Když více je méně
Ač mám Martinovu ságu ve velké oblibě, zvěsti o tom, že se HBO rozhodlo pro její seriálovou adaptaci, mne neuvrhlo v nadšení, ale ve zděšení. Z 1. série jsem viděl pouze první díl, ze 2. první tři. To bude myslím stačit.
Nevím, co jsem čekal. Ale v podstatě jsem to asi dostal.
HBO zvulgarizovala starého sprosťáka Martina do té míry, že láme rekordy ve sledovanosti.
Já ale netleskám. Má představa o Písni byla znásilněna. A to způsobem primitivním a...
Číst celý článek zde
Nevím, co jsem čekal. Ale v podstatě jsem to asi dostal.
HBO zvulgarizovala starého sprosťáka Martina do té míry, že láme rekordy ve sledovanosti.
Já ale netleskám. Má představa o Písni byla znásilněna. A to způsobem primitivním a...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A taková drobná drzost vůči seru Těžkohlavému, chtěl-li dát seriálu šanci, tak na to šel velice hloupě, z první série jeden díl a pak tři díly z druhé? To je stejné jako z první knížky přečíst dvě stě stran a pak rovnou skočit na Střet králů...
A heavy má rozhodně lepší techniku než Drogo nebo Jaimie - to si teda pište!
Promiň heavy, ale již jsem nemohla dál toto děsivé tajemství skrývat, nehledě na to, že se potřebuji nutně pochlubit :-p
Chápu, že málokdo by to natočil lépe než HBO, ale mně se ten "HBO styl" prostě nelíbí. Stačí tak?