Nebyla jsem si jistá, jestli tam bylo "Sever si pamatuje" nebo "Sever nezapomíná", ale jinak ano - pamatuju si že jedno z toho řekl a kdy to řekl. Přesné znění jsem si dohledala :)
A za pozornost stojí, že mu to navrhoval Brynden Tully.
Teda, Arya vypadá naprosto úžasně. Varys jako by jeho oblíbený tým právě prohrál derby, Tyrion arogantně, Joffrey jako Joffrey a Daenerys tak nějak divně.
Řekla bych, že Tyrion sedí v křesle v lannisterském stanu před bitvou v první sérii. Za Daenerys se mi zdá, že sedí Drogo. Arya byla ostříhaná už v závěru první série. Joff mi taky podle oblečení připadá jako z první série. Varys nevím.
Áno, mne sa zdalo, že má špicatý koniec na vrchu, ale snažil som sa to ignorovať :D Ale máte pravdu, teraz keď sa na to pozriem naozaj za Dany stojí ktosi, čo sa podobá na Droga... A Varys bude zrejme vtedy, keď kanec zaútočil na Roberta :)
Nevím, jestli to tu zaznělo, ale Rose Leslie alias Ygritte jste si mohli užít v seriálu Panství Downtown I. řada (docela příjemný seriál) a působí opravdu moc mile a je hezká.
jj, Rose Leslie mi docvakla asi až v půlce Panství na ČT, pořád jsem si řkal, že to jméno mi něc říká :-) Jinak seriál super, moc mě baví, hlavně prof. McGonnagalová je dokonalá. A teď se těším na nástup Iana Glenna.
Komentáře
Mne sa len marí, že to padlo viackrát, či?
A za pozornost stojí, že mu to navrhoval Brynden Tully.
A tak opět za nás ubohé, jazykově nedokonalé, prosím o toleranci při diskuzích. Díky.