AGOT hraní v Praze
Máte chuť a čas zahrát si deskovku AGOT v Praze? Dejte vědět, momentálně jsou ve hře zítřek či pozítří.
Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.
CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.
KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.
Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.
KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.
!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.
CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.
KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.
Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.
KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.
!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
O víkendu nemůžu zas já :(
Který všední den je pro vás obecně nejpříhodnější, je-li vůbec nějaký takový?
A nemám obecně den, který by pro mě by dobrý nebo špatný, záleží jak to vyjde.
Ale tú stredu by som teda mohol dôjsť, ale potrebujem robiť veci do školy, takže by som musel na tom zabrať niekedy dopoludnia. Navyše neviem, či nebudeme maľovať.
Aqwarty: co ty a liché středy?
středa 28. 9 budiž oficiálně zrušena ;) Tedy pokud mi Luboš nechce dát soukromě pár lekcí z diplomacie a taktiky, abych se ve hře zlepšila :) Samořejmě, pokud mi takové lekce chce dát kodokoliv jiný v jiném čase budu velmi ráda :)
Co víkend 8.-9. 10 ? Kdo vypadne z kola tentokrát?
Víkend 8.-9. bych mohl v sobotu, tak řekněme od 15:00 nejdřív.