Když více je méně
Ač mám Martinovu ságu ve velké oblibě, zvěsti o tom, že se HBO rozhodlo pro její seriálovou adaptaci, mne neuvrhlo v nadšení, ale ve zděšení. Z 1. série jsem viděl pouze první díl, ze 2. první tři. To bude myslím stačit.
Nevím, co jsem čekal. Ale v podstatě jsem to asi dostal.
HBO zvulgarizovala starého sprosťáka Martina do té míry, že láme rekordy ve sledovanosti.
Já ale netleskám. Má představa o Písni byla znásilněna. A to způsobem primitivním a...
Číst celý článek zde
Nevím, co jsem čekal. Ale v podstatě jsem to asi dostal.
HBO zvulgarizovala starého sprosťáka Martina do té míry, že láme rekordy ve sledovanosti.
Já ale netleskám. Má představa o Písni byla znásilněna. A to způsobem primitivním a...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jarlo, já bych si to ještě rozmyslela...abys nelitovala...co když je ty postavy pohltí? Pak čepička nebude stačit...
Faelivrin - však jsem dlouho výhala, jestli ju vůbec pustit na kasting :-) Ale ta se má moc ráda, takže nějaké rozmýšlení nehrozí - by nemohla nosit po dvě naušnice - hrůza! :-D
Radši sem ten odkaz ani nedávej, ještě by se na to mohl někdo podívat.
Uživatel odkaz odstranil a hluboce se omlouvá...v rámci své sobeckosti chtěl, aby tento hrůzný zážitek někdo sdílel s ním, ale uvědomil si, že si lidí pohybujících se na tomto webu váží, tudíž je nechce vystavovat těmto nechutnostem... :)
Jdu si vyčistit uši a asi se i pomodlit, abych to dostala z hlavy...
ale fakt tě varuju... prostě muzikály a Hra o trůny...to není dobrá kombinace