Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
12930323435172

Komentáře

• upraveno 13. března 2012
    koupit třeba tady :http://www.jrc.cz/hra_pc_crusader_kings_ii
    a stáhnout: hledej šmudlo, warezy se přece veřejně nepodporujou :-) ale zkus se optat na jednom fóru začínající na slovo válka
    Slimag: a ten westeros mod už na to je? Paráda...

Everett Young: Pošlu zprávičku...
    I don't think anyone on the team is going to want to be locked into a time constraint, for multiple reasons, but I can tell you about what needs to be done before an alpha release, and you can draw your own timescale.

At the moment, all lands, titles, dynasties and characters have been implemented apart from the Iron Isles (which I am working on, and plan to have finished by the end of the weekend) and The Westerlands. The wall and beyond, as well as Essos will not be included straight away so we can focus on Westeros around the time of Robert's rebellion - which will be the only available scenario.

So, I'd expect the first completed test build will be ready very soon. Whether this is deemed ready to actually be publicly released is another matter entirely though!

As Valve so quaintly put it... Soon(tm).
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 13. března 2012
    Takže na Zeď se nepodíváme? stačil by třeba i černý hrad...
    a až bude ten mod westeros hotovej dejte mi sem odkaz pls
  • upraveno 14. března 2012
    toto dosť vychválili, máte s tým niekto skúsenosť? http://hry.sme.sk/c/6290585/kingdoms-of-amalur-skvele-fantasy-dobrodruzstvo.html
    Jop, mám to akorát rozehrané. :) Bohužel jsem ještě nehrál Skyrim, abych to mohl porovnat, ale samo o sobě se mi to dost líbí. Jako hlavní klady bych uvedl akční souboje, hodně questů, zajímavý příběh a v neposledním řadě pěknou grafiku. K záporům bych uvedl na můj vkus trochu málo RPG prvků a fakt, že příběh je sice zajímavý, ale pokud nejdeš hlavní příběhovou linku vkuse za sebou, tak dost zmatený.
    Taky si to chci někdy rozehrát jako odpočinkovou záležitost...
    Já Skyrim ještě nedohrál, ale to asi ještě dlouho nedohraju :D Pořád je tam co dělat, tak je to spíše takový "vedlejšák", který nepotřebuju rychle dohrát a nebude mi vadit když bude nainstalovaný dlouho, aspon mam více času na sběr zajímavých oprav, textur, zvuků, modů atd :D

Takže jsem nainstaloval i Kingdoms of Amalur, chtěl jsem tomu dát šanci i když nemám moc rád hry s takto "pohádkově kresleným" vzhledem, ale hra je to hodně zábávná. Když je hra dobrá, a hlavně když je od začátku dělaná s tím, že bude mít takovouto stylizaci, tak je to ještě ok. Ze začátku jsem si musel chvíli zvykat na pohyb postavy a kamery, ale už je to v pohodě. O ději toho nemužu moc říct, protože i když už mám odehráno poměrně dost hodin, z hlavní linie mám zatím splněn snad jen jeden quest :D Vedlejších úkolů je dost a jsou fajn, občas se najdou i fakt dost zajímavé a originální. Soubojový systém a systém schopností a vlastností je super, nabízí hodně velké množství možností jakým směrem postavu orientovat. Crafting, alchymie a další podobné věci jsou taky celkem povedené.
    Vadí mi ale zpracování menu a inventáře, to je podle mě hodně krkolomné.
    Určitě ale doporučuju.
  • upraveno 15. března 2012
    http://www.baldursgate.com/

Co myslíte že to bude? Jen nějaká pitomina na mobilní platformy? Plnohodnotné pokračování? Remake? Nic z toho? Zbývají už jen dvě hodiny na tom odpočtu!
  • upraveno 15. března 2012
    Pro fandy DnD počítačových her povinnost: kolekce Baldur's Gate I+II, Icewind Dale I+II, Planescape Torment a bonus Temple of Elemental Evil dohromady za 6 eur. Trvá ještě 15 hodin.
    Link
  • upraveno 16. března 2012
    víte teda někdo něco o tom BG? S mojí angličtinou se na tý stránce kouknu leda tak na ten obrázek Sarevoka
  • upraveno 16. března 2012
    Remake BG I a II ve vylepšeném enginu.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 22. března 2012
    Nevíte někdo, jak se jmenovala strašně stará hra, ve který se mohlo hrát za 3 postavičky (trpaslík, blonďatý pán nebo červená kráska), dalo se jezdit na takových divných potvorách (měly zobák a ocas jako štír, kterým útočily a přitom se točily - byly myslím růžovo žluté či zelené) a nebo na dracích (2 typy jeden flusal plamenné koule vodorovně a druhý šikmo). Jo a osedlat se ty potvory daly tak, že se schodil jejich jezdec a vyskočilo se na ně. Dalo se to hrát i ve dvou na jedné klávesnici. Hrozně by mě to zajímalo, ale nemůžu si vzpomenout...:)
  • upraveno 22. března 2012
    Golden Axe :)
    upraveno 22. března 2012
    Arutha2321: JO, to je ono, dík :D To byla tak boží hra, tu jsme se s bratrem něco nahráli :)
  • upraveno 22. března 2012
    Souhlasím, taky jsem se jí něco nahrál. :) Pamatuju si ale, že byla pekelně těžká. :D
  • upraveno 23. března 2012
    pripomína mi to Lost Vikings, to bola sranda :)
    upraveno 23. března 2012
    Arutha2321: To teda, nejhorší byli ti rytíři ve zbroji (obří štít a meč) a úplně nejhorší byli červení. Vždycky mě mrzelo, když mi utekl dráček, protože mu padouši ublížili :D
  • upraveno 27. března 2012
    http://games.tiscali.cz/oznameni/fantasy-serie-mistborn-se-docka-rpg-zpracovani-58931
    Četl to někdo? Slyšel jsem o tom, ale nikdy jsem se k tomu nedostal.
    už ste si predobjednali Diablo 3?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 27. března 2012
    Když si vygooglím obrázky tak vím o co jde. Tedy nevím o čem to je, ale hlavní hrdinku znám z nějakého toho Suvudu turnaje literárních postav, kde Píseň zastupoval Jaime. Myslím že se tam probojovala docela daleko. Ale to chválení systému magie založené na kovech mě docela zlákala. Možná si to přečtu :-)
    Já právě vím o Sandersonovi jen tolik, že teď po Jordanovi píše Kolo času... ani jsem nevěděl, že předtím něco napsal.
    sarven napsal(a):

už ste si predobjednali Diablo 3?

jelikož jsem se v posledních letech několikrát spálil tak si vždy nejdřív pořídím pirátskou verzy a poté až případně originál.
    Ale na D3 už se těším
    lidi dopuručuje ten westeros total war tady to stáhnete a je to lepší jak samotná hra teda aspon pro mě :) http://www.moddb.com/mods/westeros-total-war
    JJ pěknej mód.. už tu ale zazněl několikrát :-)
    borec: Už je ten mód kompletně hotovej? Já ho zkoušel asi před 2 lety a to stál ještě za prd
    ddd Haháaa v datadisku Shoguna 2: Fall of Samurai jdou konečně taranovat lodě...
  • upraveno 6. dubna 2012
    Tak mám dohraný Mass Effect 3. Skvělé zakončení trilogie. Nevím, co všichni řeší "zmršený" konec.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.