Premiéra 2. řady Hry o trůny 1. dubna 2012

upraveno 28. března 2013 v 2. řada
Tak už je původní zpráva Variety potvrzena i od HBO.

imageČíst celý článek zde
1234579

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 6. března 2012
    Co já taky mám celý večery dělat, když zrovna někde o samotě o slanosti mořské vody nemudruju a nechlastám nebo nechlastám a o slanosti mořské vody někde o samotě nemudruju, než se tu do krve hádat o Dany a tři zlaté draky děda Illyria.
  • upraveno 6. března 2012
    Takže jen flanker proti? S tím dokážu žít :-D

Ne, já souhlasím, je to důstojnější, v textu knihy mi to zní líp, ale na plakátu jsem pro údernější claim.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 6. března 2012
    Ne, já souhlasím, je to důstojnější, v textu knihy mi to zní líp, ale na plakátu jsem pro údernější claim.
    S tímto souhlasím - plakát by měl "bouchnout" do očí
    upraveno 6. března 2012
    Jo, proti všem a za spojenectví zemědělců a venkova.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 6. března 2012
    Něco proti venkovu?! ;)

Mně se v příběhu líbí víc Sever si pamatuje, ale bez toho kontextu to tak nevyzní, takže Sever nezapomíná vypadá líp.
    upraveno 6. března 2012
    To byla ve volbách v roce 90 jakási strana, jejíž předvolební spot byl o mamkince, jak krmí své robě, které nereaguje na za maminku za tatínka, ale když maminka řekne Za spojeneství zemědělců a venkova, dítě se napapá. Bylo mi 11, ale tohle si pamatuju (nebo bych měl říct, že to se nezapomíná?).
    upraveno 6. března 2012
    !!!
  • upraveno 8. března 2012
    Máme název třetí epizody a i jejího scénáristu, kterého pamatujete ze čtvrté epizody 1. série a také stojí za tvorbou bonusů na DVD. Název samozřejmě velmi odkazuje na Železné ostrovy. Už déle známý název druhé epizody zase odkazuje k Dothrakům. A odkaz první epizody je zřejmý...

201: režie Alan Taylor, 1. dubna - The North Remembers
    202: režie Alan Taylor, 8. dubna - The Night Lands
    203: režie Alik Sakharov, 15. dubna - What is Dead May Never Die (scénář Bryan Cogman)
    204: Hear me roar ...ne? :D
    What is Dead May Never Die
    Ach ta angličtina. Četla jsem "Co to znamená, že mrtví mohou nezemřít." :-)
  • upraveno 11. března 2012
    Čtvrtá epizoda se bude jmenovat Garden of Bones. K čemu to odkazuje, to fakt nevím, tipuju že k lince Dany...?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 11. března 2012
    Zrejme vtedy nájde Dany Vaes Tolorro... Ale divné, že tak neskoro.. :/
    upraveno 11. března 2012
    Prvá časť sa bude volať Sever nezapmíná? Ja som čakal skôr niečo ako Hvězda :D
    je možné, že dany sa mihne v prvom diely (asi nám na úvod pripomenú každú dejovú líniu) a potom napr. v druhom vôbec nebude a v treťom bude putovať púšťou...
    Tak jsou tu další dva názvy dílů.

205: režie David Petrarca, 29. dubna - The Ghost Of Harrenhal
    206: režie David Nutter, 6. května - The Old Gods And The New
    upraveno 11. března 2012
    The Ghost Of Harrenhal - nice. Jaqen a Arya v akci :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 11. března 2012
    Moc se těším na 2x05 i když jako Jaquena jsem si spíše představoval Marka Pellegrina Mark Pellegrino
  • upraveno 12. března 2012
    Everett: máme stejný vkus, to by byl Jaquen jak i z mé představy :)
    upraveno 12. března 2012
    Ja som si Jaquena predstavoval ako Johnyho Deepa, takého srandovného šialenca :D
    upraveno 13. března 2012
    Na spoilertv.com mají nástin obsahu prvních 5 epizod.
  • upraveno 14. března 2012
    Budu to zitra prekladat, kdo si chcete pockat :-)
    Tak musím uznat, že žádný velký překvápko, co se týče úpravy děje, se nechystá. V duo hlavních scénáristů mám ostatně velkou důvěru - Hru o trůny jsem četla víceméně souběžně s první řadou a byla jsem překvapená, jak věrná to je adaptace a že většiná změn jim schvaluju. U druhý řady to zatím vypadá podobně.
    hned na začatku vidim mormont se zahříva smíchem ve velke zime na islandu XD
    http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/zakulisi-hry-o-truny-island
    Je to přeložené na edně
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 22. března 2012
    Už jsou v éteru první recenze na 2. sérii. Samozřejmě asi jen na základě prvních několika epizod. Každopádně to vypadá dost špatně. :-( Prý to působí silně zmateně. Některé herečky jsou jaksi prkenné. Hrozně moc násilí a sex na každém rohu. Naopak draků a zlovlků je stále málo. Vizuálně je to prý o něco lepší než první série, ale celkově je to dost nuda... a jestli jste mi teď tyhle kecy sežrali i s navijákem, tak jsem čínský bůh srandy! Samozřejmě jsou recenze nadšené, plné superlativů, mexických vln a tak. :)
  • upraveno 22. března 2012
    Jsi čínský bůh srandy:-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 22. března 2012
    Tady někdo snídal vtipnou kaši :)
    Skvělé, jen ty recenze plné mexických vln se docela blbě čtou :)
    Jedna z prvních recenzí (opravdových, vážně ;-) http://www.ew.com/ew/article/0,,20470532_20580368,00.html
    Jo, jasně, je to zábavný. Recenzent ještě netuší, že to postupně přestane bejt "zábavný" a začne to bejt definitivně vražedný :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.