Hrdinové Písně - bodovací hra

upraveno 27. října 2012 v Akce a hlasování
1424345474856

Komentáře

• upraveno 3. května 2012
    Miss Utahraptor: Například svědčil proti Tyrionovi. Ale šlo spíš o to, že Mikkenovi ani Oberynově dceři bych nemohla dát -.
    Lady Thaeresa: Myslím, že v tomhle moc jinou možnost neměl. A v porovnání s tím zbylým odpadem v Gardě (Trant, Blount)...
    Ale jo, takhle už to chápu. :)
    Swan jde moc s proudem a hájí víc svou prdel než, co slibuje v přísaze...nic špatného extra ne, ale nic dobrého taky ne...kam s ním ?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 3. května 2012
    To je poněkud směšování různých pojmů - vůbec se nejedná o žádné rasové či kulturní předsudky :-) Jestliže je někdo nevzdělaný a nesnaží se vzdělávat, tak to nemá nic společného s rasou a kulturou a jestli někdo není schopen vlastního názoru a omílá dogmata, tak "západní"civlizace jich má taky dost a opět je to společné pro všechny lidi. Já hovořím o biologickém druhu. Pertner jakékoliv rasy či kultury je nepřijatelný, když místo logiky užívá dogmata :-)
    upraveno 3. května 2012
    Naše civilizace má podle mě největší potenciál používat logiku místo dogmat. Pravda, poslední dobou se na první místo derou nejen dogmata, ale postmoderní relativismus, iracionalita a, nerad to říkám, lenost.
    Ano mluvíme o těch samých lidech a dogmatech - ano takoví jsou ve všech kulturách a rasách - takže mne nenařkýněj, že ty dvě nanynky odsuzuji proto, že odmítám chápat ustálené zvyky jiných kultur ! (Zde žádám omluvu)
    Ne, odsuzuji je proto, že odsuzuji všechny lidi bez rozdílu, když místo logiky a používání vlastního mozku omílají dogmata aniž by se nad nimi zamysleli a žádali vyčerpávající vysvětlení podepřené reálnými hmatatelnými a prověřenými důkazy! :-*
    Odsuzuji je a trvám na tom a nijak to nezměníš :-)
    upraveno 3. května 2012
    Ano, Dawkins je někdy moc "rotwailerem" ale díky za to - je třeba protiváha.

Navíc bych zde chtěla připomenout, že jsem právě zastáncem - že každý národ a kultura má nárok si žít po svém bez vměšování a misionářů! Jestli někdo své mrtvé pálí, jiný zahrabává a další jí....je pro mne naprosto přijatelné a odmítám do toho zasahovat. A nikdo na to nemá právo - zasahovat.
    Ovšem to platí pro národy držící se na svém místě, jestliže někdo přijde do cizí země, je naopak povinen naučit se tamní jazyk a přijmout tamní zvyky a PŘIZPŮSOBIT SE se vším všudy! Chci-li požívat výhod zákonů země, do níž jsem se přistěhoval - musím je v prvé řadě dodržovat a ctít!
    Mám-li návrhy na "zlepšováky" - je v pořádku je předložit a nechat k uvážení, jestli je pro nás dosud neznámé zpracování železa, anestetikum či brýle přínos a zařadit to do své kultury.

Společnost vyvíjí právě takoví, co se ptají a hledají odpovědi. Ti, co omílají dogmata by seděli před jeskyňkou a strouhali ostrým oblázkem oštěp ještě dnes! Ovšem pokud by dogmata oštěp připouštěla a takovou "nebezpečnou novinku" nezatrhla....
    Není tohle tady bodovací hra, pánové a dámy ?? :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 3. května 2012
    Arianus: Je, takže teď si Jarla, flanker a Chmur navzájem odečtou a přičtou body a můžeme pokračovat :)))
    Jarla: On neříká ale nic o víře v logiku... On říká že věříš že logika je něco víc...

Jenom mně tak mimochodem zajímá kam zmizeli s diskuze Věřící, co přijímají logiku, evoluci a že jich není málo... Fundamentalismus je doopravdy hrozná věc a to na obou stranách....

Jinak, že náboženství zbrzďuje rozvoj? Já nevím... Ta vlna přírodovědců a vědců z Británie, co studovali teologii nebo věřili ve Viktoriánské době, je značně bezvýznamná - ASI :D... Stejně tak jeden s postojů Kalvína k vědě(kterého mimochodem tímto nijak neobhajuji v jeho mně dost nesympatické kampani) či mého oblíbence Erasma Rotterdamského, podle kterého je pojmenovaný takový dost nevýznamný studijní program . A že by USA primárně jako křesťansky-náboženský stát byl v rozvoji pozadu (mimochodem i v otázkách multi-kulturismu jsou asi tak o 45 let před námi) ? Hmm hmm tak to nevím:-D...

Asi bych musel popřít sám sebe, vzhledem k oboru, který studuji a vzhledem k tomu že jsem věřící... No věřící - můj postoj tady nebudu rozvádět, vzhledem k tomu že není úplně jednoduchý...
    Amaroun - vždyť to říkám - další takový...já "nevěřím" že je logika něco víc - není to otázka víry - kapiš?
    Agnostici, co "přijímají" evoluci a zároveň jsou věřící...ech to je skupinka "co kdyby" alibistů, co mi jsou charakterově nejnesympatičtější :-) Jde o to, co je to za typ lidí - cokdyby bylo něco na tom i na onom, tak se pro jistotu zařídím, aby mi to prošlo na všech stranách a nikde loajální....
    ale to je mimo diskusi

Ty jsi nežil v Us, že ? Doporučuji...v multi-kulti jsou rozhodně dál...tak daleko, že v texasu bílí mluví raději zpatlanou francouzštinou, jen aby nebyli z multi-kulti podezíráni, tatíka mnohokrát lákali do KKK - což berou smrtelně vážně a ne jako recesi, jak se tam chovají černouši...hm raději nemluvit - ano přesně jako ti nejmenovaní v ČR a všichni dohromady nenávidí Mekoše, kteří mluví španělsky a věnují se pouze vlastním zájmům, obohacování a náboženským aktivitám :-D Paráda! Po třech letech se tatík přesunul do Chicaga a pak ještě na rok do Ohia....hmmmm v Ohiu žil v menším městečku, kde bylo 24 různých kostelů různých vír - v každém kostele byl bufet, ale v celém městečku nebyla veřejná knihovna! Jo a všichni amíci se tváří, že indiáni nejsou, neexistují, nikdy a nikde tam nebyli a celé téma indiáni je silné tabu :-)

Moje zkušenosti s amíky jsou jen pracovní korespondenční a tragické.....odborník na jeden specializovaný uzounký obor, ale všeobecné vzdělání a povědomí 0,0nic!
    No je to naprosto mimo mísu... Nemám sílu na to se předhánět v diskuzi: Něčí Taťka říkal a vysvětlovat někomu, že jsou věřící co přijímají evoluci a že jsou Agnostici... Jinak tvůj univerzální postoj k agnostikovy je fakt super - takovou zaslepenost jsem dlouho neviděl.
    To za prvé a za druhé nechci kazit zbytečným flamewarem bodovací hru ostatním členům diskuze...
    upraveno 3. května 2012
  • upraveno 4. května 2012
  • upraveno 4. května 2012
    Tak už hlasujte ne :!
  • upraveno 5. května 2012
    Tak další hlasování:
    Obara Sand +2 (12) zmijí potěr jak má být :)
    Mikken +1 (19) za Jehlu /byl to on kdo ji vykoval že?/
    Balon Swann -1 (13) Do hostiny takový ani kladák, ani záporák...Tanec jsem ještě nečetl.
    Zvoníček -2 (1) za to, že si ho vůbec nevybavuju
    Tak jo
    Obara Sand +1 (13) - Tyto exotické typy mají něco do sebe, i když zrovna Obara moc sympatická nebyla.
    Mikken +2 (21) - Tvůrce Jehly, bez něj by Aryina linka nebyla tím, čím je. :)
    Balon Swann -2 (11) - Zbylo na něj, promiň, nejnormálnější člene Joffreyho (Tommenovy) stráže.
    Zvoníček -1 (0) - Těžko říct, jak by se vyprofiloval, kdyby nebyl postižený, ale už jen za jméno Aegon Frey :D si tu -2 nezaslouží.

OK tak nahazuji Quaithe a Bláznivou Lollys.
    Obara Sand +2 (15)
    Quaithe -2 (8) Tahle ženská mi přijde strašně otravná. Zjeví se, předá nějaké "úžasné", absolutně nepoužitelné poselství a zmizí. Už aby zmizela definitivně.
    Balon Swann +1 (12)
    Lollys Stokeworth -1 (9) Dala bych nulu, kdyby byla. Celá její rodinka mi strašně lezla na nervy. Lollys nejvíc, i když za to sama asi nemohla. No, s Bronnem si chudák holka užije...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 5. května 2012
    Miss Uth: Tiež mám rovnaký názor na Quaithe - tie jej rady, čo "dávajú" zmysel :D
    Obara Sand -1(14) příjemná, jak zrnko písku mezi zuby a útočná snad i víc než pouštní zmije :-)
    Quaithe -2 (6) těší mě, že nejsem sám, koho ty její zjevení zrovna dvakrát neuchvacují
    Balon Swann +2 (14) - z těch 4, co jsou v nabídce je jasně nejsympatičtější
    Lollys Stokeworth +1 (10) chudák holka, aspoň, že manžel je sympaťák ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.