Nejlepší kamarádka....aneb holka co vás podrží...
Protože jsme více méně maskulinní fórum a rádi se bavíme o ženách (byť imaginárních). Napadlo mě, co si vytvořit anketu, která by ukazovala jaké ženy v různých pozicích preferujeme? Hodně lidí tu má rádo (a to je slabé slovo :) ) Sansu, jiní zase obdivují Daenerys. Ale chtěli by jste je za kamarádku, milenku nebo manželku? Někdo by se rád svěřoval Sanse, ale pomiloval by se radši s Cersei (naopak asi těžko:-). Začal bych asi nejlepším kamarádkou, i když to neznamená, že to je nejméně významný vztah, neboť jak zpívá jeden náš mírně vyčpělý zpěvák "Přátelství je někdy víc než láska.." :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
občas používám nějaká slova čistě proto, že mě baví, jak to lidi vytáčí
třeba opátko pro mládě opice, pokud je to samička tak opinka :-))) člověk by nevěřil, co to s lidmi dělá
Hmmm, ale ta debata mě motivuje zas něco v kuchyni zkusit.
Takže to bude na delší dobu můj poslední příspěvek na toto téma...
A jak Tyna spravne poznamenala, kdyz clovek nekdy umyslne pouzije nejake "zvlastni" slovo, tak se pak bavi reakcemi ostatnich.... obcas neco placnu jen tak nebo poznamenam neco sarkastickeho a jeden by nerekl, kolik lidi to vezme vazne.
Včera tahle scéna nastala po "tys neseřízla špičku korpusu, aby to bylo rovnoměrně?" "TAK SI VAR SÁM, KEĎ SA TI NEPÁČI!!!" jenom tam nebylo to minutové ticho, já jsem rovnou hodila ovoce do náplně, až ohodilo zeď...
LEBOOOOO!!!!!!
Za nějaký čas jsou na návštěvě u jejích rodičů a manžel si všimne, že tchyně u štrůdlu taky odřízne oba konce. "Maminko, pročpak řežete ty konce?" ptá se.
Tchyně odpoví: "protože mám malej pekáč."
)))
nicméně i takový kuchyňský analfabet jako já ví, že štrůdl s uříznutými konci se péct nedá, páč by vytekl.
Ale vem si, že bys měl dítě, které se snaží kreslit. A ty si mu stoupneš za záda a začneš "neber si tak křiklavou červenou", "tu tužku by sis měl ořezat", lidi nemají takhle velkou hlavu v porovnání s tělem, nezaplácávej si ten horizont, soustřeď se na to co máš vepředu... Čeho dosáhneš? Že dítě namaluje hezčí obrázek, nebo že se mu kreslení znechutí na dlouhou dobu?
U vaření jenom obdivně kouká, protože si myslí, že by to nezvládl (což je blbost, jenom nemá praxi).
A když chci, tak o něm nevím, protože je naprosto samostatný. Zlatá tchýně, chválím ji, kudy chodím. :-)
Ináč mne by nevadilo, keby mi občas (!) k tomu niečo povedal otvorene, lebo som si vedomá, že s tým má viac skúseností, ale strašne neznášam ten taký plíživý nenápadný spôsob typu "aha, tak ty to solíš teraz, hmmm..." (a ticho). Keby rovno povedal "bože, však tú šošovicu nesoľ, strukoviny sa solia až neskôr, ináč nezmäknú", tak sa nerozžhavým do biela :))
A uklízíme taky spolu, protože samotnému se mu nechce (a mně už vůbec ne).
Ináč čo sa upratovania týka, u nás upratuje hlavne on, ja som bordelárka, čož ho síce priamo neteší, ale keďže je gentleman, tak mi to zatiaľ príliš nevyčíta :D
Ne vážně, znám dva, vlastně tři, vztahy s poměrně větším věkovým rozdílem, které fungují velmi dobře. Pochopitelně, že ti lidé se našli, zamilovali a dohodli o společném životu, nikdo nestrčil mladou nevěstu dědulovi do postele poté, co jí přinutil potratit dítě někoho, koho milovala...