Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Tady na dědině v horách vrtulníky u papírny ? :-o :-)) A nebo víš víc než já :-D
Chudák Sapkowski mohl mít zrovna špatný den (cestování člověku nedodá nálady) a blbý tón ho odrovnal u důležitých fanoušků. :-)
Jarla: Na Nightwich máme úplně stejný názor. :-) Tarja vypadá na primadonu. Nebudu tvrdit, že být slavná, tak mě to vůbec nepoznamená. :-)
Dívala jsem se na ten stream s GRRM v televizi a překvapilo mne, jaký je to příjemný a sympatický společník. Podle toho plnovousu bych ho tipovala na podivína (eufemisticky řečeno). :-)))
Měli jsme takového docenta a té ostudy, co všude natropil. Největší bomba bylo, jak na služební cestě v Německu sbíral odhozené lístky MHD, aby je vykázal na účtárně. Jeho kolega, který tam byl s ním, když přišel na pokladnu, byl otázán, proč tak málo jezdil, když pan docent XY projezdil tolik lístků. "Ten? Vždyť všude chodil pěšky." :-)))
Táta patří mezi ty lepší zvukaře v ČR takže měl už spoustu možností potkat se s našima celebritama. Prej Gott na to jaká je to tu hvězda se tak vůbec nechová. Prej úplně obyčejnej a příjemnej chlápek.
Zato třeba Krajčo se chová jak nějaká Holywoodská star. To samí prej Donutil. Namyšlenej a protivnej člověk. O Romanu Zkamene se radši ani netřeba zmiňovat, největší ubožák jakýho kdy zažil.
Nebo třeba kolega z práce má známího kterej pracuje v reklamní firmě Hooch která se stará o každý mistrovství světa v hokeji. Takže každej rok se setkává s tima největšíma hokejovýma hvězdama a říká, že snad čím větší hvězda tím je ten člověk v pohodě. Třeba minulej rok v Německu Messier a Jágr zdravili když okolo nich procházel i jen obyčejnej dělník a za to třeba Gulaš (HC Mountfield) kterej tam byl jen na začátek jako náhradník si hrál na velkou hvězdu.
no a druhý kámoš zase dělá profesionálně do knih ve velkém a zná se s vydavateli a nakladateli a třeba o Talašovi říká - když je třeba něco udělat, tak se na to Talaš vysere, ale jinak pohoda :-))
Ale ano - účetnictví bylo takové...hm...přesně to, co si myslíte a ještě víc :-)
Olorin - nejsem ani jedno ani druhé :-p