Když více je méně

upraveno 17. dubna 2012 v Seriál Hra o trůny
Ač mám Martinovu ságu ve velké oblibě, zvěsti o tom, že se HBO rozhodlo pro její seriálovou adaptaci, mne neuvrhlo v nadšení, ale ve zděšení. Z 1. série jsem viděl pouze první díl, ze 2. první tři. To bude myslím stačit.

Nevím, co jsem čekal. Ale v podstatě jsem to asi dostal.

HBO zvulgarizovala starého sprosťáka Martina do té míry, že láme rekordy ve sledovanosti.
Já ale netleskám. Má představa o Písni byla znásilněna. A to způsobem primitivním a...

Číst celý článek zde
1151618202141

Komentáře

• upraveno 21. dubna 2012
    Georgína Náčelníková. :-)
    Podle jejich Džina nemáš šanci uhodnou, jak se zovu :-D Proto mne ta nepodoba tak prudila :-D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 21. dubna 2012
    Jarla napsal(a):

Gepeto, zde by Tě Sheldon Cooper poučil o tom, že se bavíme naprosto vážně. Diskutovat o tom, že Superman nemohl Luiz chytit metr nad zemí aniž by se mu rozpadla na tři kusy je oprávněný argument, zatímco to o čem mluvíš ty je blbina :-p

The Big Bang!!!!!! :D
    Amanita napsal(a):

MU: Ale v záverečných titulkoch budem dvakrát.

No a? Ja budem celá Stannisova armáda, budem tam mať vlastnú sekciu.. a titulky budú trvať dlhšie než celú seriál :D
    Já se spíš obávám, že sama všechny davové scény neodehraju :-D
    Klid, já zdarma odehraju všechny dcery a vnučky Waldera :D
    Tak měly si být podobné :-) A máš na to vůbec "kuní ksicht" ? :-D
    Hlásim se ještě jako Jayne Westerling (ZDARMA, jelikož nebude potřeba make-up na 10 hodin jako u Olleny) ale záleží kdo bude hrát Robba :-))
    Zatím se ty dvě nepotkaly, takže žáden problém :-)
    upraveno 21. dubna 2012
    svoa00 napsal(a):

Prečo nie aj chalanov :D Buď multifunkčná a prispôsobivá
    Vzhledem k tomu, že se postava Sansy v mnoha ohledech až neskutečně podobá mé vlastní sestře :/ , tak bych brala Aryu už z principu a taky z toho důvodu, že je prostě hustá :)

Lord Gepeto napsal(a):

svoa00 napsal(a):

Tak já se nenalíčím, neučešu a půjčím si hadry mámy a táty. To už si rovnou můžu střihnout i Hodora :D
    Arya je zatím vážně výborná...jen fakt nevím, co z ní bude na konci příběhu, pokud vůbec přežije závěrečný finiš.
    upraveno 21. dubna 2012
    svoa00 napsal(a):

Lord Gepeto napsal(a):

svoa00 napsal(a):

Tak já se nenalíčím, neučešu a půjčím si hadry mámy a táty. To už si rovnou můžu střihnout i Hodora :D
    Nebuď sebecká, takú podstatnú postavu musíme prenechať niekomu dobrému, prestýžnemu hercovi, veď to je najpodstatnejšia postava seriálu .D
    upraveno 21. dubna 2012
    Myrcelle sa stane taká ohavnosť? Chúďa moje... Lannisterovia sú akýsi náchylný na bojové zranenia :D
    Lannisteři jsou přece všeci kupírovaní :-) ty synku - cos vlastně četl? :-)
    Když slíbíte, že jí neufiknete ucho, ale jen strčíte pod koupací čepku, tak Vám půjčím i dcerku jako Myrcelle :-D
    Právě proto je pro mě ideální, já taky netuším jak to se mnou dopadne, jestli budu dále vystavená sestřinýmu působení...nebo...přijmout výzvu a zkusit být Sansou.... nevím, to asi nepůjde :)

Jarlo, já bych si to ještě rozmyslela...abys nelitovala...co když je ty postavy pohltí? Pak čepička nebude stačit...
    upraveno 21. dubna 2012
    Jarla: Len prvé dve knihy... Ale, prosím ťa, nepýtaj sa ma aj ty, či mi to nekazí zážitok, keď už prakticky viem rekapituláciu toho, čo sa stane, zase sa mi to vysvetľovať nechce.. Ale teraz čítam Búrku.. Po anglicky... takže to bude mať dočítané tak za pár rokov :D
    Gepeto - Tvoje příspěvky jsem pročetla už dřív a vím, že říkáš, že Ti to neva, takže se Tě ptát nebudu :-) Mi to principielně taky neva :-)

Faelivrin - však jsem dlouho výhala, jestli ju vůbec pustit na kasting :-) Ale ta se má moc ráda, takže nějaké rozmýšlení nehrozí - by nemohla nosit po dvě naušnice - hrůza! :-D
    Jarla - Naprosto chápu...až jsem se otřásla :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 21. dubna 2012
    Co to má sakra být?
    Radši sem ten odkaz ani nedávej, ještě by se na to mohl někdo podívat.
    Lidi, právě jsem se dostala k něčemu opravu příšernému...Je to jen pro silné nátury...aneb co dokážou české muzikály ve spojení s fantasy...

Uživatel odkaz odstranil a hluboce se omlouvá...v rámci své sobeckosti chtěl, aby tento hrůzný zážitek někdo sdílel s ním, ale uvědomil si, že si lidí pohybujících se na tomto webu váží, tudíž je nechce vystavovat těmto nechutnostem... :)

Jdu si vyčistit uši a asi se i pomodlit, abych to dostala z hlavy...
    upraveno 21. dubna 2012
    Ja to chcem vidieť... Ak to nie je moc nechutné :D
    Lord Gepeto : Tak tady to je

ale fakt tě varuju... prostě muzikály a Hra o trůny...to není dobrá kombinace
    upraveno 21. dubna 2012
    :O :O Asi dneska nezaspím....
    Já se s tím vyrovnávám celý odpoledne.... :)
    upraveno 21. dubna 2012
    :D
  • upraveno 22. dubna 2012
    No ty p***! vydržel jsem neuvěřitelných 20 sekund :D
    WTF?! :D
    Teďka koukám na druhé video toho uživatele... taky perla :D

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.