).
https://nerdfix.cz/clanek/patrick-rothfuss-se-vyjadril-ke-ctvrtemu-dilu-fantasy-serie-pj0i3f