12 dôvodov prečo bojkotovať GoT
12 dôvodov prečo by sme mali bojkotovať GoT od Stephensona Billingse
Mágia, sex a socializmus tvoria strašnú trojicu. A napriek tomu jeden televízny program nemá problém propagovať tínedžerom práve tieto myšlienky. Hra o tróny (Game of Thrones), najnovší hit na stanici HBO, skutočne prekročil všetky hranice slušnosti s týmto pohoršujúcim sci-fi seriálom a už je na čase, aby...
Číst celý článek zde
Mágia, sex a socializmus tvoria strašnú trojicu. A napriek tomu jeden televízny program nemá problém propagovať tínedžerom práve tieto myšlienky. Hra o tróny (Game of Thrones), najnovší hit na stanici HBO, skutočne prekročil všetky hranice slušnosti s týmto pohoršujúcim sci-fi seriálom a už je na čase, aby...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Nejsem puritan jen myslim ze sexu je dnes tolik a dobreho fantasy tak malo, ze bych tam snizil prostor sexu na ukor ostatniho deje.
PS: Knihy jsem zatim necetl.
Oblíbené je poslední dobou i znásilňování.
Nedivím se, že v současné době rvou sex všude (ikdyž je ho na mne někdo opravdu až moc, ale to tvůrce nezajímá), všechno tady už v podstatě bylo, tak umění (filmy, obrazy, básně atd.) musí něčím "šokovat", aby přitáhlo diváky.
Já jen, že člověk by neměl zatracovat věci, které mu přijdou jako samozřejmost ;-)