12 dôvodov prečo bojkotovať GoT

upraveno 13. ledna 2012 v Seriál Hra o trůny
12 dôvodov prečo by sme mali bojkotovať GoT od Stephensona Billingse

Mágia, sex a socializmus tvoria strašnú trojicu. A napriek tomu jeden televízny program nemá problém propagovať tínedžerom práve tieto myšlienky. Hra o tróny (Game of Thrones), najnovší hit na stanici HBO, skutočne prekročil všetky hranice slušnosti s týmto pohoršujúcim sci-fi seriálom a už je na čase, aby...

Číst celý článek zde
«13456713

Komentáře

• upraveno 8. ledna 2012
    Proč jste tam nenechali všechny původní fotky? Myslíte, že by to tu zavřeli? :-)
  • upraveno 8. ledna 2012
    Spíš lenost :-) Taky to nechci vykrádat úplně celý, nějaká prudérnost v tom opravdu neni, to mě ani nenapadlo.
  • upraveno 8. ledna 2012
    A ted' ty důvody, proč seriál bojkovat!
  • upraveno 8. ledna 2012
    Johnny Depp: Protože postupně zničí vaší duši ;)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 8. ledna 2012
    Já bych všechny ty Game of Thrones zakázala, každého jenom otravují!
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 8. ledna 2012
    Protože postupně zničí vaší duši ;)
    GOT nebo Johnny Depp?
  • upraveno 8. ledna 2012
    bod dva je výbornej!
  • upraveno 8. ledna 2012
    Emilia Clarke does what she does best.
    Ležím pod stolem. :D
  • upraveno 8. ledna 2012
    no mňa najviac dostal bod číslo 5...komunisti sú späť!!! :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 8. ledna 2012
    Rudí... Takže Lannisteři by byli komunisti největší. A co potom Starkové jako bílí? Carští bělogvardějci? :o))
  • upraveno 8. ledna 2012
    to by sedelo, veď vieme ako dopadli a Starkovia idú podobným smerom :)
  • upraveno 8. ledna 2012
    Odkaz v 7 je povinný pro všechny Sněhovy fanynky :-)

Ale mě nejvíc pobavil odkaz u 10.
  • upraveno 8. ledna 2012
    Odkaz u 7 mě rozdrtil. Tohle by chtěly v seriálu vidět všechny fanynky Jona Sněha :D

Everett: Martin, drtič snů a iluzí.
  • upraveno 8. ledna 2012
    co ma tohle za smysl?
  • upraveno 8. ledna 2012
    Tom napsal(a):

co ma tohle za smysl?

žeby zasmiať sa? :)
  • upraveno 8. ledna 2012
    Musí mít nadsázka smysl?
  • upraveno 8. ledna 2012
    Něktéří by však mohli prohlásit že to je přesně 12 důvodů proč se na ten seriál dívat.
    upraveno 8. ledna 2012
    svoa00: Odkaz u 7 mě rozdrtil. Tohle by chtěly v seriálu vidět všechny fanynky Jona Sněha :D
    TOHLE (to nejde napsat jinak než velkým písmem) bych snad ani vidět nechtěla, nikde a nikdy :)))))))
    upraveno 8. ledna 2012
    válim se tu smíchy pod stolem :)
  • upraveno 8. ledna 2012
    Krisa: věděl jsem, že ty to oceníš. Je mi jasný, že od této chvíle už Jona uvidíš provždy v trochu jiném světle. Sorry :-D
    upraveno 8. ledna 2012
    jeden z komentářů u originálu:

So when will we burn all the books, Mein Fürer?
    upraveno 8. ledna 2012
    Alek: Od teď se pokaždé budu červenat :). Ale musím říci, že Kit Harington dopadl ještě dobře - na té stránce jsou daleko lepší fotomontáže (teda u některých si nejsem jistá, zda to jsou fotomontáže:))))) )
  • upraveno 8. ledna 2012
    já teda nějak neměl odvahu to procházet a hned jsem z té stránky odkráčel :-)
    upraveno 8. ledna 2012
    Já se podívala na homepage, páč jsem chtěla zjistit "co to jako je?" A stačilo mi to, právě jsem přišla o veškeré iluze :)
  • upraveno 8. ledna 2012
    ále, to už neokecáš. Všem je jasný, že už máš stránku v záložkách ;-)
    upraveno 8. ledna 2012
    Kurňa, to mě nenapadlo - hned si ji ukládám do záložek! A něco si stáhnu jako tapetu plochy a spořič, taky si nová tapeta do telefonu by se mi hodila a mám ještě místo na zdi, kam by se hodil nějaký plakátek...
    upraveno 8. ledna 2012
    no jo teď jsi se prozradila. ale někdo jste tam měli dát ceduli !!!NEOTEVÍREJTE TUTO STRÁNKU!!!
  • upraveno 8. ledna 2012
    A ted po pravdě, je to myšleno jako fór, nebo se nějakej křesťan zbláznil? Jinak mě článek pobavil...
  • upraveno 9. ledna 2012
    11. Nie sú tu žiadne pozitívne vzory pre naše deti.
    Co Eddard Stark? Sansa? (trochu ke druhé sérii:) Davos? A Mellisandra je přece vzorem dobré křesťanky: Upaluje hříšníky, uznává jen pravdu jediného boha a bojuje proti Satanovi a malým bůžkům ze Západozemí! A jsem si naprosto jistý, že v případě jejího stínu šlo o neposkvrněné početí.
  • upraveno 9. ledna 2012
    Super článek, tak jsem se už dlouho nepobavil, takové blbiny může vymyslet snad jen opravdový pámbíčkář. Myslím, že se na celý seriál podívám počtvrté abych si ověřil jestli to co říká přece jen náhodou není pravda a nejsem posedlý ďáblem jako vy všichni co se na to díváte chlípným okem. :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.