Hrdinové Písně - bodovací hra

upraveno 27. října 2012 v Akce a hlasování
Viděl jsem tenhle formát už na několika místech a řekl jsem si, že by to mohla být docela zábava. Posuďte sami.

Pravidla:
Ve hře jsou neustále čtyři postavy, které se ovšem postupně budou obměňovat. Každá postava má při vstupu do hry 10 bodů. My, jakožto členové Noční hlídky, postavám další body přidělujeme nebo ubíráme: hlavně dle toho, jaké sympatie v nás ty postavy vzbuzují, a prostě podle toho, jak se nám chce. V příspěvku dáme jedné postavě +2 body, další +1, další -1 a té nejnesympatičtější -2 body. Takže hotový příspěvěk bude vypadat nějak takto:
První postava +1 (celkem 14 bodů)
Druhá postava -2 (celkem 17 bodů)
Třetí postava -1 (celkem 3 body)
Čtvrtá postava +2 (celkem 11 bodů)

Jakmile některá z postav dosáhne 20 bodů, je ze soutěže vyřazena a jde do "Síně vítězů". Ten, kdo jí udělil body, díky kterým se do Síně dostala, pak místo ní určí novou postavu, která se zapojí do hry na místě té odcházející. Totéž platí i pro postavy, jež klesnou na 0 bodů, s tím rozdílem, že jdou do "Síně poražených". Postavy které se ve hře drží příliš dlouho, a přežijí vyřazení více než 9 jiných postav, automaticky putují do Síně kontroverze.
Poté, co jsem hlasoval, musím vždycky počkat, až odhlasují alespoň 4 jiní uživatelé, než mohu své hlasy udělit znovu.

Síň vítězů:
Barristan Selmy
Brienne z Tarthu
Sandor Clegane
Melisandra
Oberyn Martell
Mance Nájezdník
Arya Stark
Hodor
Duncan Vysoký
Sansa Stark
Doran Martell
Jeor Mormont
Tyrion Lannister
Eddard Stark
Stannis Baratheon
Davos Seaworth
Jaime Lannister
Jon Sníh
Arys Oakheart
Val
Jaqen H'ghar
Tommen Baratheon
Meera Reed
Asha Greyjoy
Bronn
Jojen Reed
Syrio Forel
Brandon Stark
Renly Baratheon
Dacey Mormont
Bran Stark
Samwell Tarly
Oša
Robb Stark
Jon Umber
Mistr Aemon
Fialka
Edmure Tully
Myrcella Baratheon
Qhorin Půlruký
Brynden Tully "Černá ryba"
Benjen Stark
Bolestínský Edd
Pyp
Podrick Payne
Ygritte
Areo Hotah
Hoster Tully
Jon Arryn
Horký koláč
Arthur Dayne
Donal Noye
Lyanna Stark
Rodrick Cassel
Studenoruký
Yohn Royce
Rickon Stark
Garlan Tyrell
Yoren
Salladhor Saan
Maege Mormont
Tormund Obrozhouba
Jory Cassel
Tom Sedmistruna
Gendry
Mistr Luwin
Waymar Royce
Genna Lannister
Howland Reed
Stará chůva
Rodrik Harlaw
septon Meribald a Pes
Roslin Frey
Willas Tyrell
Jeyne Poole
Robar Royce
Šagga syn Dolfův (a jeho kozy)
Mistr Cressen
Edrik Bouře
Denys Mallister
Mikken
Obara Písek
Cortney Penrose
Balon Swann
Timett, syn Timettův

Síň poražených:
Jorah Mormont
Missandei
Gregor Clegane
Olenna Tyrell
Robert Baratheon
Viktarion Greyjoy
Arianne Martell
Euron Greyjoy
Loras Tyrell
Joffrey Lannister
Taena Merryweather
Cersei Lannister
Malíček
Varys
Vargo Hoat
Catelyn Stark
Rorge
Robert Arryn
Mirri Maz Duur
Theon Greyjoy
Lancel Lannister
Ellaria Písek
Silný Belwas
Aeron Greyjoy
Walder Frey
Randyl Tarly
Balon Greyjoy
Hyle
Aerys Targaryen
Rhaegar Targaryen
Roose Bolton
Kevan Lannister
Jeyne Westerling
Dontos Hollard
Daario Naharis
Xaro Xhoan Daxos
Rickard Karstark
Bratři Kettleblackové (Černokotlí)
Alliser Thorne
"Pravý" a "Levý"
Qyburn
Thoros z Myru
Mya Kámen
Beric Dondarrion
Ramsay Bolton
Marillion
Šae
Jon Connington
Illyrio Mopatis
Azor Ahai
Mace Tyrell
Kousač
Viserys Targaryen
Varamyr Šestikůže
Will
Chřestivá košile
Anguy
Mord
Mandon Moore
Lysa Arryn
Velmistr Pycelle
Janos Slynt
Septa Mordane
Meryn Trant
Harma psí hlava
Kraster
Chett
Boros Blount
Paxter Redwyne
Axell Florent
Petyr "Uher" Frey
Nejvyšší septon/Nejvyšší vrabčák
Lechtač
Malý a Velký Walder Frey
Citroš
Irri & Jhiqui
Aegon "Zvoníček" Frey
Quaithe
Lollys Stokeworth
Zelenoruký Lommy
Amory Lorch

Síň kontroverze:
Tywin Lannister
Daenerys Targaryen
Khal Drogo
Illyn Payne
Gerold Hightower
Dagmer Rozseklý

Dosud nezařazené postavy:
Emmon Frey, Daven Lannister, Dareon, Jalabhar Xho, Cortnay Penrose, Gyles Rosby, Laskavý muž a Nalezenkyně, Shireen Baratheon, Gerold „Temnohvězda“ Dayne, Grenn, Chella dcera Cheyka, Doreah, Amory Lorch,
Aggo & Jhogo & Rakharo, Cleon „Řeznický král“, Timet syn Timettův, Dunsen, Aenys Frey, Amarei Frey, Cleos Frey, Hosteen Frey, Olyvar Frey, Černý Walder Frey, Alannys Greyjoy/Harlaw, Chataya & Alayaya, Chiswyck, Měsíční chlapec, Nymeria Písek, Tyene Písek, Trystane Martell, Hnědý Ben Plumm, Polliver, Cotter Pyke, Sladký Raff, Walder Řeka, Falyse Stokeworth, Tanda Stokeworth, Strakoš, Wex Štít (Pyke), Malý Jon Umber, Pia, Weese...
1424345474856

Komentáře

• upraveno 3. května 2012
    Miss Utahraptor: Například svědčil proti Tyrionovi. Ale šlo spíš o to, že Mikkenovi ani Oberynově dceři bych nemohla dát -.
    Lady Thaeresa: Myslím, že v tomhle moc jinou možnost neměl. A v porovnání s tím zbylým odpadem v Gardě (Trant, Blount)...
    Ale jo, takhle už to chápu. :)
    Swan jde moc s proudem a hájí víc svou prdel než, co slibuje v přísaze...nic špatného extra ne, ale nic dobrého taky ne...kam s ním ?
    Chmure, buď plácáš a nebo jsi zvrhlík :-)
    Možná obojí. Ale radši bych se viděl jako člověk chápající kulturu a zvyky zmiňovaných žen, které podmiňují jejich chování včetně opakování ustálených frází oné kultury. A jelikož to chápu a nemusím to denně poslouchat, tak mi tento zvyk vlastně vůbec nevadí.
    kdyby ti žena místo logiky používala echt otřepanou frázi, byla nevzdělaná a o vzděšlání se ani v nejmenším nesnažila, zato věřila naprosto všemu, co se jí k věření předkládá, na nic neměla jiné názory než papouškované a na vše, kde nezná odpověď odpovídala nesmyslnou frází a to furt tou samou
    Samozřejmě, že by mi to vadilo, protože jsem člověk z oblasti s jinou kulturou, historií, sociálním systémem apod. Takže skutečně bychom např. s eskymačkou nebo khoisankou těžko vytvořili trvalý pár, to však neznamená, že jsou v mých očích něco méně než já. Připadá mi to jako povýšenost západní civilizace, která předpokládá, že vzdělání a kritické myšlení ji staví na vyšší úroveň než jiné odlišné kultury.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 3. května 2012
    Připadá mi to jako povýšenost západní civilizace, která předpokládá, že vzdělání a kritické myšlení ji staví na vyšší úroveň než jiné odlišné kultury.
    Tole zas připadá mně jako rádoby velkodušná velkorysost odkojenců politický korektnosti, která potom dostane na frak tváří v tvář skutečnosti. Když se takovej velkorysej člen "západní civilizace" (což je termín, kterej nemám rád) vydá na ona místa těchhle kultur, zjistí, že číst si o nich doma na gauči bylo trochu jiný vzrůšo...
    To je poněkud směšování různých pojmů - vůbec se nejedná o žádné rasové či kulturní předsudky :-) Jestliže je někdo nevzdělaný a nesnaží se vzdělávat, tak to nemá nic společného s rasou a kulturou a jestli někdo není schopen vlastního názoru a omílá dogmata, tak "západní"civlizace jich má taky dost a opět je to společné pro všechny lidi. Já hovořím o biologickém druhu. Pertner jakékoliv rasy či kultury je nepřijatelný, když místo logiky užívá dogmata :-)
    upraveno 3. května 2012
    Naše civilizace má podle mě největší potenciál používat logiku místo dogmat. Pravda, poslední dobou se na první místo derou nejen dogmata, ale postmoderní relativismus, iracionalita a, nerad to říkám, lenost.
    Tole zas připadá mně jako rádoby velkodušná velkorysost odkojenců politický korektnosti, která potom dostane na frak tváří v tvář skutečnosti. Když se takovej velkorysej člen "západní civilizace" (což je termín, kterej nemám rád) vydá na ona místa těchhle kultur, zjistí, že číst si o nich doma na gauči bylo trochu jiný vzrůšo..
    Já si o mnoha oblastech nedělám žádné iluze. Nechtěl bych tam žít, ani být s těmi lidmi v užším kontaktu, zároveň ale nechápu, proč bych měl jimi nějak pohrdat. Nic mi neudělali (eskymáci, khoisané) a pokud si nebudeme zasahovat do našich životních prostorů, můžeme bez problému koexistovat. Spíš jsem chtěl říct, že si nemyslím, že cesta po které jdeme je ta jediná správná. Ale jdu po ní třiatřicet let a samozřejmě ji nechci opustit, protože jsem na ni zvyklý a nemám k tomu žádný důvod.
    nepřijatelný, když místo logiky užívá dogmata
    Nepřijatelný pro Tebe. U mnohým lidí je život postaven na dogmatech.
    Ano mluvíme o těch samých lidech a dogmatech - ano takoví jsou ve všech kulturách a rasách - takže mne nenařkýněj, že ty dvě nanynky odsuzuji proto, že odmítám chápat ustálené zvyky jiných kultur ! (Zde žádám omluvu)
    Ne, odsuzuji je proto, že odsuzuji všechny lidi bez rozdílu, když místo logiky a používání vlastního mozku omílají dogmata aniž by se nad nimi zamysleli a žádali vyčerpávající vysvětlení podepřené reálnými hmatatelnými a prověřenými důkazy! :-*
    Odsuzuji je a trvám na tom a nijak to nezměníš :-)
    upraveno 3. května 2012
    Přitom zároveň ta bílá většina nebo aspoň její zástupci určují pravidla společnosti a jejich dodržování.
    To jsem neměl na mysli. Věřím ve vývoj a věřím, že když má někdo šanci se rozvíjet, tak tu šanci v závislosti na dalších podmínkách dřív nebo později využije. Stejně tak je pravda, že jsme měli v mnoha ohledech kliku, že jsme se dostali v rozvoji mzšlení nejdál, než že by to byla až taková výjimečnost. A stejně tak nejsem příznivcem zasahování do jinejch kultur a jejich přetváření "po našem" (demogratizácia apod.).
    Přesto jsem za to, že máme bejt na co hrdí, co jsme díky myšlení dosáhli jak v oblasti poznání a vědy, tak morálky. Tenhle způsob myšlení je podle mě nejlíp vysvětlenej zde Richardem Dawkinsem:
    Ano, Dawkins je někdy moc "rotwailerem" ale díky za to - je třeba protiváha.

Navíc bych zde chtěla připomenout, že jsem právě zastáncem - že každý národ a kultura má nárok si žít po svém bez vměšování a misionářů! Jestli někdo své mrtvé pálí, jiný zahrabává a další jí....je pro mne naprosto přijatelné a odmítám do toho zasahovat. A nikdo na to nemá právo - zasahovat.
    Ovšem to platí pro národy držící se na svém místě, jestliže někdo přijde do cizí země, je naopak povinen naučit se tamní jazyk a přijmout tamní zvyky a PŘIZPŮSOBIT SE se vším všudy! Chci-li požívat výhod zákonů země, do níž jsem se přistěhoval - musím je v prvé řadě dodržovat a ctít!
    Mám-li návrhy na "zlepšováky" - je v pořádku je předložit a nechat k uvážení, jestli je pro nás dosud neznámé zpracování železa, anestetikum či brýle přínos a zařadit to do své kultury.

Společnost vyvíjí právě takoví, co se ptají a hledají odpovědi. Ti, co omílají dogmata by seděli před jeskyňkou a strouhali ostrým oblázkem oštěp ještě dnes! Ovšem pokud by dogmata oštěp připouštěla a takovou "nebezpečnou novinku" nezatrhla....
    takže mne nenařkýněj, že ty dvě nanynky odsuzuji proto, že odmítám chápat ustálené zvyky jiných kultur ! (Zde žádám omluvu)
    Pokud jejich kultura a život vychází z náboženského přesvědčení a učení, tak je de fakto odsuzuješ i za to, kde se narodili a v čem je vychovali. Žádnou omluvu si nezasloužíš:-)
    Ne, odsuzuji je proto, že odsuzuji všechny lidi bez rozdílu, když místo logiky a používání vlastního mozku omílají dogmata aniž by se nad nimi zamysleli a žádali vyčerpávající vysvětlení podepřené reálnými hmatatelnými a prověřenými důkazy! :-*
    Odsuzuji je a trvám na tom a nijak to nezměníš :-)
    No vidíš, věříš, že logika a kritické myšlení je nadevše. Vlastně se zas tak moc od těch křesťanských a jiných dogmatiků moc nelišíš.
    Víš chmure - ty máš velký problém :-) Pan učitel prostě nemá vždycky pravdu a někdy je třeba se i omluvit....**** by mohl vyprávět....
    Náboženství je brzda vývoje každé společnosti. Nejzářnějším příkladem je Čína - kolem počátku letopočtu vyráběli sluneční brýle a ponorky a pak přišel Konfucius a poplival všechny řemeslníky jakožto nehodné úcty.....pokrok byl zakázán!

No vidíš, věříš, že logika a kritické myšlení je nadevše. Vlastně se zas tak moc od těch křesťanských a jiných dogmatiků moc nelišíš.
    tak na to ti odpovím v duchu Dawkinse - liším, naprosto a zásadně se liším v tom, že jediný důkaz by mne přesvědčil a donutil změnit názor :-)
    To je právě to, co věřící nejsou schopni naprosto pochopit - v logiku, evoluci a rozum se "nevěří" - ty zkrátka jsou nezávisle na víře. Nejde rozlišit na křesťany, židy, muslimy a ateisty - ateisti do té skupiny nepatří. Ateisti se neslučují a neutvrzují se ve svém ateismu hromadně na základě sepsaných praviděl. Jsou naprosto neorganisovaní a nezařaditelní.
    Není tohle tady bodovací hra, pánové a dámy ?? :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 3. května 2012
    Arianus: Je, takže teď si Jarla, flanker a Chmur navzájem odečtou a přičtou body a můžeme pokračovat :)))
    Jarla: On neříká ale nic o víře v logiku... On říká že věříš že logika je něco víc...

Jenom mně tak mimochodem zajímá kam zmizeli s diskuze Věřící, co přijímají logiku, evoluci a že jich není málo... Fundamentalismus je doopravdy hrozná věc a to na obou stranách....

Jinak, že náboženství zbrzďuje rozvoj? Já nevím... Ta vlna přírodovědců a vědců z Británie, co studovali teologii nebo věřili ve Viktoriánské době, je značně bezvýznamná - ASI :D... Stejně tak jeden s postojů Kalvína k vědě(kterého mimochodem tímto nijak neobhajuji v jeho mně dost nesympatické kampani) či mého oblíbence Erasma Rotterdamského, podle kterého je pojmenovaný takový dost nevýznamný studijní program . A že by USA primárně jako křesťansky-náboženský stát byl v rozvoji pozadu (mimochodem i v otázkách multi-kulturismu jsou asi tak o 45 let před námi) ? Hmm hmm tak to nevím:-D...

Asi bych musel popřít sám sebe, vzhledem k oboru, který studuji a vzhledem k tomu že jsem věřící... No věřící - můj postoj tady nebudu rozvádět, vzhledem k tomu že není úplně jednoduchý...
    Amaroun - vždyť to říkám - další takový...já "nevěřím" že je logika něco víc - není to otázka víry - kapiš?
    Agnostici, co "přijímají" evoluci a zároveň jsou věřící...ech to je skupinka "co kdyby" alibistů, co mi jsou charakterově nejnesympatičtější :-) Jde o to, co je to za typ lidí - cokdyby bylo něco na tom i na onom, tak se pro jistotu zařídím, aby mi to prošlo na všech stranách a nikde loajální....
    ale to je mimo diskusi

Ty jsi nežil v Us, že ? Doporučuji...v multi-kulti jsou rozhodně dál...tak daleko, že v texasu bílí mluví raději zpatlanou francouzštinou, jen aby nebyli z multi-kulti podezíráni, tatíka mnohokrát lákali do KKK - což berou smrtelně vážně a ne jako recesi, jak se tam chovají černouši...hm raději nemluvit - ano přesně jako ti nejmenovaní v ČR a všichni dohromady nenávidí Mekoše, kteří mluví španělsky a věnují se pouze vlastním zájmům, obohacování a náboženským aktivitám :-D Paráda! Po třech letech se tatík přesunul do Chicaga a pak ještě na rok do Ohia....hmmmm v Ohiu žil v menším městečku, kde bylo 24 různých kostelů různých vír - v každém kostele byl bufet, ale v celém městečku nebyla veřejná knihovna! Jo a všichni amíci se tváří, že indiáni nejsou, neexistují, nikdy a nikde tam nebyli a celé téma indiáni je silné tabu :-)

Moje zkušenosti s amíky jsou jen pracovní korespondenční a tragické.....odborník na jeden specializovaný uzounký obor, ale všeobecné vzdělání a povědomí 0,0nic!
    No je to naprosto mimo mísu... Nemám sílu na to se předhánět v diskuzi: Něčí Taťka říkal a vysvětlovat někomu, že jsou věřící co přijímají evoluci a že jsou Agnostici... Jinak tvůj univerzální postoj k agnostikovy je fakt super - takovou zaslepenost jsem dlouho neviděl.
    To za prvé a za druhé nechci kazit zbytečným flamewarem bodovací hru ostatním členům diskuze...
    No je to naprosto mimo mísu... Nemám sílu na to se předhánět v diskuzi: Něčí Taťka říkal a vysvětlovat někomu, že jsou věřící co přijímají evoluci a že jsou
    Zde směšuješ nesmyslně dvě věci - tata žil 5 let ve státech a není divu, že přišel do styku s místními obyvateli :-) u učebnice dějepisu, kterou mi přivezl jsme se řehtali za dlouhých zimních večerů. Ovšem s evolucí bych to nesměšovala, páč o tu se nikdy blíže nezajímal.

Ad agnostici - hm když jsem si přečetla názor Richarda Dawkinse, tak jsem zjistila, že se do značné míry shoduje s mým, takže bych tě odkázal ať si o tom podiskutuješ s ním - máš možnost na jeho webových stránkách.

To za prvé a za druhé nechci kazit zbytečným flamewarem bodovací hru ostatním členům diskuze...
    A to je část, kterou jsem vůbec nepochopila - "nechceš a proto to děláš"?

Tato diskuse se samozřejmě vrátí k tématu sama - na první pohled je vidět bodovací příspěvek, takže žádné zbytečné čtení nikoho neunaví.
    upraveno 3. května 2012
    Ta vlna přírodovědců a vědců z Británie, co studovali teologii nebo věřili ve Viktoriánské době
    Zároveň si odpovídáš. Ti co studovali nebo se jinak zaabývali přírodovědou, vč. samotného Darwina. Pokud by zůstali u opakování pár frází z knihy nemorálních pohádek zvaný Bible, vývoj by se daleko nepohnul.
    A s tou vírou bych byl hodně opatrnej. Ono skutečnejch vědců věřících moc není, nebo s tím mají celoživotní problém. Třeba kamarád mimo jiné dělal astrofyziku u Kulhánka (jeden z předních fyziků a astrofyziků), a ten jim zařídil soustředění s grygarem. Grygar je známej svojí vírou. Oni se ho samozřejmě ptali, jak to u něj funguje. Odpověděl, že to vyžaduje obrovskou dávku schizofrenie, pokud pracuje jako vědec, náboženskej způsob uvažování do toho prostě nesmí, doslova "musí v sobě boha zabíjet."
    Jestli oni někteří viktoriánští vědci studovali teologii, je třeba chápat, že podmínky studia tehdy nebyly jako dneska, kdy si svobodně rozhoduju, kam si dám přihlášku (vč. všemožnejch darmožroutskejch oborů Kriso) a pak se pět let válim v trávě. Pokud někdo chtěl mít možnosti pojmout studium skutečně široce, mít možnmosti na jinejch oborech nevídaný, jiná cesta než přes teologii neexistovala. To, že jejich zájem šel dál než k tomu, jestli byl ve smyslu Nikajců bůh vždycky trojjedinej nebo ve smyslu Ariánů byl Kristus rozený člověk a bohem se stal, můžeme přičítat k dobru zvídavosti lidský mysli a celkovýmu společenskýmu posunu v chápání světa.
    Jo, nevím jak Kalvín, který přišel s myšlenkou, že pokud se mi daří v obchodě, jsem vyvolen ke spasení (a stál tak u zrodu anglosaskýho chci všechno a hned), ale pro takovýho Luthera byl rozum děvkou ďáblovou...
    Arianus: Je, takže teď si Jarla, flanker a Chmur navzájem odečtou a přičtou body a můžeme pokračovat :)))
    :-) Chmur +2, Jarla -2
    Dělám si srandu a přesouvám se do kecáliště...
    Chmur napsal(a):

:-) Chmur +2, Jarla -2
    Dělám si srandu a přesouvám se do kecáliště...
    Tenhle vtip beru :-) OK příležitostně v kecálišti i s flankerem :-)
  • upraveno 4. května 2012
    Mikken +2 (18) To byl ten, který Theonovi nadal do zkurveného pytle hoven nebo něco podobného, žejo? Takže moje hodnocení je jesné. :D
    Zvoníček -2 (3) Chudák to odnese, ale už se mi tady nelíbí.
    Balon Swann -1 (14) Chápu Sandorovu nenávist k rytířům.
    Obara Sand +1 (10) Mám ráda všechny Písečné hady, i když s nimi nesouhlasím. Ale ty horké hlavy jsou mi prostě blízké

Takže, poslední hodnocení bylo toto
  • upraveno 4. května 2012
    Tak už hlasujte ne :!
  • upraveno 5. května 2012
    Tak další hlasování:
    Obara Sand +2 (12) zmijí potěr jak má být :)
    Mikken +1 (19) za Jehlu /byl to on kdo ji vykoval že?/
    Balon Swann -1 (13) Do hostiny takový ani kladák, ani záporák...Tanec jsem ještě nečetl.
    Zvoníček -2 (1) za to, že si ho vůbec nevybavuju
    Obara Sand: Jak mi byl Oberyn sympatický, tak některé jeho dcery jsou jeho pravým opakem. Nejvíc asi právě Obara. Moc jsem si přál, aby zkusila štěstí proti Areovi a ten ji pořádně srovnal.
    Nejsympatičtější ze známých Písečných zmijí je asi Sarella (pokud je tedy ona Alleras). Ta je fakt úžasná.

Zvoníček: Někteří mu vyčítají, že je mentálně postižení a jiní si ho ani nevybaví:-). Opravdu tragická postava.
    Tak jo
    Obara Sand +1 (13) - Tyto exotické typy mají něco do sebe, i když zrovna Obara moc sympatická nebyla.
    Mikken +2 (21) - Tvůrce Jehly, bez něj by Aryina linka nebyla tím, čím je. :)
    Balon Swann -2 (11) - Zbylo na něj, promiň, nejnormálnější člene Joffreyho (Tommenovy) stráže.
    Zvoníček -1 (0) - Těžko říct, jak by se vyprofiloval, kdyby nebyl postižený, ale už jen za jméno Aegon Frey :D si tu -2 nezaslouží.

OK tak nahazuji Quaithe a Bláznivou Lollys.
    Obara Sand +2 (15)
    Quaithe -2 (8) Tahle ženská mi přijde strašně otravná. Zjeví se, předá nějaké "úžasné", absolutně nepoužitelné poselství a zmizí. Už aby zmizela definitivně.
    Balon Swann +1 (12)
    Lollys Stokeworth -1 (9) Dala bych nulu, kdyby byla. Celá její rodinka mi strašně lezla na nervy. Lollys nejvíc, i když za to sama asi nemohla. No, s Bronnem si chudák holka užije...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 5. května 2012
    Miss Uth: Tiež mám rovnaký názor na Quaithe - tie jej rady, čo "dávajú" zmysel :D
    Obara Sand -1(14) příjemná, jak zrnko písku mezi zuby a útočná snad i víc než pouštní zmije :-)
    Quaithe -2 (6) těší mě, že nejsem sám, koho ty její zjevení zrovna dvakrát neuchvacují
    Balon Swann +2 (14) - z těch 4, co jsou v nabídce je jasně nejsympatičtější
    Lollys Stokeworth +1 (10) chudák holka, aspoň, že manžel je sympaťák ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.