Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
a stáhnout: hledej šmudlo, warezy se přece veřejně nepodporujou :-) ale zkus se optat na jednom fóru začínající na slovo válka
Everett Young: Pošlu zprávičku...
At the moment, all lands, titles, dynasties and characters have been implemented apart from the Iron Isles (which I am working on, and plan to have finished by the end of the weekend) and The Westerlands. The wall and beyond, as well as Essos will not be included straight away so we can focus on Westeros around the time of Robert's rebellion - which will be the only available scenario.
So, I'd expect the first completed test build will be ready very soon. Whether this is deemed ready to actually be publicly released is another matter entirely though!
As Valve so quaintly put it... Soon(tm).
Takže jsem nainstaloval i Kingdoms of Amalur, chtěl jsem tomu dát šanci i když nemám moc rád hry s takto "pohádkově kresleným" vzhledem, ale hra je to hodně zábávná. Když je hra dobrá, a hlavně když je od začátku dělaná s tím, že bude mít takovouto stylizaci, tak je to ještě ok. Ze začátku jsem si musel chvíli zvykat na pohyb postavy a kamery, ale už je to v pohodě. O ději toho nemužu moc říct, protože i když už mám odehráno poměrně dost hodin, z hlavní linie mám zatím splněn snad jen jeden quest :D Vedlejších úkolů je dost a jsou fajn, občas se najdou i fakt dost zajímavé a originální. Soubojový systém a systém schopností a vlastností je super, nabízí hodně velké množství možností jakým směrem postavu orientovat. Crafting, alchymie a další podobné věci jsou taky celkem povedené.
Vadí mi ale zpracování menu a inventáře, to je podle mě hodně krkolomné.
Určitě ale doporučuju.
Co myslíte že to bude? Jen nějaká pitomina na mobilní platformy? Plnohodnotné pokračování? Remake? Nic z toho? Zbývají už jen dvě hodiny na tom odpočtu!
Link
Četl to někdo? Slyšel jsem o tom, ale nikdy jsem se k tomu nedostal.
Ale na D3 už se těším